Резултат от ДНК тест - Не съм осиновен!

• 2 287
  • 12
  •   1
Отговори
От години следя форума. С някои от участниците се познаваме лично, много близки сме и си оказваме взаимопомощ. Всичко свързано със синдрома осиновен ми е до болка познато а се оказа че не е имало осиновяване.

# 1
 #Crazy пак туристи newsm78 smile3558

# 2
Синдром ли??!!

# 3
  • Някъде в България
Съжаляваш ли? Mr. Green Поне така звучи! Wink

# 4
Carmen 12,
разкажи малко по-подробно, то така нищо не се разбира.
На колко години си, по какъв повод ДНК тест, какъв синдром и защо ти е до болка познат?
Това 'до болка', ако не е клише, го приемам сериозно.

# 5
чак пък синдром #Crazyти го изкара болест бре човек

# 6
Съжаляваш ли? Mr. Green Поне така звучи! Wink

Наистина съжалявам.
Първият въпрос които си зададох след като видях резултатите беше "Къде да търся сега братята и сестрите си?"

# 7
  • Западен парк
Нещо май не схващам. Как така няма осиновяване и едновременно с това - къде да търся братята и сестрите си? Аз не съм осиновена и знам къде е брат ми?! Моля, обясни се. Какво имаш предвид с тази тема. Ако се шегуваш просто ей така, да знаеш, че е много безочливо. Все едно в "Проблемно" да напишеш - "добре, че пометнах"!

# 8
"Къде да търся сега братята и сестрите си ?"неосъзнавайки ощe че аз нямам такива

# 9
"Къде да търся сега братята и сестрите си ?"неосъзнавайки ощe че аз нямам такива

newsm17 знаех си че здравната реформа не върви

# 10
От години следя форума. С някои от участниците се познаваме лично, много близки сме и си оказваме взаимопомощ. Всичко свързано със синдрома осиновен ми е до болка познато а се оказа че не е имало осиновяване.

Ако тестът е кръвен - ОК.
Ако е от клетки от лигавица - не е съвсем сигурен.
Не съм спец и нищо не разбирам от химията и биологията на  самото изследване, но преди две вечери по ОРТ имаше научно-популярен филм именно за това, та ми е още пресен спомена.

# 11
  • Be realistic - plan for a miracle.
Болката му е според мен,че :едно дете е => мислил е ,че е осиновен => явно се е надявал да има някъде братя и сестри => се е оказало, че не е осиновен => тъй като не е осиновен, явно няма по света братя и сестри => разочарование.

# 12
  • На небето
Болката му е според мен,че :едно дете е => мислил е ,че е осиновен => явно се е надявал да има някъде братя и сестри => се е оказало, че не е осиновен => тъй като не е осиновен, явно няма по света братя и сестри => разочарование.

То и аз съм едно дете, ама няма да се тръшна да мра я, хич не страдам от това. Или е разочарован от родителите си и му се иска да не е едно ДНК с тях.

Общи условия

Активация на акаунт