Спирала за мигли 3

• 119 736
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
 Peace  bouquet

# 556
Aз пък да споделя едно странно явление,което се случва със спиралата ми

В началото беше много хубава,като я поползвах известно време и започна да ми се рони и слепва миглите Sad Нещо не съм доволна,досега такова чудо не ми се беше случвало,толкова коренно да си променя мнението

И при мен е същото. Tired

# 557
И при мен се получи така със спиралата на Лореал.Отначало бях супер доволна,сега много ми се наплъстява и рони.

# 558
След колко време се случи това при вас?
Имам предвид влошаването на спиралата Volume Million Lashes?
Да не би просто вече да е остаряла и затова да се получава така Rolling Eyes

# 559
При мен след второта седмица горе-долу.

# 560
Aз пък да споделя едно странно явление,което се случва със спиралата ми

В началото беше много хубава,като я поползвах известно време и започна да ми се рони и слепва миглите Sad Нещо не съм доволна,досега такова чудо не ми се беше случвало,толкова коренно да си променя мнението

И при мен се случва същото в момента..... вече не знам какво да купувам. Явно дори и да са скъпи няма много голям ефект.

И при мен е така  Confused А бях тоооолкова очарована от нея в началото...  Tired

# 561
  • София
След колко време се случи това при вас?
Имам предвид влошаването на спиралата Volume Million Lashes?
Да не би просто вече да е остаряла и затова да се получава така Rolling Eyes
Моята ми я донесоха от Германия в дните около Нова Година,в никакъв случай не е от застояване.След известно време ползване,аз почти всеки ден съм със спирала а в момента си ми е само тази.

# 562
Хмм, ясно, значи няма как да е остаряла. Жалко! Толкова много добри мнения за тази спирала, гледах и снимки в интернет, хареса ми много резултата, но това, че така бързо се влошава никак не е добре.
Евентуално да се разреди с нещо може би Thinking

# 563
На мен не ми се рони чак,но не  е като в началото. Tired
Вземи си я да я пробваш,може  да останеш доволна за по-дълго време.

# 564
На мене това ронене и сплъстяване ми се получи преди 2 седмици,а аз си я купих октомври.Значи 4 месеца ми е издържала долу горе Simple Smile

# 565
На мен не ми се рони,просто някак си не ми се получава първоначалния ефект или може би свикнах и вече не ми се струва впечатляваща. Tired
А иначе 4 месеца са  си доста врече за спирала,бях чела,че годността им е 3 месеца.

# 566
  • София
Аз съм чела за 6 месеца след отварянето, но аз ги хабя за 2-3 месеца и то при положение че ползвам 2, а понякога и 3 на веднъж.

# 567
  • В къЩи.
http://www.nisea-bg.com/produkti/spirali-za-migli/max-factor-fal … ffect-purple.html Това е някаква промоция или имитация ?  newsm78

# 568
Здравейте момичета, не успях да изчета цялата тема, но не се сдържах да похваля моята спирала.Използвам Maybelline pulse perfection и останах очарована от нея, няма слепване, няма ронене, като цяло мисля, че не съм попадала на нещо по-добро до сега, като изключим това, че вибриращата джаджа се скапа на първата седмица,но така или иначе специално тя не мисля че правеше кой знае колко много Simple Smile

# 569
Още един глас за Maybelline pulse perfection  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт