да са много здрави и усмихнати дечица!!!

. Та се наложи да си избера друга. Дано да е хубава, че ме издразниха и малко съжалявам, но нямах време да ходя до другата сладкарница, много е далече за пеша.
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала от последните дни! С пожелания за много здраве, безгрижно детство и късмет! 
Слънчасах ли, какво ли, като ме заболя главата и като вдигнах една висока температура...А вчера за капак припаднах както си вървях в нас, 10 минути не мога да дойда на себе си. Добре, че Елин не ми беше в ръцете

!
. Проблема беше, че от София тръгнахме с лека кашлица, а там стана ... доста сериозна. Та пихме ние двете с Ками антибиотик. При нея инфекцията не е слезнала на долу, но все още кашля и продължаваме лечието с други илачи (днес ми беше първата работа да я заведа на доктор). При мен има усложнения и продължавам с друг антибиотик (като дишам направо "скърцам"). И понеже това не е достатъчно утре се налага да заведа и Тони. Мислех и се надявах да го пропусне. Стискайте палци да мине бързо и да се възстановим всички. 
Може да е от топлото, но може и нещо друго да е. Не се оставяй така. 

Оказа се, че имало епидемия в цялата страна.
Много мило ми стана! Ние днес имахме прекрасен, но изморителен празник, така че утре ще разказвам повече. 

.
не се отваря...
Препоръчани теми