Отговори
# 465
Да пусна и едно кафенце. без туй съм първа тази сутрин

# 466
Аз да отговоря, че така и така съм на работа и съм станла в ранни зори Аз честно казано пробвах номера със заголването, като каза доктора. И спрях до там. Радо я свърши сам тая работа като стана на 3 - 4 години. Та да ти кажа нямам много опит в тия неща. Мерси за кафето...аз днес съм 12 часа на работа направо незнам как ще изкарам цял ден.

# 467
Добре,че имам момиче.Янева  в нета не пише ли нещо повече за забелването как да се прави.

# 468
  • Добрич
Янева, полека, без натискане и дърпане. По малко, за да не се разрани. Абе, вие в къщи мъж нямате ли, за да се заеме той?  Wink

# 469
Ха ,че ние като имаме мъж да не мислиш ,че той се е занимавал с чурката на Гого Laughing. Янева Както е казала Кеми - избутва се надолу колкото позволява без да натискаш - тя малко по малко ще се отвори сама . За наддаването - супер. Hug
AnGeLcHeTyYy  - те и момиченцата си имат особенности при хигиената. Wink

# 470
егати бурята, имам чуството, че всеки момент ще започнат да летят дървета #Crazy #Crazy #Crazy

Мерси за "чурките", а за мъжа- той го е страх да го държи, а камо ли пък нещо да му прави на детето, а да не говорим , че почти не се виждат, а за къпането ги къпя сама, та през една такава вечер съм оставила Павел на леглото, тичам до банята(тя е срещу спалнята) той почва да пищи и в същия момент затишие-тичам веднага обратно и направо изпаднах в шок. Нашами калина с нейните цели 14 кг. седнала на коремчето на бебето и ми обяснява че бил конче , немога да опиша какво преживях Cry

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 18:54 от iyaneva

# 471
егати бурята, имам чуството, че всеки момент ще започнат да летят дървета #Crazy #Crazy #Crazy

Мерси за "чурките", а за мъжа- той го е страх да го държи, а камо ли пък нещо да му прави на детето, а да не говорим , че почти не се виждат, а за къпането ги къпя сама, та през една такава вечер съм оставила Павел на леглото, тичам до банята(тя е срещу спалнята) той почва да пищи и в същия момент затишие-тичам веднага обратно и направо изпаднах в шок. Нашами калина с нейните цели 14 кг. седнала на коремчето на бебето и ми обяснява че бил конче , немога да опиша какво преживях Cry
Малииии . Confused Confused    Ми малка е   Калина , не може да прецени детето. Wink ще се научи да го пази. Wink

# 472
Горката ти,не ми се мисли и на мен,но е гадно Sad

Ние идвахме до Добрич и на около 2-3 км гледаме един голям клон от една череша на пътя.То дпста дебел аз викам на Светльо на връщане да го дърпаме с колата до село да има за камината,а той ми отговори аз ако знаех щях да взема машинката за рязане  Laughing .Таман стигнахме под моста Светльо спря колата,че тогава заваля много силно.Неска хич не ни е ден  #Cussing out по пътя за града гърнето на колата се откачило таа ръмжеше тази кола не се седеше вътре ама няма накъде,утре ще го прави.

gabriel2 то за хигиената си е ясно Simple Smile

# 473
Янева, Ангелче, да минават по-бързо неприятните преживявания и да няма повече такива..... Hug

За чурката - забелвала съм, не ми пука много-много, но от 1-2 години с тази работа се занимава татито у нас....В момента той забелва и чурето на Сами, когато го къпи......

Горещо ми е, не ми се пише, изморена съм....... Hug

# 474
Цоци дано да няма повече такива моменти,то с моя късмет пък дето хич го нямам.Тези жеги голям ужас малката голичка по памерс я държим пак се изпотява.

# 475
Добро утро!
Ние се разминахме с бурята вчера, видяхме само последствията...Днес жега с нова сила...
Ангелче, какво стана с очите?
Янева, това за кончето Crazy...ужас, представям си какво си преживяла...Ама тя дето се вика бебе още...

# 476

gabriel2 то за хигиената си е ясно Simple Smile

Че то това с чурките на момченцата си е хигиена. Peace

Честит имен ден на Арчелка и всички с името Мария и семествата им. Да си носите именцата с много здраве и късметbouquet

# 477
МамиБлю   ще чакаме за изследвания тези дето вземат кръв от бебета били в отпуска.

# 478
Ангелче, че само 1 лаборатория ли има в Добрич?????

Арчелка, честит имен ден!  bouquet Честит имен ден на всички с името Мария и производните му!!!!  bouquet Да почерпите, че още няма никакво Йедене в темата - засрамете се!

Я ми разкажете повече за бурята вчера? В другия вход имало счупени стъкла, а у наше село имало и градушка.......

# 479
Честит имен ден на Арчела  bouquet  bouquet  bouquet

Незнам от моят комп. ли се получава или е от самият форум, но преди като отварях ми се отваряше до там, докъдето съм чела, а сега се отваря на 1 страница  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт