Son bahar - Любов назаем - Тема 18

• 27 419
  • 746
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте момичета

Кралице Галип теб ли чака някъде край морето newsm78 Ако чака теб да не задавам въпроси newsm78

Привет Теди !!! Hug  love001
Веднага тръгвам към морето    car003 Joy Joy Joy

# 256
Здравейте момичета

Кралице Галип теб ли чака някъде край морето newsm78 Ако чака теб да не задавам въпроси newsm78
НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ,ЧЕ ВТОРИ СЕЗОН ГАЛИП БИЛ ПО ХУБАВ,МИ МИ ТУК Е ВЪРХЪ,А
ТАЗИ СНИМКА Е НЯКЪДЕ В НАЧАЛОТО,НАЛИ?

# 257
Све дур, дур, дур. Нали първо ще задаваме въпроси и отговори. Къде се изнасяш на бързо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 258
Здравейте момичета

Човека си е пич отвсякъде и навсякъде. Който не го харесва няма вкус. Сори ако има такъв. Да в началото когато бройкаше Сабиха със зелената рокля hahaha hahaha hahaha

# 259
Све дур, дур, дур. Нали първо ще задаваме въпроси и отговори. Къде се изнасяш на бързо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сажиле боку, ooooh! ама наистина изчезвам ooooh!...отивам да пийна нещо ...... hahaha hahaha hahaha
До по късно и.........умната с Галката Stop....да не го повредите  Naughty hahaha hahaha hahaha

АААААААА, Тоти здравей и чао ,мила  wavey  love001

# 260
КАКВИ СА ТЕЗИ ЦВЕТЯ,ТЕЗИ ХВЪРКАТИ ПИПЕРУДИ,ЗАПОЧВАМ ДА ДОБИВАМ
КОМПЛЕКСИ!ОСОБЕННО МИ Е ПРИЯТНО ДА ВИ ВИДЯ/ПРИСЪСТВАЩИТЕ НА БАЛКОНА/
АЗ МОГА САМО ТОВА  bouquet

# 261
ПАК ДА ПОВТОРЯ,ЧЕ НЕЩО СЪМ СЕ!!!!!  bouquet

# 262
КАКВИ СА ТЕЗИ ЦВЕТЯ,ТЕЗИ ХВЪРКАТИ ПИПЕРУДИ,ЗАПОЧВАМ ДА ДОБИВАМ
КОМПЛЕКСИ!ОСОБЕННО МИ Е ПРИЯТНО ДА ВИ ВИДЯ/ПРИСЪСТВАЩИТЕ НА БАЛКОНА/
АЗ МОГА САМО ТОВА  bouquet

ОФ,  ooooh! не мога да стана hahaha hahaha hahaha
И теб ще научим,мила Peace Hug...Малееееееее,ква съм учителка ooooh!...довчера и аз нищо не знаех Naughty...а
днес се перча като  паун  ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 263
СВЕТЛАНА ГДЕ?

# 264
Светла когато ти се занимава и имаш време ,ми свирни!

# 265
МОРСКИ БРИЗ,МАЛКО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ,ИСКАМ ДА ТИ КАЖА
КОЛКО БЯХ ИЗНЕНАДАНА И ОЧАРОВАНА ОТ ЕДНО ТВОЕ ТВОРЕНИЕ,ПРИДРУЖЕНО
СЪС СПАЛНИ,ДВОРЦИ И Т.Н .КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ,МНООГО СТЕ НАПРЕД С МАТЕРИАЛА!

# 266
Кралице да продължа да задавам въпроси

- Пристигането на Зафер разговор; Зафер и Галип почерпени ще минават през стъклото Еда на поста си и ще им прави кафе гюзел комшу казва Зафер; Зафер и Галип в неговата къща и се появява Еда -разговор с Галип; Барбекюто Галип в Кухнята разговор с Еда; въпросите са свързани с пристигането на Зафер и разговорите им с постоянното присъствие Еда.

# 267
Здравейте момичета

Човека си е пич отвсякъде и навсякъде. Който не го харесва няма вкус. Сори ако има такъв. Да в началото когато бройкаше Сабиха със зелената рокля hahaha hahaha hahaha
  Теди, джанъм здравей !!!Я, Галката вече дошъл, я не съм готова - днес се гледахме цял ден,мила и накрая решихме да направим нещо по въпроса !!!Но той нещо подранил.....това е добър знак....обещаващ!!!:txtloves: Two Hearts txtloves

# 268
# 269
Светле, джанъм много благодаря за снимката!!! Знаеш,че ми е любима!!! Да, Тоти здравей пич отсекъде, в началото и края на филма най-готин - по средата на филма горкия имаше много проблеми...............цял филм!!! Сабиха,ке го оправи сега!! Мамче,скъпа и ти добре дошла,по озвучаването си гледам,не успях още да ги чуя.........след малко!!

Общи условия

Активация на акаунт