Ягодка и Саса - второ полугодие

• 57 199
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
  • близо до морето
Oще нямам известие от митницата и това много ме притеснява.  Някой може ли да ми каже тел. на митница Варна.  Tired

# 676
Oще нямам известие от митницата и това много ме притеснява.  Някой може ли да ми каже тел. на митница Варна.  Tired
От кога ти е пратката?

# 677
  • близо до морето
Пуснах я на 30.11. обадиха ми се от Ягодка на 1.12. за потвърждение на адреса и получих имейл. че е пратена на 2.12. Проследих си я, и на 8.12 са я пратили от София за Варна предполагам. Освен ако не са объркали нещо.  newsm78

# 678
  • Helsinki / Sofia
Не се притеснявай, отнема им около 3-4 дни докато пратят известието. И при мен беше така. В сайта за проследяване пишеше, че е дошла на 06.12.2010г., а известие получих чак на 09.12.2010г. На 11.12.2010г. успешно си го взех.
Пратих си искане за възстановяване на ДДС през Others, както още някой беше писал. Включително и мейл писах до Ягодка и вчера ми отговориха, че до 1-2 седмици би следвало да си получа сумата по картата. Така че ако всичко е ок - не мисля да спирам поръчките от Ягодката.

# 679
Момичета, здравейте ! На 1.12. направих поръчка чрез espy, опитвам се да проверя в бг пощи къде ми е пратката, но ми изписва, че няма информация...В сайта на бг пощи отивам на "Проследяване на пратка" и въвеждам номера, който завършва с HK...правилно е това, нали? Питам тъй като за първи път поръчвам от Ягодка, затова и го направих чрез espy.

# 680
Тази страница ли иамте предвид за заявките за връщане на ДДС:
http://oth.strawberrynet.com/vat_refund.aspx
Сумата в български лева ли изписвате?

# 681
Да, точно тази страница. Сумата се изписва в лв, но не се поставя никаква валута накрая (без "лв.").

# 682
Моля, някой да ми отговори на горния пост...Всъщност рано ли е да се притеснявам за поръчката си, като на 1.12. е направена и все още нямам никаква вест ?

# 683
vall7 щом завършва на HK значи пътува от Хонг Конг. Нормално е да отнеме малко повече време, особено сега предвид времето и празниците. Пратките от Европа нормално пристигат за около 3-5 дена, а извън Европа - 10. Последната ми пратка, която отиде на митница беше пусната на 23-ти ноември от Швеция, а пристигна в БГ чак на 3-ти декември, известието от митницата пък го получих чаааак на 8-ми.......мисля, че е рано за притеснение още  Peace

# 684
Благодаря ти ! На митницата ли ще ми дойде пратката?

# 685
Ако е над 15 евро и идва от Хонг Конг има голяма вероятност да попадне там, ама това вече си е до късмет(липсата му по-скоро де  Laughing). Както писаха момичетата по-горе, някои пратки продължават да пристигат в пощата, но са значително по-малко. Стискай палци да дойде в пощата!  Hug

# 686
Здравейте,момичета!И мен днес ме изненадаха неприятно с тези митници.Платих ДДС върху 40 долара.Толкова пишеше на пакета на зеления етикет.Отвориха и пакета за фактура,но вътре имаше само опис без цени.И така де,платих си ДДС-то +3,50лв. някаква такса.Така се ядосах,че изхвърлих бележките. А сега разбирам,че мога евентуално да си търся ДСС-то от Ягодка.  #Cussing out Ама хайде ще пия една студена вода.За първи път ми се случва,от кога пазарувам от там.
Ама май ще се ориентирам към други сайтове, то ни отиде далаверката.

# 687
  • София

Моята загубена праткa се появи днес (14.12.), newsm78, а Ягодка ми върна парите вчера (13.12.)

Въпрос 1: Ако я получа в моята си поща, си я искам. Ако я взема, има ли опция да я платя? (Пейпал)

Въпрос 2: Ако трябва да ходя на митница, не я искам Embarassed(за 28$ е ....не мога да отделя време тази година за такава визита) Ако реша да я откажа, как става? (Ягодак ми бяха писали че ще ми върната парите, а ако случайно получа пратката да я откажа)

# 688
Благодаря len4ita Simple Smile

# 689
  • София
И аз днес си взех пратката, след като чаках на 4 гишета, че и почивката им уцелих  #Cussing out Платих си като поп, бутах се в задръствания, търсих къде да паркирам, абе в егати приключението ни вкараха  ooooh!
Както и да е, ще си помисля дали пак да поръчвам оттам.
Утре ще им пратя митн.бележка.
Жълтия стикер си стои на кутията и пише точно това което коментирахте по-напред.

п.п. Принтирайте си платежното и го носете! Един човек преди мен го върнаха, защото не си го носеше, а пратката му беше за 18 Е, горкият....

Общи условия

Активация на акаунт