Son bahar - Любов назаем - Тема 18

• 27 731
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Мераба пичолар! Hug Hug Hug
Гледам грам не съм Ви липсвала...но, все пак съм тукя. Mr. Green

Kак бе Души, да не  липсваш!?  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 481
Много ми е хубав на тази снимка:

БОНБОНЧЕ

BELL, КАКВА Е ТАЗИ КРАСОТА !!! Вай, вай, вай как може един мъж да е толкова       хубав.........като  излят!!! МАШАЛА !!!

НЕВЕРОЯТЕН, НАЛИ МИЛА!   love001  love001  love001

# 482

Напротив! Липсваш ни когато си далече от компа!

# 483

БОНБОНЧЕ

BELL, КАКВА Е ТАЗИ КРАСОТА !!! Вай, вай, вай как може един мъж да е толкова       хубав.........като  излят!!! МАШАЛА !!!

НЕВЕРОЯТЕН, НАЛИ МИЛА!   love001  love001  love001
Твой е!!!Аз ти го давам!!! Мамин той хубав!!!!

# 484
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Kак бе Души, да не  липсваш!?  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
  love001  love001  love001  love001

Напротив! Липсваш ни когато си далече от компа!
  love001  love001  love001  love001 

# 485

Kак бе Души, да не  липсваш!?  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 Точно! На мене ми липсваше , цял ден........ке отбора как сме??? Нема да слагам нищо повече, защото не знаем кое значи целувка ,кое значи ке се радвам /от онова де са допълнителните истории/........вляво, ще  се науча !!!

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 20:43 от kraleva66

# 486
http://www.startv.com.tr/dizi/son-bahar-59.html  Здравейте момичета кокичета .......  bouquet  bouquetкак сте днес уморени от работния ден  ...аз съм гроги седнах малко да се разтоваря тук се чуствам като нов човек.....Малко снимки страшни #Crazy #Crazy
Нинка тук ли си джанъм. Вече си редовна с новата придобивка. Радвам се Hug Hug

# 487
Аз сега ще напиша какво съм научила от бизнес уроците на Галип и ако се приеме правим го! Да не вземете да забегнете докато направя проекта. Дур, Дур всички на линия.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 488

БОНБОНЧЕ

НЕВЕРОЯТЕН, НАЛИ МИЛА!   love001  love001  love001
Твой е!!!Аз ти го давам!!! Мамин той хубав!!!!

Мамче, благодаря  джанъм толкова си добричка!Нинче,мила здравей!!!

# 489
http://www.startv.com.tr/dizi/son-bahar-59.html  Здравейте момичета кокичета .......  bouquet  bouquetкак сте днес уморени от работния ден  ...аз съм гроги седнах малко да се разтоваря тук се чуствам като нов човек.....Малко снимки страшни #Crazy #Crazy
Нинка тук ли си джанъм. Вече си редовна с новата придобивка. Радвам се Hug Hug
Тука ...ТУКА съм сега ми хрумна че за нова година ще ходя в Стамбул там ще започна 2011 дано падне некой Галиб  bouquet  bouquet ако има желаещи моля да заповядат newsm78

# 490
Регистрираме в Търговския регистър дружество с нестопанска цел с име ERKAN=GALIP & SABIHA LTD с капитал 2.00 лева и разходи по регистрацията около 100.00 лева. Целта на дружеството е да осъществи среща на БГ мамите с Еркан или Галип без значение и Айча или Сабиха също без значение. Командироваме Белл с дружка по неин избор да ги издирват и след осъществяване на задачата организират среща с нашите любимци в кафенето където започна любовта между Галип и Сабиха. Аз ще се заема със задачата да регистрирам дружеството, ще спретна две заповеди за задгранична командировка. Останалото е от вас.

# 491
Кралице  моя едно въпросче може ли ? когато са на кея излизат от ресторанта и Саби му каза нещо че Руксар ще се зарадва за какво точно става въпрос?    след като и предложи последния път демек 46 епизот Тенкю предварително  bouquet  bouquet  Това че ще се зарадва Руксар сие моя измислица #Crazy #Crazy newsm78 newsm78

# 492
Здравей Кралице днес пак ти поставих въпросчета, но ти не се притеснявай - когато можеш тогава ще отговориш. Много съм доволна от отговорите останали от вчера, които ти беше задала Теди.. Благодаря  smile3525 smile3525 smile3525

# 493
Регистрираме в Търговския регистър дружество с нестопанска цел с име ERKAN=GALIP & SABIHA LTD с капитал 2.00 лева и разходи по регистрацията около 100.00 лева. Целта на дружеството е да осъществи среща на БГ мамите с Еркан или Галип без значение и Айча или Сабиха също без значение. Командироваме Белл с дружка по неин избор да ги издирват и след осъществяване на задачата организират среща с нашите любимци в кафенето където започна любовта между Галип и Сабиха. Аз ще се заема със задачата да регистрирам дружеството, ще спретна две заповеди за задгранична командировка. Останалото е от вас.

Сериозна работа, а Мамче?!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 494

Сериозна работа, а Мамче?!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами да. Нали бях на бизнес уроци. Човек се учи докато е жив. А що се отнася до регистрацията никакъв проблем - това не плаши сърцата наши.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт