Юлски бебета-Тема 35

• 27 413
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Силистра
Радост, я кажи кога ще идваш към Силистра, обади се да пием по кафе  Peace

# 451
Светле, да ви е жив и здрав рожденика!   bouquet
Кукумявче, хайде кажете кога да се видим? Ако има и други желаещи да казват, че време не остана, лятото свърши  Mr. Green
Сиси, ти с какво най-често ги правиш корнитата? Малко се затруднявам какво да бъде? Иначе последно време си купувам тези на Нестле фитнес, не че са кой знае какво де  Simple Smile

# 452
  • Кърджали
Минавам само да се похваля, че за пръв път в живота си направих пита. Е, като за първи път я и прегорих  Confused Понеже стана доста тесто, а имам само малка тавичка, стана кат за две пити и сега да не изхвърлям тесто пека и втората.Поне нея да не прегоря. Няма да показвам снимков материал, че прегорена на нищо не изглежда...
Благодаря на Мама Диди за отзивчивостта и рецептата.Не било нищо страшно  Whistling

# 453
Светли, към края на август ще е, като стане съвсем ясно може да ти пиша на лични, аз досега в софийска среща не съм се включила Embarassed, но току виж съм се разписала в някоя силистренска.

# 454
Александра да знаеш, че останалото тесто можеш спокойно да го замразиш във фризера Wink Аз така правя и като ми потрябва го размразявам  Peace

# 455
  • Видин
Александра да знаеш, че останалото тесто можеш спокойно да го замразиш във фризера Wink Аз така правя и като ми потрябва го размразявам  Peace
За пръв път чувам  Shocked Не става ли по-различно после? Rolling Eyes

# 456
За пръв път чувам  Shocked Не става ли по-различно после? Rolling Eyes

Перфектно си е. Взимаш пликче, сипваш в него олио и го намазняваш хубаво и завързваш вътре тестото. След като го извадиш после от фризера, го изчакай хубаво да се размрази, след което малко да втаса. Ние така правим основно пици.

# 457
Перфектно си е. Взимаш пликче, сипваш в него олио и го намазняваш хубаво и завързваш вътре тестото. След като го извадиш после от фризера, го изчакай хубаво да се размрази, след което малко да втаса. Ние така правим основно пици.

И аз така правя  Peace

# 458
От сутринта сме излезли и сега с прибрахме.Цял ден бяхме с Джил и по-късно и Мила.Супер си изкарахме .Поразходихме се по морската ..после на кафенце..децата поиграха...после за пюрета..после при Мила и така до сега.Пуснах снимки във фейса ,който иска да гледа.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=266369&l=7b33cdb645&am … d=100000343626194

Тан,в неделя на линия ли ще си.  newsm78

Марулка,Сиси, аз не купувам на Петя зрънчовци и такива подобни но все се намира кой . #2gunfire Аз казвам да не им дават но.....няма да говоря повече  Crossing Arms И Марулче, няма за какво да се сърдя  Laughing

Да,разбрах от Джил,че Мимето ще е към Каварна...много ми е надалеко  Laughing

# 459
  • София
Мимето, днес видях мъжа ти на Кооперативния пазар и понеже загледа детето в количката /нали сме на вашата възраст/, за малко да му кажа, че и ние сме от юлските бОбчета, ама после викам да не го притеснявам човека и отминах.
Ееее, що не му каза, той си пада плямпало, не можеш да му затвориш устата  Laughing А за БОБЧЕТАТА, скоро Сиси ни подсети, та пак се смяхме  hahaha
Рал, верно бе, не се бях сетила, ама той носи на майтап  newsm78
Кейт,  Hug вече съм на 7 кормуване  Crazy
Да се похваля   Flutter, днес нещо ми прищрака и реших, че трябва да пътуваме с gps навигация . Проверих един модел, отдавна го бях набелязала и отидох до ЦУМ да го купя. Та сега на цялото безпаричие, намалялото майчинство, задават се 2 морета, кръщене, аз имам навигация  Twisted Evil. Книжка може да нямам, но поне няма да се загубвам  Joy

# 460
  • Canada

Книжка може да нямам, но поне няма да се загубвам  Joy
  hahaha Joy

# 461
  • София

Книжка може да нямам, но поне няма да се загубвам  Joy
  hahaha Joy
Така де, по-скъпа нямаше  Joy hahaha  Crazy

# 462
  • София
Миме браво за придобивката,удобно е,ако го ползваш правилно  Mr. Green
Диди видях снимките,много сте хубавки,Мила е изпечена,Джил е още сиренце  Mr. Green   Hug
Когато решите нещо за среща казвайте,във Фейса също,там влизам по-често.Май ще е добре да е следобяд,да не е много жега,макар,че то се разхлажда към 19:00,20:00 часа..

# 463
Здравейте,
аз ви чета всеки ден, не съм ви изпуснала от око, само че нямам фонетика на компютъра и не мога да пиша Simple Smile. Ние бяхме на море, но когато се върнахме Бени вдигна 39 гр. температура, сега е 3-ти ден само че с 37,1-2 много неприятно. Много  и хареса морето, рови се в пясъка, радва се на вълните как се разбиват в нея, даже си поспа на плажа. За ужас на всички пътувахме с влак, беше доста добре, защото Бени спа 1 час а останалите 3 обикаляше и ходеше из купетата (за ръка де).

Aлекcандрa - Браво за питата, и аз правих за прощъпалника на Бени, използвах рецептата написана отзад на брашното
Драга - таратор не съм давала, но давах айран със сламка, не го пи с удоволствие, но пък си пийна. Давам кисело мляко с бисквитки, но май Бени не е фен на киселото мляко. Течности пие около 300-400 мл. вода, а ако и дам сок, го изпива целия на един дъх. Та напоследък 1 сок й го давам на два пъти. И тя яде и мели постоянно.
Вили - ние сме в Пловдив, тук жегата и комарите също са непоносими!
Поздравления на кърмещите майки, ние се отбихме когато Бени беше на 11м. , докторката каза да не пия нищо и кърмата ще спре. Но вчера реших да стисна да проверя, и се оказа че още имам кърма. Мисля утре да си купя хапчета за спиране, че то мина доста време. Много странно, зор зор да кърмя, ся 2 месеца не мога да спра кърмата.
За зрънчото- не съм давала зрънчо, но пък давам много солети. Ами тя ако не яде нещо много силно вика, ако е в количката и само това я спира, понякога и давам морков, чушка на лентичка, праскови (много са на почит, цяла праскова и давам и тя си я гризе).

# 464
  • Видин
Включвам се набързо. Линет, кърма може да имаш и година след спирането на кърменето  Grinning Ако не създава дискомфорт, болки и Т - няма проблем. Не се блъскай с химия излишно  Peace Ще се резорбира сама.

Общи условия

Активация на акаунт