Отговори
# 540
При мен има някакъв проблем, два пъти опитвам да кача 1 снимка, и двата пъти Операта ме изхвърля. Почвам да се изнервям  smile3515

И при мен е така, мислих , че е от компа на работа, а да не би да е от това, че още някой качва едновремено с теб? newsm78

Нали си правите собствени албумчета?  Flutter

# 541
Моите снимки са на компа, а детето сега играе.  Rolling Eyes Иначе да не остана по назад и аз си направих албум.  Laughing

# 542
Аз пък качих две снимки в общия newsm78.

# 543
Реа,  bowuu
Аз пък отварям 36 стр. и отгоре пише: 0 потребители и 0 гости. Яз декъ сум  newsm78

# 544
Ами сега като искам да ви покаж пет парцала Ларедутски, на кой к.. да ги кача ooooh!?
Съвсем се омотах #Crazy. Май да си ги качвам в албум.бг newsm78. Или в снимка newsm78? Еееее, откачих вече Twisted Evil. Къде да ги кача #Crazy?

# 545
  • Пловдив
Поли, направи си албум там и качвай каквото ти сърце сака  Peace

Виждате ли ми снимките в албума, бре? Че май го направих скрит.

# 546
Поли, направи си албум там и качвай каквото ти сърце сака  Peace

Виждате ли ми снимките в албума, бре? Че май го направих скрит.

Виждам го Crazy. Много си хубава ма, Мацо Hug!

# 547
Пол там само нашите муцунки, а ти си качвай нещата дето си знаеш.

Тара още не съм те турила, че нали немога от раб, - довечера  bowuu

Кипре, ма мн си убава, бех те забравила  Wink, виждат се споко, нали си влизаме с профил и парола ( все едн си е собствен профил )

# 548
  • Пловдив
 Blush Blush

Аз на снимки пък Ич не се харесвам. Ма всички сме арни убивици, нема спор  Crazy

# 549
Мацки, процедурно предложение:
1) в общия албум да си качим по 1-2 снимки на всички
2) всяка да си направи ( или аз мога да направя ) отделен албум. Предлагам да използваме една и съща парола, за да може хем да не са видни за целия свят, хем ние да си ги знаем - зае*ете това предложение hahaha като се логнем в снимка, всички албуми се отварят така или иначе
3) Накрая ако може да ме уволните значи  Mr. Green

# 550
3) Накрая ако може да ме уволните значи  Mr. Green

Цъ,цъ кой ще върши мръсната работа тогава  newsm78  Joy

# 551
  • София
Леле, Мацо, колко си хубава на снимката с бебето и къдравата коса  Heart Eyes!!!
Даничка-баничка ни порастна пред очите  Flutter!
......
3) Накрая ако може да ме уволните значи  Mr. Green
Точка три нЕма да ти се получи  hahaha!

И аз си направих албумче, но нищо не ми пречи да пльосна снимки и в общата част  Peace.

# 552
Джес,  bowuu
Значи в снимка.бг видях 34 снимки, ама Поли тия потница на аукцион ли са не разбрах. Иначе сте ми много готинки и идеята за среща на живо е супер. Само трябва да се осъществи, а каквото аз мога да помогна , казвайте.

# 553
  • Пловдив
Рени, кво става с теб, бре? Де изчезна?

За снимките: не се справих да кача снимки от фейса в албумчето в снимка. Ще ги кача от компа като се прибера... Wink

# 554
  • Пловдив
Джес, т.е. да имаме отделни албуми там с еднаква парола - това ли предлагаш? Бавно зацепвам, знаете.

Общи условия

Активация на акаунт