Юлски бебета-Тема 35

• 27 384
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Canada
И аз не съм напълно сигурна кога се прави питата, но лично аз правих на Кари като проходи по-стабилно, за да може да си хване предмет все пак... И сега на Нико ще я направя като проходи по-стабилно, иначе и той прави по 4-5 крачки сам... с наклон напред... Laughing
Днес бяхме на доки и отчетът показа: 76 см и 10 700 гр. След другата ваксина по ЗК, мислим да сложим такава против Хепатит А и Синфлорикс. Пуснахме и изследвания, ама още не знам резултатите. Надявам се хемоглобина да е ОК! Praynig
Иначе, що се отнася до ревовете на Преслава в църквата, явно и при нас е било нещо подобно на празненството за РДна Нико. Е такъв ужас няма!!! Откакто отидохме в ресторанта към 18 часа, то до 00 часа (когато най-после заспа) беше едно дране, един ужасссссссссссс... Мисля че гостите ни повече няма да дойдат на семеен празник... Rolling Eyes Sick Така че ако имате нужда от помощник, за да изгоните неканени или нежелани гости - предлагам почасово Нико - при това ще ви платим!!!! Joy

# 376
  • София
Здравейте мами,
Аз един ден да не вляза във форума и вие сте организирали срещичка.  smile3518 Надявам се, сте си изкарали страхотно! Hug Джил, чакаме снимки от предната и днешна среща.  smile3521
Аз днес се занимавам с поръчка на торта (Миме, благодаря за препоръката за Вега, но нали си имам собствено виждане за тортата, та ще видим, дали ще се съгласят да я направят) Hug, поръчвам рокля за кръщенето (нищо нямаше по магазините, #Crazy), водих Анди да хапне пясък (за първи път я сложих в пясъчник)  Joy Освен, че от днес е захранена с пясък, я захраниха и със солета (а, аз толкова я пазих  #Cussing out), така че кажете моля, какви са тези бебешки солети и от к Heart Eyesъде а ги купя! Вече, много плаче за храната на другите деца, не знам как ще се справям (всички ме мислят за много лоша, че не давам солети и захар на детето, ама съм зла, а?!!!!)
Буболече, честито ти христянче! Hug
Лилчо, много благодаря за жеста! Hug
Лени, тримата братя са страхотни чаровници!А, видяхте ли страхотните снимки на Ния на Медула? Hug
Рали, а ти кога ще качиш снимки на Ния???????????

# 377
  • София
Ехоо, привет от моретоооо  Laughing
Набързо и по диагонал хвърлих едно око.
Джил, значи няма да идвате към Варна  Sadжалкоо! Поздрави на бургаското море.
Нели, наистина би било по-добре, ако имената ги има някъде, където има поне парола. Все пак има доза анонимност като пишем във форум, нали за туй влизаме с никове все пак  Wink
За  питата и аз знам, че се прави, когато детенцето проходи самостоятелно.
Оля, не съм видяла, че за торта си питала. Ние поръчахме от Лагуна – наистина тортата беше разкошна!

# 378
Едно среднощно включване и от мен, ей така за лека нощ.
Оля за детски солети не съм чувала, освен за лилавите Хрус-хрус, които обаче освен по картинката, по нищо друго не могат да се нарекат детски. Оказва се, че в тях има Е, което е забранено за използване в бебешките и детските храни, а масово децата по градинките ги хрупат. Моето също ги яде няколко дни, въпреки че се бях зарекла "никакви солети", ама как ги хрупа и си трае докато ги яде. Аз обаче реших да проверя какво е това Е и попаднах на това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382607.
Иначе му купувам от био магазина едни сухари от киноа, които са много тънки и хрупкави и Вики много ги харесва. Тях давам когато си поиска на разходка и когато седнем в някое заведение, за да си кротува, защото ние по принцим сме с трънчета в памперса. perko
На всички, които са на морето или се запътват на там да знаят, че много, ама много им завиждам.

# 379
Оля, утре ако не вали сигурно пак ще сме в парка. За солетите точно днес се оплаквах, че вчера й натикаха солети от обикновените, солените, след като няколко пъти казах да не й дават, че аз не й давам, все едно говорех на стената и й тикнаха две солети в ръката, дръпнах ги поне да махна видимата сол #Cussing out.
Джил, тръгнах си почти навреме, на бегом взех памперси, на излизане от магазина заваля, но до нас не бяхме много мокри.

# 380
  • Видин
Добро утро! Много сте неактивни  Crazy

# 381
# 382
  • Кърджали
Добро утро! Пия кафе, че тази нощ не можах да спя като хората..Кати си спеше, ама аз затворя ли очи и сънувах едни кошмари...Та само се събуждах, заспивах, пак кошмари, пак се събуждах... Tired
Кати е седнала на дивана до мен и гледа какво правя.Тази нощ не спа много спокойно, само се върти охка, ама явно иизбива и шестото зъбче.Събуди се само веднъж, пийна малко вода и заспа. Сутринта беше в пълна готовност за бели, даже показа на баща си как може да прави крачки.
 И Кати без да съм разрешила я захраниха със солети. То не че детето имаше нещо против, ама... Сега и давам от време на време, я изяде две солетки на три дена, я не...

# 383
  • София
Добро утро мамита!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНКА НА МИА АТА И НА ДАНИЕЛ НА ЕХО! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА ВИ И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!

Нашия татко днес също е рожденник, та ето и една скромна почерпка от мен:

# 384
  • София
Добро утро!
Честит рожден ден на Калинка и Даниел! Много здрав, щастие и прекрасно детство! newsm38
Честит рожден ден и на гордия татко на Кати и добрия съпруг за Прашец! Много да Ви слуша, дами, да Ви обича и глези и да е многооооооооо здрав! Hug
Весел празник!
Прашец, ти пита ли в църквата, дали може да се снима? Heart Eyes
Драга, днес ще ходим с братовчедка ми в Южния парк.  Hug
Знаех си аз, че няма такова нещо като бебешки солети, ще трябва да се науча да правя вкъщи. Сиси, помоооооооооощ!
Хубав ден на всички!

# 385
Добро утро и от мен.
Във връзка със солетите и призива на Оля за помощ от Сиси, аз също се канех тези дни да я помоля да сподели някоя интересна рецепта с нас за соленки и др. подобни неща за гризкане и укротяване на бебета. Търсих в интерент, но предвид ограниченото време с което разполагам или просто, защото няма нищо, открих само рецепта за "детски" соленки с МАРГАРИН и няколко други подобни.
Честит имен ден на всички, които днес празнуват.

# 386
           Здравейте момичета,

От два дена Санди е болен. Бориме се с вирус от типа на пара-ангините – има възпалено уше и афти в устата, Подържа t от 38. Лекувам го с капки за уши Отипакс, Дактарин за мазaне, а t свалям по естествен път с охлаждане – къпя го често  и правя компреси с хладка вода. Хич не обичам да пия лекарства, затова и на него не му  давам. Това му е първо боледуване, но се справя добре. Сега спи, но жегата много го изморява.

Беше ми много приятно да чета за това, къде ще почивате. И по повод на това специално за Ралче, ето това място за почивка и пивка:     http://www.bulgarianecotravel.net/chiflika.php

Малко снимки на Санди:     http://picasaweb.google.bg/sandovatamaika/drJqVH#

Още снимки от Самоков:   http://julskimami.snimka.bg/children/samokovska-sreshta.514924.19718242

Приятно изкарване  и само положителни емоции на всички  празнуващи и почиващи днес!!!

Хубав ден! Hug Hug Hug

Amanitka, радвам се, че се включи отново в нашата темичка! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 10:59 от @mi

# 387
Добро утро, честит рожден ден на всички астрални близнаци!!!
Благодаря че не ни пропуснахте, само искам да отбележа, че дъщеричката ми се казва КалинИка  Peace
Ето и виртуална почерпка от нас:

# 388
  • варненка от София
Честит рожден ден на Калиника и Даниел!

Желая им много усмивки и щастие, безгрижно детство и весели игри!

Маринче за теб специални гушки от нашта фамилия  Hug Hug Hug Hug Hug

Прашинкова да ти е жива и здрава половинката, да ви слуша много и вие него, да се обичате и уважавате дълги години и хайде още едно прашинче да спретнете.

За питката да кажа и аз. Аз зная, че се прави когато стабилно проходи детето, за да може да се търкулне питката и то да тръгне след нея и да си избере предметче. А когато направи първите крачки се прави едно бърза питка и тичайки майката я раздава по комшиите да бягат бързо крачетата.

Солети специални бебешки няма, има едни в лилава опаковка, които са без сол и се водят за деца.

Малеее, поста ми чака да го пусна още от сутринта.

# 389
Честита 1-ва годинка на Калинка и Даниел! Здравички, весели и усмихнати да са!
Честит рожден ден и на половинката на Цветен прашец! Все така  да ги слушка и обичка! Весел празник!

Да почерпя и аз на свой ред. Днес имаме годишнина от сватбата, 8 години от как сме женени. Simple Smile

Днес тук се очертава да бъде малко по-прохладен ден, така че се приготвяме за разходка и посе ще ви чета и пиша.
Само да кажа на  @mi, бързичко да борят този вирус и повече никакво боледуване!  Hug
Фелисити, сънувах ви. Беше много приятен сън. Драга и тя за мъничко се появи в сънят ми, но Фелисити и нейната половинка бяха основни герои в него. Grinning надявам се всички си прекарвате добре във Варна. Целувки за Кайко от нас с Мони.
Джил, така искам да се видим, ама през седмицата няма кой да се занимава с нас и да ни води до Бургас.
Мила, Диди, ще се опитам в неделя и ние да бъдем в 2ч. в Бургас, макар Моника по него време точно да спи и малко е мисия невъзможна, но ще го измисля и ще пиша пак.
Отивам, че двете ми момичета вече напират да излизат. После ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт