Отговори
# 555
Гале, честито! Да сте живи и здрави всички, а Надежда с това прекрасно име да е най-щастливото и послушно бебе! Поздрави на таткото и каката Hug , а на теб бързо възстановяване  bouquet

# 556
galaxy, честито ти съкровище, нека много да ви радва и дано да е кротко и спокойно бебче.

много моми станаха за нашият ерген  Mr. Green

# 557
  • Добрич
Честито бебче, Галче!!!   bouquet

# 558
Галче - честито !  bouquet  Бързо възстановяване, спокойно бебче и много здраве на цялото семейство.

# 559
Тука нали всеки с проблемите си, та и аз с моя  Grinning
Преди време някой ми прати покана за група във фейсбука " Заедно за децата" май беше , Креми мисля че ти беше ама не мога да си я намеря ако може някой да ми я прати пак на лични във фейса. Мерси предварително Simple Smile

Не мога да свикна на телефона и все нещо правя не както трябва  Mr. Green Simple Smile

# 560
Добро утро!
Ленка, ако си се присъединила, когато напишеш заглавието в Търсене, веднага ще ти я изкара Wink

# 561
  • Добрич
Здравейте и от мен Hug

Гале, честита ти рожба!  bouquet

И днес Мама Цоци има повод да почерпи - Честит Рожден Ден на Рая! Да ви е жива и здрава!  bouquet

# 562
Цоцоланке, ама как си заредила датите Laughing...Честита ти рожденичка!

# 563
Честита Надежда, Галакси! Много щастлива, здрава и под щастлива звезда да ти расте! Бързо възстановяване на теб!Цоци, и на Рая честит рожден ден! Дали вече не й е време много гаджета да й пожелая?!  Rolling Eyes  Heart Eyes

# 564
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Рая!

Цоци, трябва да си се захаросала от торти тези дни. Mr. Green
Аз се връщам от зъболекар. Оказа се, че зъба е много труден, а зъболкарката ми излиза в отпуск, така че ще ме прехвърли при колега. Направо съм покрусена, много са ми проблемни зъбите.

# 565
Добро утро!
Ленка, ако си се присъединила, когато напишеш заглавието в Търсене, веднага ще ти я изкара Wink

Ей туй то!!! На кой да му дойде на акъла  Laughing Laughing Laughing

Честит рожден ден на Рая!
Галакси, честита рожба! На теб бързо възстановяване  Hug

# 566
  • TX
Здравейте градски   bouquet
някой може ли да ми даде телефонен № на ортопеда Митко Георгиев- Началника на ортопедия, търсих из форума ама не намерих
Благодаря предварително  bouquet!

# 567
Галче,честито ти бебче!

Мурка,писах ти на лични.

# 568
galaxy,  Честита рожба!  Hug  bouquet Hug И знай, че съм насреща за подкрепа  Peace

ЧРД на Рая! Дано животът й всеки ден отговаря на името, с което сте я назовали!  Heart Eyes

# 569
~*~

гр. Добрич

Заповядайте на лекция за кърмене

на тема

‘Често задавани въпроси за кърменето’,
организирани с подкрепата на Ла Лече Лига

‘Често задавани въпроси за кърменето’

Заповядайте да научите повече за кърменето и предимствата му.
•   Как да се подготвим за кърменето?
•   Как да започнем кърменето?
•   Кои са най-често срещаните проблеми и как да се справим с тях?
•   Подкрепата – важна за успеха.
•   Основи за захранването.
•   Отбиване – как и кога?

2 септември, четвъртък, 10:30 ч.,  залата на РИОКОЗ (бившето ХЕИ)

За контакти и въпроси: 0886400430 - Нели

Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

Заповядайте!

~*~

Общи условия

Активация на акаунт