Отговори
# 555
Аха... Така като пускаме линкове тук, няма да има нужда да пишем каква е паролата. Всички ще я знаем. Важното е албумите да са заключени. Ние ще можем да ги разглеждаме като влезем в регистрацията и без друго. Но ако някой влезе в пуснатия линк без наше съгласие - нЪцки  Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 14:36 от wee.jess

# 556
  • Пловдив
Чудесно.

# 557
Джес, т.е. да имаме отделни албуми там с еднаква парола - това ли предлагаш? Бавно зацепвам, знаете.

Ти си се справила със задачата, кво питаш сега  Joy

И аз Камче немога да качвам мамицата му, ама довечера.

Пол от Ларедут ли са покупките? И Ник ли? Кви пари ти излезе всичко, а купите мн ми харесват, нали знаеш , че обивам домакински неща?

# 558
Кипрееее, влюбена съм в косата и усмивката ти на снимката с племеника ти!  newsm76

М/у другото ако някой се чуди що пък пише за р.д. 3 февруари - тогава е започната 1-та Лъвска тема. пък годинатаааа...еми тази ми доде на ум  Mr. Green

# 559
.... ама Поли тия потница на аукцион ли са не разбрах. ...

Crazy
Нещо такова, от Ларедут bowuu.

Норче, дойдоха ми дрехалаците, а оня потник жълтия е дето ти виках, че може да е голям, ама ми е тамън Crazy. А купите са ми подарък към поръчката, много са хубави наистина. Обичам ги тез редутци, ей, хем парите ми вземат, хем подаръци ми пращат hahaha Mr. Green.

# 560
Аз влизам да се похваля, взела съм  B1 ниво на английски с най- високата възможна оценка А, bowuu,аплодисменти моля Mr. Green,това по схемата АЗ МОГА.

# 561
  • София
Страхотна, честито! Да идеш в Англия и да си потренираш английския ти пожелавам  Hug! Схемата АЗ МОГА някой лъв я е измислил, ша знаете  hahaha!

Поли, много хубави покупки, ама Ник е най-хубав  Heart Eyes! УмрЕм за твоя син!!!

# 562
Мале, Кипре, ти верно си с лъвска грива, благородно ти завиждам за нея  bouquet, супер готина мацка си.

# 563
Пол май ще ме зарибиш, моят има карта ще точа от нея  Crazy Айде някоя вечер да ми обясниш и да ми казваш кога кво има, кво ще кажеш? Flutter

Честито , Тина   bouquet

# 564
Тара още не съм те турила, че нали немога от раб, - довечера  bowuu
[/quote]

Ама хич и да не ме туриш никой няма да загуби. Спокойно, може и без бабка като мен между тия хубавици, тъкмо ще съм загадка за срещата на живо и няма да се  Embarassed

# 565
Бенджи, не съм добре. Снощи от 2 до 5 бях на кораба на капитан Драйфус /или по-точно в кенефа му  Sick/. Днес целия ден съм като препикано мушкато. Писна ми от болести и нерви, беееее!
На баща ми му махнаха телбодите днес, обаче се оказва, че има Хепатит Б. Явно са го заразили някъде по болниците преди 3-4 години /то при него да беше едно/. Преди 2 години в кардиологичната болница в Плевен му казали за Хепатита, но неговата лична лекарка не му обърнала внимание. Сега от няколко месеца се оплаква от болки в черния дроб. Явно е станал хроничен. Тъпото е, че хроничния води до цироза или рак на черния дроб  Confused. А баща ми пие толкова лекарства за сърцето и за гонартрозата...
Етро за тва не пиша!
Утре, най-късно в неделя тръгваме за Силистра, от там на Шабла и ще се върнем началото на август.
Та така. Снимките от общите срещи ги има в албума ми в снимката. Всеки може да ги копне и да ги качи в новото албумче. Потребителското име е същото като ника ми тук. Не знам следващите дни дали ще имам време да се включа, за това весели рождени дни на тези, които ще пропусна!
Добре дошли на новите лъвички в прайда   bouquet!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.   Shocked

# 566
Вени, пробвах да си тренирам езика у гръцко, нали вече си имаме път от тука, ей тва гърчолята прост народ бре,ни английски знаят, ни руски, Аз се пробвам с английският, мъжо с руски, накрая на български са разбрах ме стех Twisted Evil.

# 567
# 568
Рени , много съжалявам за баща ти, стискам палци да се възстанови и да забрави колкото е възможно по - бързо за всички болести който са му се натрупали  Praynig Hug

# 569
  • София
Вени, пробвах да си тренирам езика у гръцко, нали вече си имаме път от тука, ей тва гърчолята прост народ бре,ни английски знаят, ни руски, Аз се пробвам с английският, мъжо с руски, накрая на български са разбрах ме стех Twisted Evil.
Ха ха ха  Joy! Значи правилно съм се ориентирала да те пращам направо в Англия  Mr. Green!

Рени, съжалявам много за ядовете около теб  Sad! Наистина се измъчи тази година с болести и неприятности!!! Дано след РД-то да започнеш на чисто  Hug! Здраве ти желая   bouquet!
Аз имам снимките от лъвската среща, ще ги кача!

Общи условия

Активация на акаунт