Гадателка от Горно Езерово - Бургас

• 42 904
  • 33
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • 3
  • Всички
Имало гадателка много добра от Горно Езерово някой има ли и телефон ? Спешно ми е  Confused

# 1

Знам за Св. Иван Мургески, но за гадателка не знам.

# 2
 Rolling Eyes Знам че има

# 3
Имало гадателка много добра от Горно Езерово някой има ли и телефон ? Спешно ми е  Confused

Спешно ти е да си загубиш време и пари с простотии?

# 4
Абе що се занимавате с глупости и си давате парите  ooooh!

# 5
Момичета тази жена познавала всичко  newsm78

# 6
Абе що се занимавате с глупости и си давате парите  ooooh!

Защото е много по-лесно, от колкото да се заеме човек да си реши проблемите и да вземе решения. Е друго е ако някой друг вземе решението вместо теб и после да си казваш "ми така ми било писано".

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 21:25 от migito

# 7
Защо ти трябва да знаеш всичко?
Каквото има да се случва, ще се случи с или без твое знание.
Най-много да те омотае още повече. Гадателките не решават проблемите. Те събират парите на лековерните хора. Гарантирано ще ти каже, че ще те си случат само хубави работи , за да останеш доволна и с кеф да й оставиш паричките. Другият вариант е да ти каже, че имаш черна магия и да се пита да ти измъкне още повече пари.

# 8
Като познава всичко, защо не си познае числата от тотото и да не се занимава с наивници?!  newsm78

# 9
Като знае всичко, значи знае, че я търсиш и ще те намери сама. Wink

# 10

Да бе, тя да не е Ванга, че да знае всичко...

# 11
Да бе, тя да не е Ванга, че да знае всичко...
Абе, Дон, не внимаваш достатъчно!   smile3560

Или ти, щото си момче, не разбра? Rolling Eyes

# 12
Щом е толкова добра, значи цяло село я знае. Отиди на място, там  ще те упътят. А наистина ли вярваш на тези неща?

# 13
Момичета тази жена познавала всичко  newsm78
Като познава всичко, защо не си познае числата от тотото и да не се занимава с наивници?!  newsm78

Стана ли ясно кой прибра последния джакпот?
Ако единственият печеливш е тази гадателка разбирам защо е спешно да я намерят

# 14
А защо не питаш в Бургаската тема? Леко взе да ми писва в Клюкарника от теми - някой знае ли еди коя си гадателка. Кой не я знае, кой не е чувал за нея, всичко познава. И се оказва, че никой не е чувал.
Не съм допускал толкова голям процент изкукал народ. Дори не разбирам закакво ти е да знаеш какво ще стане. Примерно ако ти каже, че ще те приемат студент, ще се отпуснеш, няма де се подготвиш добре и няма да те приемат - и хоп - гадателката виновна, не познала.

# 15
Е, ти пък. Може да иска да даде 50 лв. на гадателката, за да и каже дали е бременна, вместо да си купи тест за 5 лв. Нищо не разбираш ти от женската психика, Вълк!
А и има голяма разлика дали ще нашокаш милото заради любовните СМС-и в телефона ей-така, профилактично и да му повярваш, че са майтап, или пък да му кажеш: "К'ъв майтап, бе, ходих на врачка и тя ми каза, че са истински!".  Mr. Green

# 16
 smile3544  незнаех , че още има хора да вярват на тези неща

# 17
  • Там където е семейството ми
Взимам 10 лв. на сеанс за хвърляне на боб.  Mr. Green
На що съфорумки познах не е истина. ooooh!
Не се хаби да ходиш чак до Горно Езерово,казвай тука кво те интересува,вярвам,че ще се включат още съфорумки с дарба като моята. Joy

# 18
Взимам 10 лв. на сеанс за хвърляне на боб.  Mr. Green
На що съфорумки познах не е истина. ooooh!
Не се хаби да ходиш чак до Горно Езерово,казвай тука кво те интересува,вярвам,че ще се включат още съфорумки с дарба като моята. Joy

Дам, дам ето меее... гадая от близо 5000км. , стига да има нет. Laughing

# 19
Отишъл един човек на гледачка. Звъни на вратат и отвътре се чува: Кой е? Егати гледачката! - отговорил той и си тръгнал.

Ай давайте координатите, че след 2 седмици ще ходя в Бургас да се пробвам и аз ...

# 20
Мда, след няколко странички ще се появи неизвестна никому дама, която ще потвърди невероятните пророчески възможности на издирваната личност и ще дава телефон на лични...
Хубав сценарии за развитие на темата, нали?  Wink
Е, дано да бъркам.  Mr. Green

# 21
аз не съм от Горно,а от Долно Езерово,ама пак гадая / на пъп /

# 22
 newsm78 еееееее потресена съм просто ви питах а вие ми ги наизвадихте от кол и въже и изляхте помия .... какви ли не мнения  #Crazy Sick #Crazy

# 23
Дадох ти съвет - да попиташ в бургаската тема. Ти не се възползва.
Естествено е да се гъбаркаме, за нас това е неестествено - в криза да храниш знахарка. Пък и не само в криза, но в криза е по-фрапантно.

Ето я бургаската тема. В нея пишат майки от Бургас и околностите, в това число и тия от Горно Езерово - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483503.660;topicseen.
Явно не е толкова прочута тая знахарка, че да сме я чували. Направи я известна, наливай и вода в мелницата, парички в сметката. Твоя си работа. Ако съм ти съпруг, да съм ти избил досега тия мисли от главата. Ама не съм, и слава Богу.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 22:12 от Вълкът с дълъг ник

# 24
А когато човек е отчаян и безпомощен ? Какво му остава ? Cry

# 25
Когато е отчаян и безпомощен, да си изтегли спестяванията и да ги занесе на знахарка - съвсем ще я втаса после.
Има лекари, психолози, психотерапевти, приятели. По-добре да почерпиш приятелите си с бира и цаца, отколкото да дадеш тия пари на знахарката, поне ще си прекарате два-три часа весело.

# 26
Може би сте прав .  Confused

# 27
Маг Сибила къде е? Laughing
Руске, спешна си им Crazy

# 28
Да не е същата от Горно Нанадолнище? Mr. Green
Момиче, вземи се в ръце и не си проваляй живота. Прекалено кратък е, за да се впускаш в лабиринт от който няма излизане.
Пиша това, като човек, който от години се занимава с езотерична и духовна наука.  Peace

# 29
Миналата година една позната ходи на една гледачка да й чете по корана, аз й бях шофьор. Та за благодарност жената плати и на мен да ми "гледа". Жената говори предимно за миналото ми, за родителите ми и мен, що за хора сме по характер и т.н. Тъй като имам проблем със забременяване, но не го споделих с нея, чаках да видя дали ще познае. Тя ми каза, че ще имам две деца от един пол. Три пъти я питах кога - нищо не ми каза по въпроса. Взе да дрънка че аз и майка ми сме имали магия и как тя щяла да я развали. За целта трябваше да купя: 1 л.олио, 1 кг захар, 1 кг сол, 1 кг брашно и куп други неща, както и пари, естествено. Аз се почудих това списъка с продуктите които са й необходими ли изброява ...
Повече не се върнах там, човек от съдбата си не може да избяга. И при всички гледачки на света да отида по-добре няма да се почувствам.
Не си заслужава да се губи време и пари с такива простотии.

# 30
искам да ви кажа че тази жена казва лошите неща (нямам предвид че добрите не ги казва Grinning) доколкото съм ходила съм останала с впечатление че за магии не говори и такса си няма-оставаш и каквото ти е на сърце.. и аз не вярвах но впоследствие всичко ми се случи когато даже бях забравила какво ми е казала.. основно говори за по важните неща-от сорта болести смърт семейство бъдеще и по малко за гаджета приятелки купончета и т.н.

# 31
Като познава всичко, защо не си познае числата от тотото и да не се занимава с наивници?!  newsm78

И аз винаги съм се чудила защо "виждащите бъдещето" не вземат да познаят числата от тотото, да играят нац. лотария, да заложат на коне, кучета, да играят покер, фондовата борса...  Mr. Green

Имаше една серия на Алф:
Алф: Уили, наистина ли Австралия са един ден пред нас и когато при тях е утре при нас е още вчера?
Уили: Да
Алф: Ами тогава защо не им се обадим да питаме за печелившите числа от лотарията?
  hahaha

Те така и нашите наивници!  Mr. Green

# 32
искам да ви кажа че тази жена казва лошите неща (нямам предвид че добрите не ги казва Grinning) доколкото съм ходила съм останала с впечатление че за магии не говори и такса си няма-оставаш и каквото ти е на сърце.. и аз не вярвах но впоследствие всичко ми се случи когато даже бях забравила какво ми е казала.. основно говори за по важните неща-от сорта болести смърт семейство бъдеще и по малко за гаджета приятелки купончета и т.н.
Темата е пусната преди повече от 4 години, но ти се регистрира специално, за да кажеш за жената  Laughing

# 33
Темата е пусната преди повече от 4 години, но ти се регистрира специално, за да кажеш за жената  Laughing

има някакъв проблем ли?

Общи условия

Активация на акаунт