Юлски бебета-Тема 35

• 27 316
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Честит рожден ден на Никола на Светли, на Анди на Оля и на Калина на Ели
да са много здрави и усмихнати дечица!!!

# 571
Тан, да те питам вашата торта нали от сладкарница Неделя я поръчахте?
Забравих да се оплача, вчера Андреа не спа цяяял ден Shocked. Вече в 23 без 20 не издържах и я сложих, въртя се, муча и заспа към 23 часа най- накрая.

# 572
Тан, да те питам вашата торта нали от сладкарница Неделя я поръчахте?
Не, тази година за първи път поръчахме от Захаро. До сега сме поръчвали само от Неделя, но решихме тази година да разнообразим и не съжалявам. Тортата беше страхотна. Peace

И ние сме имали такива дни на пълно нежелание за сън и дълго и мъчително приспиване. Много изнервящи и дълги са подобни дни, ама какво да правиш.....

# 573
Значи аз като съм гледала за уж идването ни на морето съм я видяла там. Бях си я набелязала нея и още една. Бях убедена, че е от Неделя и сега като ходих им обяснявам и споря Laughing. Но то на морето ли нямаше да бъдем, та в Благоевград ли, та на Спанчевци ли, огледах тортите в половин България Tired. Та се наложи да си избера друга. Дано да е хубава, че ме издразниха и малко съжалявам, но нямах време да ходя до другата сладкарница, много е далече за пеша.

# 574
 newsm59Честито на всички рожденици, които съм пропуснала от последните дни! С пожелания за много здраве, безгрижно детство и късмет! newsm59

Да ви се оплача как се скопосах на село в неделя  ooooh! Слънчасах ли, какво ли, като ме заболя главата и като вдигнах една висока температура...А вчера за капак припаднах както си вървях в нас, 10 минути не мога да дойда на себе си. Добре, че Елин не ми беше в ръцете  ooooh!
Вече съм добре, така че хайде до края на седмицата да се организираме и да направим една срещичка? Какво ще кажете за петък, летния театър, сутрин, следобед?

# 575
  • София
Честит рожден ден на Анди,Калина и Никола!! Да растат здравички и щастливи!!!
Марулка вече поръчах от Неделя,една много сладка с мишчици,дано и наяве е хубава  Peace
Радина ужас,да не ти е ниско кръвното,аз съм нон-стоп така,като стана и ми причернява,независимо дали съм яла или не  Tired
Моя Мики нещо има сополки..дано не се задълбочи повече   Praynig

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:03 от kukumiavka

# 576
  • USA
Честит рожден ден на Анди, Калина и Никола! Да са живи и здрави и много усмихнати!

Радина, сигурно е от жегата, може би повече вода трябва да се пие. Дано не се повтаря!

Момичета, кои от вас ползват Цептер, на какви цени са в Бг и тенджерите под налягане ли са? Не съм запозната много, само разбирам, че става по-бързо, вкусно и здравословно. Тук май са също скъпи и моя мъж даже и не иска да чуе. Споменах за $400 за една тенджера и край, вече не иска и да чуе Sad Rolling Eyes. Ако наистина са толкова скъпи има ли нещо подобно, но на по-сносна цена? Благодаря предварително  bouquet!

# 577
Радина, ти ме уби, какви са тези припадъци как така?
Някой може ли да ми напише тел. на читав педиатър и на мене във Варна?
Маймунче, какви са тези безумни цени? Аз съм с Фагор, не помня колко пари беше, около 100 лв, под налягане е. Обмисли си хубаво цената, доста преувеличена ми се вижда за тенджера това... ако ще и платинена да е.

# 578
Здравейте!
Днес Даниела се сдоби с рокличка за кръщенето и бързам да се похваля /като "муле пред майка си"  Laughing/:
Само се моля времето да е хубаво, че нямам нищо подходящо като връхна дреха за случая  newsm78

# 579
  • София
Здравейте мили мами,
ние заминахме на моренце и вече се върнахме.
Искам да се извиня на верненските мами, защото нито се обадих нито... нищо, а много ми се искаше да се видим  Sad. Проблема беше, че от София тръгнахме с лека кашлица, а там стана ... доста сериозна. Та пихме ние двете с Ками антибиотик. При нея инфекцията не е слезнала на долу, но все още кашля и продължаваме лечието с други илачи (днес ми беше първата работа да я заведа на доктор). При мен има усложнения и продължавам с друг антибиотик (като дишам направо "скърцам"). И понеже това не е достатъчно утре се налага да заведа и Тони. Мислех и се надявах да го пропусне. Стискайте палци да мине бързо и да се възстановим всички.
Иначе на моренцете беше С У П Е Р.
Карелия, НелиР нямаме в Фейсбука, не намирам време за него.
П.п. ми то, май само мен ме няма  newsm78

# 580
Маймунче, то зависи от размера и прендазначението на тенджерата, но стандартната излиза от 400 лв. до 500 лв. /зависи дали ще платиш в брой или на изплащане/. Така като гледам ти идва на половина от България да я вземеш. Наистина става много вкусно и здравословно. Аз не успях да приготвям пюрета там, но пък сега само в нея готвя. Вчера правих грах с картофи и пилешко. Сложих всички продукти и не разбрах кога се е сготвило.

Радина, бягай на лекар  Naughty Може да е от топлото, но може и нещо друго да е. Не се оставяй така.  Hug

Сиско, тебе нищо не те подмина, миличка  Confused Дано бързо се оправяш и Тонката да се размине с нещо сериозно.  Hug

Чочи, рокличката ръчно плетена ли е? За кога сте насрочили кръщенето?

И понеже стана дума за болести, да ви кажа моят мъж от какво е болен в момента  - грип в ... окото  Tired Оказа се, че имало епидемия в цялата страна.

# 581
  • София
Здравейте мами!
Благодаря за прекрасните пожелания тук, във Фейсбук и по телефона! Hug Много мило ми стана! Ние днес имахме прекрасен, но изморителен празник, така че утре ще разказвам повече.  Heart Eyes
Честит рожден ден на Калинка и Никола! Желая Ви здраве, щастие, късмет и незабравимо прекрасно детство!
Почерпете се за наше здраве!

Радина, пази се! И аз мисля като Сафо, че трябва да отидеш на лекар! Hug
Чочи, много сладка рокличка! Heart Eyes
Сафо, бързо да се оздравява Мишето! Hug

# 582
Честито на рождениците от последните дни - Влади на Лени, батковците на Мила, Калина и Николета, Ива и Виктория!    bouquet

Да са живи и здрави и днешните рожденици -  Никола на Светли, на Анди на Оля и на Калина на Ели!   bouquet

Сириус, дано скоро да отминават здравословните проблеми!

Вили,
честити ви ходещи крачета!

Маймунче, казаха ли на какво се дължат тези късни колики? Дано бързо да премине този момент!

Сиско, дано скоро да сте здрави!

Радина, много неприятно. Имаше ли някой при теб, когато си припаднала? Сега по-добре ли си? Наистина не е лошо да отидеш на лекар.

Сафо, как така грип в окото? Какви са симптомите? Стискам палци да се оправи бързо!

Съжалявам за дългия пост, но го пиша от 3 дена и все или няма време да го довърша, или компютъра спира.  Crazy

# 583
  • София
Сафо, чух за този вирус  Hug.

А ето го и Тонката на 1г. и 1 ден

http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-1-godinka.510610.19841707

П.п. нещо  newsm78 не се отваря...

Когато кача повечко снимки ще пробвам пак...

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 23:59 от sisko_75

# 584
 Оленце, Ехо,  не е Мишо, мъжът ми го кара това чудо. Вторият ден след като му се зачерви окото прочел и вестника - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=554012&Refferer=RSS. После и личната потвърди, че имало епидемия. Ама той е инат, а и в момента му пуши главата от работа и си го кара на крак. Пи само един ден някакви хомеопатични капки, които личната му набутала в ръцете като отишъл след хиляди мрънкания от моя страна. Днес му е 8-ми ден и сякаш има леко подобрение.

Оля, може да е бил изморителен празникът ви, но трябва да е бил пропит с много емоции и усмивки. Така ми звучиш  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт