Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума за децата от смесени бракове?
Какви са мненията за повръщането по време на бременност?
Какви са мненията за обрязването на момчетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума за децата от смесени бракове?
-
Какви са мненията за повръщането по време на бременност?
-
Какви са мненията за обрязването на момчетата?
Форумът обсъжда мнения и лични преживявания относно обрязването на момчетата. Участниците препоръчват извършване на процедурата в ранна възраст, като някои споделят, че в Сирия тя се извършва още на месечна възраст. Споделени са също така преживявания от по-късно обрязване и препоръки за специалисти по педиатрична хирургия в България.
-
Какви са мненията относно смесването на расите?
-
Какво е мнението за брака с арабин?
! Да расте здрава, весела и игрива!
. Алекс е събрал всички дечурлига от селото и по цял ден седят в двора ни, че и ми висят на главата да ги забавлявам. Докато сутринта им пусках музика на лаптопа, едното бутна чаша с вода върху него и просто се чудя как все още работи
. Дано да му се е разминало, макар че не знам дали, ако го спра, ще проработи отново след това.
да ви се връщат 100кратно пожеланията . 
е, не е напzлно подредена, половинков е оставил малко работа и zа мен 
Мног е болеzнено така, в края на продzлженията, ама така е в спорта, един пе4ели , друг губи 

Та в моя слу4ай се наложи да смеянаме цялата клавиатура, но поне бе в гаранция. 
Я бързо да се отчетете.
Не че имам нужда от последното, де.
, тази седмица ми се видя много дълга. А утре смятам да го ударя на миене на прозорци, че то сякаш не вали дъжд , а кал от небето.
че само ви чета.Деси честит рожден ден и от мен с малко закъснение бъди жива и здрава и винаги щастлива.Шилан честита дъщеря и от мен.Нека бъде жива и здрава и много да те радва.Ясмин много хубава новина дано бремеността ти мине леко.
Добре дошли на всички нови и от мен.Алвера дано операцията да ти мине успешно.