Юлски бебета-Тема 35

• 27 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Canada
Кукумявче, извинявай не погледнах кога се пада РД. Ами в такъв случай ако друг ден не съм на работа, ще ти пиша да се уговорим за Морската... Peace
Аз да ви кажа много се изкефих, че вчера захладни малко. Най-после успях да поспя като човек през нощта... Whistling

# 556
Джил, сутринта получила ли си празен смс от мен?Ако си да знаеш,че Катя ти го е пратила.И не само на теб...сега ми звънят какви са тези празни смс-и  Mr. Green Не стига ,че пращало ами и на няколко наведнъж и твоя тел. беше там -напред  е с технологията детето  Mr. Green

# 557
Добриютро,

Диди, нямам смс  Mr. Green Инето току що ми разля млякото с кафе по целия под и накрая за капак се подхлъзна и падна в локвата. Ама и аз съм за бой, че съм го оставила близо до ръба на бюрото. Явно все забравям колко е порастнала на височина, ако не на акъл. Иначе е добре, последно вчера сутринта имаше малко температура - 37,2 и оттогава е ОК. Размина ни се съвсем леко. Praynig Шляпа наоколо с пълна пара. След малко сме на консултация и ще видим мерките и теглилките. Добре, че няма ваксина сега, че щеше да се наложи да я отлагаме.

# 558
  • София
Честит рожден ден на Ивка на Мама Мише!! И с нея се видяхме в Майчин дом,или поне аз я видях де..  Laughing 
Aaaa Цветен прашец,моля ти се,каква есен..толкова го чакахме това лято..не искам да си отива,после ни чака пак 6-7 месеца зима  Close
Айде отивам да поръчвам торта,че ако чакам мъжа ми...еклери ще ядем  Crazy  Дано да си намеря място за паркиране,чеее ще се лутам като муа без глава иначе..

# 559
  • варненка от София
Кукумявче, ако си във Варна, мога да ти препоръчам място от където да поръчаш страхотни торти. Ето го и сайта им http://www.lamore-bg.com/gallery/detski/index2.html#

Иначе на много голяма патерица искам да поздравя рождениците от уикенда и изобщо всички онези, които съм пропуснала - да са весели и засмени, здрави и щастливи, само хубави емоции им пожелавам!

# 560
  • Кърджали
Пъро, честит рожден ден на децата, чиито празници пропуснах.Честит рожден ден и на Ивка на Мама Мише! Весело и щастливо детство!
Честит рожден ден на патерица и на големия и на малкия батко на Миласара.Много да те слушат.

Така, ние се прибрахме още снощи. Беше леко и лесно пътуване. Кати по време на целия път Кърджали - София не каза нито едно мрън. Направо идеалонто за пътуване дете, да не чуе дявола. Седя си в кошницаат, игра  си с играчките, подремваше си. В София се радваше на голямо внимание. Няма от какво да се оплаче.
Днес ходихме да и купуваме онази кола за бутане дето и бях харесала, и се оказа че в магазините които минахме я нямаше.А в единия само преди няколко дена я бях видяла  Confused ИМаше още магазини, ама Кати като ревна, че е гладна и че и се спи, едвам се прибрахме.Та не успяхме да и вземе подаръка за рождения ден.Май ще останем на вариант да и вземем някаква по - обикновена триколка.
Успяхме обаче поне да и вземем столчето за кола

Сега, надявам се, пътуването ще и е още по - интересно.Ще го пробваме като тръгнем на морето другия месец.
Сега се връщам да чета докато още дребосъчка спи.

# 561
Малко на патерици, но нещо вчера не сколасах, да поздравя мама Мише, с техният празник.
Да поздравя днес рождениците, пак са много, да растат весели и щастливи, специални поздрави на нашата малка сладка адашка, какичко  Wink да растеш обградена с много любов, за радост на мама и тати Hug.

# 562
Всички са на почивки май и цари пълно затишие.

Минавам да докладвам резултатите от вчерашната консултация - 9200 кг. и 76 см. е моята мома вече. Направо добре е наддала.

Днес трябва специално да поздравя две мои любими дами - Калина и Андреа! Нека да растат красиви, обичани и усмихнати!
Целувки и поздрави също за Ива и Виктория, които пропуснах вчера, Никола, Ясен и Доминик. Да са живи и здрави.

# 563
И от нас с Влади специални поздрави за Калина и Андреа!!! Hug Ели, Оля, много да ви радват принцесите ви! Hug

Честито порастване и на Никола и Ясен!!

# 564
  • Силистра
Здравйте!
Почерпете се за наша сметка

Специален поздрав за нашите астралчета Калина и Анди, а за техните мами   bouquet

Поздрав с една любима песен http://www.youtube.com/watch?v=0TPRlWFiHhk&videos=Rr0hENRKnKo

# 565
Честит Рожден Ден на днешните рожденици!

# 566
Честит рожден ден на Калина и Андреа!
[Честито и на Никола на Светли!

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 14:51 от Emily_

# 567
Честит рожден ден на Никола на Светли, на Анди на Оля и на Калина на Ели!   bouquet Нека днешните прекрасни рожденици растат здравички, чаровни, умни и игриви дечица! Весел празник, момичета!  Hug

# 568
  • Видин
Честит рожден ден на Анди на Оля, Калина на Ели и Никола на Светли!!! Както и на рожденниците от миналите дни! Да сте много здрави, усмихнати и да растете щастливи   bouquet

# 569

Честит 1-ви рожден ден на прекрасните слънчица Анди и Калина! Олинка, Ели, да са ви живи и здрави принцесите, все така лъчезарни и усмихнати да са! Весел празник!
Честит рожден ден и на Никола на Светли!

Общи условия

Активация на акаунт