Ягодка и Саса - второ полугодие

• 57 196
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Може, аз пък съм ползвала само веднъж Шисейдо, цяла серия си бях купила(забравих коя беше Embarassed), ама беше и серум и дневен и нощен и околоочен. Едвам ги измазах hahaha
НОО...всичко си е до кожа, на моя приятелка й подарих пак така два тяхни крема и серум-каза, че не е ползвала нещо по-добро в живота си. И нейната кожа е по-суха...Направо си е до кожа Flutter.
Ех, ако и на мен ми дадоха тогава тестери Whistling, (купувах си един масажен серум на Косе, който го имаше само в тестерни опаковки и после изобщо изчезна) щях да ги изкупя всичките Joy
Сега едвам го намирам този серум, последно в и-бей и някакви японски/корейски/китайски сайтове Crossing Arms

# 46
Моята кожа  е суха , ползвала съм почти  всичко добро  без Ла Прери   за суха кожа. Зимата си  взех  цяла серия  Бенефианс  на Шисейдо,много  съм доволна ,и  скоро повторих крема .Плътен, мазен  крем ,хидратира кожата  Peace

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 09:32 от Bluevelvet

# 47
  • Има много детски смях.
Така като ви чета, оставам с впечатлението, че пратките вече пристигат доста бързо...
Което е добре.
Сега ще спратна бърза поръчка.  Laughing

# 48
  • Пловдив
Така като ви чета, оставам с впечатлението, че пратките вече пристигат доста бързо...
Което е добре.
Сега ще спратна бърза поръчка.  Laughing

Да, вече пристигат както преди - за около седмица. Peace

# 49
http://www.beauty.bg/article46_26_1273.html
Закупих си този крем. Според линковете в началото на темата-трябва да  произведен 2000 г защото е с код 030;
В същото време го рекламират като нов продукт на марката.Да речем ,че е излязъл миналата година.Как тогава излиза,че е произведен преди 10г? Верни ли са тези таблици и неща?

# 50
Цитат
Верни ли са тези таблици и неща?

Според мен не са Thinking!Аз не им вярвам и изобщо не ги използвам за проверки.Пазарувам от Ягода от 4год.Имам закупени доста парфюми,бяла и декоративна козметика Crazy.Всичко винаги е било ОК Peace.Остават си все така коректни и чудесно заредини,с продукти,които трудно се намират Heart Eyes.Промоциите им също са супер Peace.
За съжаление,преди промените в ДДС,пазарях доста и често,но сега от началото на годината имам само 5-6 поръчки.Като си помисля,че преди ги правих за месец Money.

# 51
           Здравейте,момичета!
  Тъй като съм нова  - не съм много запозната с условията и детайлите около поръчките от Ягодка,затова ще ви бъда благодарна да ми отговорите на някои въпроси...

Разгледах страницата на български и в оригинал (engl) и ми направи впечатление, че за едни и същи продукти цените доста се разминават - както и да го сметна курса на долара. Може ли да ми кажете защо се получава това и откъде е по-изгодно да поръчам?

# 52
  • Пловдив
Момичета, на заглавната страница на сайта /Ягодка/ и на страницата с промоциите има един банер към промоция на продукти за хидратация. Но и от двете места този линк не ми се отваря. Кликвам на него, но си остава същата страница. Не зная дали е някакъв технически проблем на сайта или само при мен е така. Ако някой отвори този линк и отиде на страницата с тези продукти, би ли копирал тук адреса на страницата? Благодаря предварително!

# 53
Момичета, на заглавната страница на сайта /Ягодка/ и на страницата с промоциите има един банер към промоция на продукти за хидратация. Но и от двете места този линк не ми се отваря. Кликвам на него, но си остава същата страница. Не зная дали е някакъв технически проблем на сайта или само при мен е така. Ако някой отвори този линк и отиде на страницата с тези продукти, би ли копирал тук адреса на страницата? Благодаря предварително!

Заповядай  Hug  http://us.strawberrynet.com/newproduct.aspx?catgId=82

# 54
  • Пловдив
Благодаря, Bluevelvet! Party

# 55

Разгледах страницата на български и в оригинал (engl) и ми направи впечатление, че за едни и същи продукти цените доста се разминават - както и да го сметна курса на долара.

Здравей, когато разглеждаш нещата в преизчислен курс долар/лев е по-скъпо. Те си изчисляват по техен курс
Пазарува се от страницата в долари  Peace

# 56
Момичета имам едно въпросче, което със сигурност сте обсъждали когато променяха закона, но сега нямам много време да ровя. Изпратиха ми доста примамлив мейл с % намаление, защото не съм пазарувала отдавна от Ягодка (пазарувам от feelunique).

Тъй като отстъпката е доста добра искам да напазарувам с едни приятелки повече. Та въпросът ми е относно онези тъпи ограничения за мито и ДДС. Доколкото си спомням на кашончетата от Ягодка пишеше подарък. Но в момента митничарите отварят ли кашони, къде се получават... Изобщо има ли някакви проблеми при по-големи поръчки?
Благодаря предварително!

# 57
Ral_p лимитите за ДДС и мита си съществуват обаче кашонче от Ягодка досега не попадало на митница.

# 58
Ral_p лимитите за ДДС и мита си съществуват обаче кашонче от Ягодка досега не попадало на митница.

Много благодаря! Аз много отдавна не съм пазарувала, макар преди да им правех солиден оборот (минах 20 поръчки). Но беше поне преди 1 1/2 година. Спомням си, че една поръчка са я разделяли на 2 кашончета. Помня, че на повечето пишеха че е gift, но не съм сигурна на всички ли. А общо отстъпката ще ни се върже 40% което е доста примамливо, но е само за следващата ми поръчка.

# 59
Рали, колко % ти предлагат отстъпка за лоялен клиент?

Общи условия

Активация на акаунт