Юлски бебета-Тема 35

• 27 305
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Влизам само за малко да честитя  на днешните рожденници! Party

Да живи и здравички всички малки рожденници днес!

Бягам да доприготвя багажа и следващият път ще се включа живот и здарве от България!  Peace

Сиси благодаря ти мацка за честитката, бърза наистина Йоана като всички нас към БГ. Peace
Радина , не не се прибираме за постоянно , а за месец и нещо само и после пак в степите. Имаме още 2 години тук докато е мандата на съпружеското тяло. Каквото е това.
Simple Smile

# 76
  • Силистра
Днес е един от дните с много рожденици:
Ния и Александра, Калоян, Максим, Крис, Марк, Антоан и Санди да сте живи и здраваи, весели детски усмивки да радват майките ви!

Сиси, сядаме винаги всички на масата, но резултата е нулев. А, да не говорим, че иска и сам да бърка с вилица или лъжица и да се храни. Като каза как Влади яде краставица, все едно описа Никола, целия ми килим е в плодове и зеленчуци  Embarassed, но това да е, да са здравички.

Абе, момичета защо само в фейса качвате снимки? Ние къде да гледаме?

# 77
Честит рожден ден на Ния, Кайо, и Санди!
Честито и на не толкова редовните във форума Максим, Александрина, Крис и Марк и Антоан!

# 78
  • София
Бубичка дааа знам, че в някои супи умишлено се пресича яйцето, като например в агнешката курбан чорба, (сега ме подсети, че много я обичам), но аз това много не го броя за типична застройка, иначе си е хубаво де.
За снимките и аз да кажа, разписвайте се и в нашите албумчета, толкова е мило да ги гледаш как растат дечковците. Скоро разглеждах всичките ни албуми от новородени до сега, е няма такова умиление, много ми е хубаво.

# 79
Пък като сме заговорили за снимки аз да предложа пак да слагаме и тук снимки на децата ни.. Снимани за първи път след раждането и на 1 година.. Аз гледах първата снимка на Преслава от ехограф в 22ра седмица, на 1 ден и на 11 месеца.. ми няма кой знае каква разлика.. Едни бузи и спящо дете  Joy

Точно курбана визирах, Прашинка.. пуу, много вкусен!  Mr. Green

# 80
  • Кърджали
Честит празник на днешните рожденници! Да сте палави и игриви!
Оф, първо да се оплача... Тук от две седмици съм с един постоянен обрив, не знам какво да правя вече...Ходихпри лекарката още миналата седмица, първо като и показах по корем и гърдите пробва да мине с номера, че е дразнене на разтегната кож, ма като и казах че цялото тяло е в такива пъпки, реши, че  полазено от нещо.Кати също имаше две - три пъпчици, хайде за нея може да се съглася, че нещо я е полазило,нали и навън е вече по земята. Каза ми само да се мажа с фенистила, ние  къщи за всеки случай мвзехме мерки уж ако има нещо да замре...Ама тия пъпчици продължават да излизат, вече на нищо не приличам. Crossing Arms
А тук няма алерголог, най близкия е в Пловдив... Цяла тубичка фенистил измазах, никакъв ефект....

И да "похваля" щерката...Вчера се захрани сама с... цигара  ooooh! Баща и пушил, не си махнал пепелника, аз съм забравила, и накрая чувам Кати кашля...Като извадих фас от устата и...  Това дете пък за миг да не го оставиш само...

# 81
  • София
Maimun, те не знаят какво ни е всъщност. Изписаха антибиотик защото имаше много висока Т и зачервено гърло. Ходих на две места - в спешния център на 25-та поликлиника в Младост и в Окръжна Света Ана. И на двете места ни изписаха антибиотик, само че различен. Аз дадох само един прием и послесе отказах. Четох, четох и видях признаци на розеолата, но ще видим след известно време. Сега постоянно поддържа висока температура, като вечер е по-ниска, а сутрин е по-висока. За момента давам само Хексалгин и Ефералган на свещички. Днес сме на консултация при педиатърката и ще видим и тя какво ще каже, но засега реших да не давам антибиотик Peace
Момичета, относно снимките - видях че последните два албума не са заключени. Дайте да ги затворим, че да не ги гледа всеки Peace
Честито и на днешните рожденици - много положителни емоции им пожелавам на днешния ден  bouquet

# 82
Честит рожден ден на любимата ми Ния  Heart Eyes ! Да расте здравичка, щастлива, да палува и открива света с лекота! Хубав празник, Ани!   bouquet

Честит рожден ден и на Кайо на Виржинити! Здрав, усмихнат и с по-малко поражения в игрите да минава!   bouquet

Честит рожден ден на Санди на @mi! Да расте здрав, щастлив и късметлия /още се усмихвам на прощъпулника, който сам си направи/!   bouquet

Честит празник и на Максим, Александрина, Крис и Марк и Антоан!  Hug

Фортунче, май и аз пропуснах да честитя ходещите крачета на Йо! Хайде, идвайте си на наша земя, че там където са корените се ходи най-добре!  Hug

За храненето в ресторанта имах предвид, че може да се намери какво да хапне детето, а не да яде основно и само оттам. Там, където ние ходим има винаги варени на пара зеленчуци - карфиол, моркови, броколи, грах. Има картофи - варени, на фурна, домат - печен и суров, риба и друго месо на скара и т.н. За супите сигурно наистина им слагат разни подобрители от сухите, не съм се сещала за тях, защото вкъщи такива работи не влизат.
Мишо също отказва пасирана храна и от известно време яде от нашата, но аз още откакто Лили прояде обща храна спрях да използвам подправки. Слагам само червен пипер и чубрица. Сол почти не слагам. Той като види, че ядем и сочи към нашите чинии и вика "Диз! Ам-ам!".
Цветен прашец, не знам какви пюрета е яла Кати преди, но Мишо никакви не искаше. Забелязах, че единствените, които мога да пробутам са от третия етап на Гербер - вкусни са и са с по-едри парчета. Точно такива мисля да взема за морето, но сигурно ще яде и нещо от ресторанта. Каши също не обича освен тези в бурканче на Хип, мисля такива да подсигуря за следобедна закуска, пък ако не ще да кара на плодове.
От 11.08. имаме резервация в Албена, ако решите да дойдете до 20-ти, пиши на лични, много ще ми е приятно да се видим!  Hug

# 83
  • Варна

аз минавам да почерпя, за моя рожденик по пижама! и честито на всички родени днес!  bouquet

Aлекcандрa я бягай в най-близката болница да те видят,2 седмици си е доста време! или е алергия, или е шарка (голямо успокоение Mr. Green )

# 84
  • София
Привет,
Честит Рожден Ден на днешните ни рожденници! Специално на адаша Кайо и Нийчо! Да са живи и здрави мушмороците.

Гледам хапването обсъждате. Моя е такъв дивак, че освен купешки пюрета друго нищичко не ще  Cry Направо не знам какво да го правя вече. Тъъкмо започна да хапва по малко домашно приготвени и взе че се разболя. Иначе ни гледа в устата и в момента, в който му предложа нещо категорично го отказва - това череши, пъпеш, диня...нищичо не иска. Най-лошото е, че ако не е на пюре гладен ще си седи...абе луда работа с него. Та така.

Много болнички, много нещо. В Сф специално имало много гаден вирус, тоз дето нии го караме. Хайде всички болнички да оздравяват, че е време за море.

# 85
Честит Първи Рожден Ден на Ния! Да е волна и щастлива, пърхаща като пеперудка!
Честито порастване на Санди и Калоян!! Да станат прекрасни мъже!
Честито и на останалите рожденици и семействата им!

# 86
  • варненка от София
Нямаше ме известно време, че имах гости и се бяхем отдали на плажуване, но не мога да не поздравя днешните рожденици.

Много здраве и щастие им пожелавам. А на Ния и Кайко много, много прегръдки и целувки от леля им Маруля!

[/color]

Ох, Неви ми е с Т и ми е смотано, та ще се спра до тук, като един своеобразен запис на 6-та страница  Blush

# 87

Честито на днешните рожденници! Здравички, весели и игриви да са! Весел празник!

# 88
  • Варна
тъкмо се връщаме от празнуване, и викам да се "похваля" че рожденика събра кураж, воден от светлия пример на наборите си и взе че проходи  Mr. Green както се подпираше по стената направо хукна към изхода, да катери стълбите, явно за дискотека се гласеше или имаше други планове Joy
не знам да се радвам ли , да плача ли...че вече няма да има спиране съвсем  Joy

# 89
  • София
Честит рожден ден на порасналите ни днес дечица и тук! Много здраве, щастие и усмивки на Калоян, Ния и Санди! Весел празник! Hug
Честито прохождане на синеокия Кайо - тръгна да гони мацките! Hug
Скорошно оздравяване на болничките ни слудари!
Фортунче, лек път на Вас!

Общи условия

Активация на акаунт