Ягодка и Саса - второ полугодие

• 57 196
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Кое точно трябва да се принтира, фактурата ли?

# 691
  • София
Да фактурата, платежното, кой както е платил .

# 692
Desem, мисля, че като не отидеш да си я вземеш след известно време връщат пратката обратно на изпращача

# 693
Desem, мисля, че като не отидеш да си я вземеш след известно време връщат пратката обратно на изпращача
Правилно, имаш възможност да се откажеш от пратката и след 20 дни престой я връщат като непотърсена По добре я откажи, може би се попълва някакъв формуляр.
На мен ми се изгуби пратка от саса, върнали са я при тях и след това от саса ми я изпратиха отново и ми удържаха 18 долара за повторна доставка

# 694
Aз пак не разбрах, какво искат да им се принтира?  Tired

# 695
Aз пак не разбрах, какво искат да им се принтира?  Tired
платежно от банката за превода по направената поръчка

# 696
  • Helsinki / Sofia
Принтирай си потвърждението от Ягодка, което ти пращат на мейла.

# 697
  • София
Най-точно казано  Laughing

# 698
  • близо до морето
Днес вече не издържах и ходих до митница Варна , и естествено пакета ми беше там. Питах ги защо нямам известие, а те ми казват че даже днес ми изпратили второ.  Sick Както и да е, добре че не чаках повече можеше да го върнат. И най-важното че не платих ДДС  Party , защото поръчката ми била на малка стойност. От Ягодка така написали 121$ че изглеждаше като 14$ .  Flutter Нямаше и фактура вътре, имаше само по кое колко съм поръчала. Дали няма начин от Ягодка на кутията да пишат по малка стойност?!  Rolling Eyes

# 699
Благодаря!

Shelii, значи, вече всички пратки там ги пращат, независимо, на каква стойност.

# 700
  • близо до морето
Благодаря!

Shelii, значи, вече всички пратки там ги пращат, независимо, на каква стойност.
Аз като почнах да ги разпитвам ми казаха, че в отсрещната врата било митницата за повече въпроси да се обръщам там. Но не ми пратиха пакетчето в района който съм.  newsm78

# 701
  • София
За протокола:
Едната ми пратка - на Митница
Другата - в пощата.

Пуснати са една след друга с разлика от 3-4 минути.

И в двете пратки парфюми + козметика /бяла или  декоративна/

Възмутена съм от поведението и отношението на служителите в Митницата.

# 702
  • София

Възмутена съм от поведението и отношението на служителите в Митницата.

Аз пък съм доволна от митничарите на столична митница, хората си вършат работата, не са виновни че си поръчваме от трети страни!

# 703
  • Има много детски смях.
Може и да сте коментирали, но митничарите (без значение къде) как разбират пратката на каква стойност е? Аз досега не съм забелязвала на самите пакети да пише стойност... Или просто нямам достатъчно набито око?

# 704
Момичета от няколко дни ви чета понеже пуснах една поръчка с парфюм, като отдавна не бях се спирала на Ягодката. Изумих се какви такси плащате и то за стоки от ЕС, тръпнех при мисълта как ще ходя в митницата и ще се разпоравям с тамошните. Слава Богу днес получих известие от пощата / 2ри клон-ако има значение за Варненци/ и безпроблемно си взех Коледния подарък в пакет с жълт стикер върху него. Не са ми искали никакви допълнителни такси  Peace Така, че пожелавам и на другите чакащи да приключат своята мисловна одисея като мен  Crazy, за протокола поръчката ми беше за около  44лв.

Общи условия

Активация на акаунт