Отговори
# 180
За мен няма значение къде.

# 181
На всичко ми е далече за това нямам претенции,освен ако не решите да дойдете на "Ореха" Mr. Green

# 182
На всичко ми е далече за това нямам претенции,освен ако не решите да дойдете на "Ореха" Mr. Green
  Joy Joy Joy

Или на някой заведение до Пинета , до нас . Mr. Green

# 183
# 184
Аз съм за Регала. Като гледам и Анушка е за Регала. Ставаме да кажем 2. Други желаещи. newsm78 Hug

# 185
  • Немция
Да не zабравите да щракнете някоя снимка zа компенсация на отсъстващите. Wink
Днес ли ще е срещата?

# 186
Да не zабравите да щракнете някоя снимка zа компенсация на отсъстващите. Wink
Днес ли ще е срещата?
Аз вече се замислям, тъй като гледам никаква активност. Кеми, Арчелка, Мами Блю къде сте ? Последно ще има ли днес среща или не  и къде ?!

# 187
Веси,хайде да си отидем на Изида LaughingТам можем да седнем на закрито и да ни е прохладно,а в Регала,ако вали трябва да влезем вътре и да умрем от жега.

Среща тази вечер в 19.00 часа в  "Изида"!

# 188
Поздрави на Цоци.  Wink Задръжте я някак да остане поне още две седмици в Добрич.

# 189
Веси,хайде да си отидем на Изида LaughingТам можем да седнем на закрито и да ни е прохладно,а в Регала,ако вали трябва да влезем вътре и да умрем от жега.

Среща тази вечер в 19.00 часа в  "Изида"!
Хайде последно на Изида.

# 190
  • Добрич

Среща тази вечер в 19.00 часа в  "Изида"!
Хайде последно на Изида.

newsm10

# 191
  • гр.Добрич
Няма да дойда, съжелявам много.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 17:48 от spinki

# 192
Бах мама му и аз не можах да се класирам на срещата Twisted Evil

Направо каква почивка изкарахме не е истина Tired...сега ви завиждам, че ме няма с вас Mr. Green...здраве да е...ще ми разкажете Hug...прибрахме се късно и нямаше мегдан...

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 20:50 от МамиБлю

# 193
Разкажете как мина срещата Simple Smile

# 194
  • Добрич
Много хубаво беше  Laughing Както всеки път. Този път не раждахме, че ни дойде много напоследък  Crazy Но иначе се наприказвахме и се посмяхме. Специално на мен, добре ми подейства  Hug

Общи условия

Активация на акаунт