Име За Момиченце с "М"

• 8 474
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Ама и вие как сте се наредили лъв, рак и скорпион незнам  Crazy Явно ти си баланса  Mr. Green
Иначе и аз не съм надарена с кой знае колко такт - ама се старая повече от мъжете  Mr. Green Моя е стрелец и е по-зле и от мен в това отношение .. та само едно чувствително раче ни трябва сега и незнам милото как ще ни издържа  Laughing

# 46
Сиска,разбрах те! Peace Аз пък много се забавлявам,че от галените обръщения на децата ми никой не може да предположи имената им!  Laughing Може би защото моето е прекалено предполагаемо,та се кефя на тяхната загадъчност!  hahaha
Аз за зодиите ...аз съм огнена и съответно бих предпочела лъвче пред раче,но и вторите много ги харесвам! Party

# 47
Имената им наистина са много хубави, незнам как си ги избрала, явно имаш дарба  Peace Да са ти живи и здрави  Hug

# 48
 bowuu Да ти се връща! Hug

# 49
Сисе, майка ми е лъв Wink
Можеш да искаш съвети, тя има 26 годишен опит вече  Joy

# 50
хех, ние със siska, сме май с еднакъв термин. Обаче аз съм със секцио и ще е по-рано. По всичко изглежда, е ще е раче...
Освен ако не успискам до 23-ти за да влезе в първия ден на лъв4ето.
Аз съм стрелец, каката е стрелец...
Казвате, че рачетата са по-увствителни, това сигурно си има хубавите и лошите страни. Обаче аз наскоро се рових в разни астрологични сайтове и от там разбрах, че не зодията а асцендента определял личностното проявление.  Винаги съм се удила защо има хора от една и съща зодия, но тоооолкова различни един от друг Simple Smile

Ама много ми се искаше да е лъвче.. не знам защо..просто обожавам котки Simple Smile

# 51
И двете определят, аз за всеобщо нещастие и по зодия, и по асцендент все съм рак  Laughing

# 52
А така .. и аз как се наредих  Mr. Green

Току що си изчислих асцендента и се оказва, че съм раче  Mr. Green .... пък до сега си мислех, че съм близнаци... незнам кои изчисления са верни  Rolling Eyes

# 53
  • София
Много  ми  харесват имената Марта и Мариам. Ако живот и здраве е момиче ще го кръстя с едно от двете.

# 54
  • до една звездичка
Миа
Милена

# 55
  • Пловдив
Като бях ученичка много ми харесваше името Малвина. Не видях да е предложено и Малина.

# 56
Като бях ученичка много ми харесваше името Малвина.
Робинята Изаура?  Simple Smile
Аз си кръстих детето Мария и въобще не ми е стоял въпросът дали ще я Мимосват. Още в началото дадох да се разбере, че ще бъде само и единствено Мария, докато тя самата не реши друго. Сега, когато някой се обръща към нея с Мими, тя не отговаря, защото не се отнася за нея.  Simple Smile

# 57
  • Пловдив
Не, аз съм по-стара, "Робинята Изаура" като я даваха вече бях студентка. Малвина е куклата със сините коси от "Буратино", любимата на Пиеро  Simple Smile

# 58
Като бях ученичка много ми харесваше името Малвина.
Робинята Изаура?  Simple Smile
И аз с това свързвам Малвина. Супер любимо ми е това сериалче, преди месец-два си го прецъках пак и ми стана смешно как Малвина изобщо не е такава убавица  Flutter, каквато беше в детските ми спомени

# 59
Аз не знам нито за Малвина нито помня Робинята Изаура  Mr. Green

Рони чудесно име и най-хубавото е, че си успяла да накараш хората да се съобразят с желанието ти.. аз само при мисълта, че някой няма да ме послуша и ще си и вика както иска се вбесявам  #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт