Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума за децата от смесени бракове?
Какви са мненията за повръщането по време на бременност?
Какви са мненията за обрязването на момчетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума за децата от смесени бракове?
-
Какви са мненията за повръщането по време на бременност?
-
Какви са мненията за обрязването на момчетата?
Форумът обсъжда мнения и лични преживявания относно обрязването на момчетата. Участниците препоръчват извършване на процедурата в ранна възраст, като някои споделят, че в Сирия тя се извършва още на месечна възраст. Споделени са също така преживявания от по-късно обрязване и препоръки за специалисти по педиатрична хирургия в България.
-
Какви са мненията относно смесването на расите?
-
Какво е мнението за брака с арабин?
Накара ме да се сетя за нещо, което към днешна дата звучи като виц дори и за там. Преди около десетина - дванадесет години пътувахме до Йордания с колата на една полякиня (последен модел Мазда за тогава), която имаше работа в страната. Жестоко беше учудването на двете ни като видяхме, че местните не заключват също толкова лукзсозните си коли и ги държат отворени, дори и да не са паркирани баш пред дома им.
Ей, сипете ред изненади тук... Недолюбващата по принцип готвенето Люспа поднася на гостите си не какво да е, а скариди.. Форумната активистка Шилан се разписва само от дъжд на вятър, заета покрай ежедневните грижи по малката полукюрдска принцеса.Че даже и маниакалността й по чистенето чувам, че чувствително е понамаляла..
Първо ги правеха уж за подаръци на близки, после почнаха да сънуват, че ще ги продават шишандурите. Даже имаха "брилянтаната" идея да си наемат свободен гараж на нашата улица като мини изложбена заличка..
Предприемачески дух имат, какво да ги прави човек. А и алчни на всичкото отгоре, не са се метнали на мен по този параграф..Питам ги аз на майтап, за колко ще ги продават, а те като се изсилиха в цената..Купон непрестанен, на макс , може да бъде регистиран у нас ....

,иначе ви чета с интерес..
Нещо на последък много ангажименти ми се струпаха..и не смогвам.. 
Това патриотично изказване в страницата му във ФБ ли е?