Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 931
  • 709
  •   1
Отговори
# 630
  • В.Търново
picaso,благодаря ти много и на теб за хубавите отзиви!  bouquet  bouquet  bouquet
Дано и при нас е така! Praynig
Клер писа,че са ги обрали и това ме притеснява за Добротица..... ThinkingТам се влиза директно в стаята и се страхувам от обир,че ще си носим някои нещица...като всеки почиващ де. Rolling EyesКак стои въпроса със сейфа в Добротица,колко е цената,на рецепция ли се намира?Да съм спокойна ли,ако не ползваме сейф?

Разбира се,че чакам с нетърпение снимки и от picaso! Peace Simple Smile

# 631
  • Luxemburg
аз по принцип си ходя с аптечка с най-необходимото,но за този вирус нищо не бях взела. На 33стр. бях писала какво си купихме  от Албена (Деган, Ентерол и Хидрасек за нас и Ентерол и Вомитусхил С за малката). Цените в аптеката в Албена са малко по-високи (Деган 4лв. вместо 3лв; ентерол 10лв. вместо 6.50лв; хидрасек 30 прахчета 21лв. вместо 15лв, вомитусхил С 11лв. вместо 7.40лв) Тези за детето стават и за бебета под 6м. Едно норвежко дете се поряза на счупена чаша та им услужих и с етилов спирт,така че и това е хубаво да се хоси или кислородна вода за дезинфекция. За детето носих и Xizal за всеки случай, след като прочетох тук че взимат майките. Нося и дефламол и алергозан за мазане и този път и двете ги ползвахме за съжаление.

# 632
Аз също ходя с аптечка Mr. Green
Взимам ентерол, хидрасек, глюкоза, фенистил и на капки и за мазане, Дактакорт и Дактарин, Нурофен, Реванол.С деца си е направо приключение Grinning
Клер,съжалявам за случката с теб,ще си взема поука,аз по принцип всичко оставам в стаята,но сега изглежда няма дза е така.

Чета ви  за този вирус и почвам да се плаша,досега взимах само парацетамол и кремчета за нараняване,лепенки, моля,споделете какво да взема за този летен вирус,ако ни посети на морето,от 25.07 с едно палаво момченце на 11г,което не излиза от водата.
И ние сме от 25.07.В кой хотел сте?

# 633
  • в града на вечния купон
здравейте Simple Smile
имаме оферта за хотел Нона и искам да попитам колко е разстоянието до главната улица. С 2 малки деца сме и гледаме всичко да ни е максимално близо Simple Smile
Ако някой има "пресни" впечатления от хотела, обстановка, условия, обслужване и т.н., ще съм благодарна да сподели   bouquet

прочети постовете назад за мнения, само от миналата година
Нона е на първа линия, но не е  близо до Търговската улица, ако нея имаш впредвид под главна
аз също избрах Нона след смяна на Мура и Боряна

# 634
Клер, радвам се, че си изкарала добре както винаги, в "твоя" хотел. Даже по-добре от миналата година! Значи правилно и ние харесваме Орхидея (макар и след Ралица***). Чакаме снимки!
Имаше ли интернет?
Чакахме те да пишеш оттам. Особено твоята последователка за Орхидея - Рая. Чакаше отзиви и питаше за теб до последния момент. Praynig
Не можа да те дочака и май замина събота или неделя. Не знам дали веста за обира щеше да й свърши работа или щеше да я разколебае? Thinking
Искрено се надявам да остане доволна като теб, иначе Тема 5 ще се напълни с "жаби и гущери". ooooh!

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 18:24 от червенорозка

# 635
  • В светлината на слънцето
Клер, много кофти това с обира.  Confused Единственото утешение е, че не са били ценни неща с изкл. на халката. Но си е кофти тръпка отвсякъде. Thinking
Ние по правило винаги наемаме сейф, защото мъкнем куп джунджурии, които просто си плачат за сменяне на собствеността. Сейфът навсякъде е 30 лв за една седмица. Има и безплатен в стаята, но на него хич му нямам доверие, а е и малък. На рецепцията обикновено предлагат малък и голям сейф. Цената е еднаква. Препоръчвам големия, защото побира повече и по-обемисти неща. В малък например голям фотоапарат и камера не могат да влязат по никакъв начин. За лаптоп да не говорим.
Аптечка и ние си носим винаги. Да се надяваме този път да не я използваме по предназначение. Вече са изредени най-необходимите медикаменти, така че няма да повтарям. Само ще допълня - пробиотици, но предварително. Ние ги почваме от утре, дори мисля, че леко позакъсняхме, но нямаше как по-рано. На море сме през август.
За чадърите - още нямам идея какво ще правим. Аз съм свикнала да бъда на първа линия чадъри, а и заради децата това е най-удобния за нас вариант. Но пък няма да стана в 5 часа да си мятам хавлията - тъпо ми е. Ще пробваме в началото с късмет, ако не стане - здраве да е.  Grinning За всеки случай ще метнем в багажа и един плажен чадър - поне е голям и хубав, и евентуално ще се възползваме от free зоната пред самия хотел. Честно казано мен лично шезлонгите хич не ме блазнят, предпочитам да лежа върху пясък отколкото върху пластмасова скара. Мъжът ми пък направо мрази шезлонги. Децата не се задържат изобщо седнали. Така че нещото, което в случая ни вълнува е да има сянка. И може би вариантът със свободната зона пред хотела ще ни свърши добра работа. Thinking

# 636
  • София
Абе до 10 ч. все още има чадъри, това е сигурно. Ние накрая се усетихме и почнахме да пращаме един от нас (бяхме голяма тумба) и той размяташе хавлиите ни по чадърите, та знам, че сутрин има.

Дано Рая остане доволна. Както и всички вие, на които морето предстои! Hug

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 14:33 от Клер

# 637
Ех, лъвице, лъвицееее, бая се изложи. Много яко ще да съм те настъпила някога някъде, ама ей богу, не мога да се сетя, за първи път те виждам, честно.
Сори за офф-а, мацки. Няма да се хващам на хорото, на което ме канят.  Wink

# 638
ronicat  Благодаря за списъка с лекарства,преписвам го и отивам в аптеката Simple Smile
gery_roz аз ще съм от 25.07 в хотел Мура,ако си близо може да изпием по кафенце Simple Smileи децата да играят.и за чадърите ще разчитам на късмет защото и аз като lulumba ми е глупаво ,а и няма да ставам за един чадър,въпреки че обичам да съм близо до морето.

# 639
За вируса - аз носех Смекта и Ентерол. Но, и ние като Клер не сме имали проблеми. Не е задължителен все пак ... пък и за 1 ден минава. Не е толкова страшно.

Това за обира обаче си е за притеснение  Shocked Аз лаптопа умишлено не го взех. Просто не исках и там да вися на компютъра... пък и така не можеха да ми изпратят спешна работа  Mr. Green Но, фотоапарати тамън два (единият струва, колкото колата ни  Confused), пари и паспорти оставяхме в стаята. Апаратите и парите и по шезлонгите ги зарязвахме, докато сме във водата  Rolling Eyes

Данче, Нона е далеч от центъра. Ние единия ден се разходихме до там с влакчето. Върнахме се пеша и доста повървяхме. Но пък си е на плажа. На мен близостта до морето е по-важна от близостта до търговската улица. По-добре малко по-дълга вечерна разходка, отколкото дълго ходене или возене в жегата до и от плажа.

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 14:46 от Mama Svetla

# 640
  • София
Съжалявам,че са ви обрали това е гадничко.Аз "лапатопа" няма да мъкна  Naughty иначе и там няма да ме оставят на мира.И без това отивам само за 6 дни,обаче проблем ще са ми телефоните,аз мислех да ги зарязвам в стаята.Аз съм с 3 моя мъж е с 2  Cry пари никога не нося по много,имам си карти за тая цел.Обаче хмм,няма да мъкнем камерата и ще взема по евтиния фото апарат,поне да не ме е яд после.И ще си сваля бижутата,е нека вземат кото искат па  Crossing Arms.Неприятно е,че се случва и няма как да го избегнем,виж с документите ще е проблем,май всичко да си носим в себе си е най добре а  newsm78

# 641
ronicat  Благодаря за списъка с лекарства,преписвам го и отивам в аптеката Simple Smile
gery_roz аз ще съм от 25.07 в хотел Мура,ако си близо може да изпием по кафенце Simple Smileи децата да играят.и за чадърите ще разчитам на късмет защото и аз като lulumba ми е глупаво ,а и няма да ставам за един чадър,въпреки че обичам да съм близо до морето.
Ние сме в Магнолия.Да ти кажа нз къде е Мура хахах ама то не пречи Laughing

# 642
момичета, благодаря за отговорите   bouquet
реших да резервирам, нищо че е по-далече от търговската улица. и за мен е по-важно да е близо до плажа Wink
живот и здраве края на август ще сме там, надявам се да си изкараме хубаво.

# 643
  • Luxemburg
спокойно, не се навивайте на най-лошото още преди да сте заминали. Да, има риск когато сте на 1 дори и на 2 етаж. Има хора които това "работят" по комплексите. Като излизате от стаята проверявайте прозорците и ценностите ги сложете в някой шкаф, а най-добре в сейфа в стаята или на рецепцията. Може и някое малко джобче в куфара. Като бяхме на плажа държахме всичко в плажната чанта, взех си я големичка че всичко да побира. Малко ще са смелчаците да ви бръкнат в чантата докато сте в морето, нали в съседство има хора и виждат кой лежи до тях. Ако сте с едни и същи хора на плажа/басейна можете да се разберете да си гледате багажа докато не сте наблизо. Ние понеже не можехме да се вредим никога за 1 ред на плажа, заемахме последния ред до люлките и с едни и същи семейства от Русия и Норвегия бяхме. Наистина лошо преживяване е. Дори да не е с висока търговска стойност откраднатото, понякога има много голяма емоционална стойност.

# 644
Kriss`, от 11.08. до 18.08.ще сме в Добротица, може да се видим някоя вечер. Обади се като пристигнете  Hug

Много неприятно това с кражбата, Клер. Подозирате ли някого? Беше ли разбита стаята или може би някой от почистващия персонал?

Пикасо, много ме зарадва с поста си! Дано и ние се завърнем доволни като вас.

Общи условия

Активация на акаунт