Юлски бебета-Тема 35

• 27 320
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Честит рожден ден на прекрасната Калина, на Николета и на прекрасния малък батко на Мила! Hug Желая им много здраве, късмет и усмивки! Джил, Хриспа, Мила, весел празник!

# 541
Изпуснах няколко рожденници! Срамота!
Живи и здрави да са, много да радват родителите си!
Джил, Мила, Хрис, много да са ви весели и здрави децата!  Hug

# 542
  • Canada
Честито на всички рожденници!  bouquet
Мамо Диди, разгледах аз вече снимките и веднага ми направи впечатление, че Викито на почти всички снимки е заедно с Петя, което веднага ме наведе на мисълта че си имала помощ... Wink Аз имам една приятелка, на която голямата дъщеря е на 8 години и изцяло тя гледа по-малката. Майката изобщо не се занимава с малкото - а каката е изключително грижовна...
Кукумявче, аз понеже чета рядко форума и незнам до кога си тук. Но обикновено в сряда съм на разходка в Морската за по-дълго време, защото обичайно не ходя на работа. Така че ако те устройва като ден - звънкай да се уговорим. Телефона ми го има във фейсбук. Много ще се радвам да се видим, а и да видя малчо колко е порастнал... Hug

# 543
Пропуснах да поздравя Климко на Милето, ама то старост-нерадост  Tired
Мила, да ви е жив и здрав малкият батко! Много весели игри и слънчеви усмивки му желая!   bouquet

# 544
  • София
Добрий вечер,
само набързо да честитя на днешните прекрасни рожденници.

Честит празник на Инето и Климент! Да са живи и здрави, много, много лъчезарни, палави, игриви.

А сега се връщам да чета, че във Варна бях без нет няколко дни. Вече съм на софийска земя, за съжаление  Sad

# 545
Карелийка,тя Петя само на снимките разрешава да има някой до нея ....я питай Тан. Тан иска да я гушне а тя категорична "Няма"  Mr. Green Иначе Викито помагаше за Катето  Peace но ако питаш Петя тя не се нуждае от помощ...тя би предложила  Laughing

# 546
Вили, честит ходещи крачета.
Фелисити, много за кратко бяхте във Варна.

# 547
  • При децата ми
Момичетаааааааа благодаря ви за поздравите! HugМного мило ми стана! Heart Eyes
Джил, честит първи рожден ден на астралното ни близначе и от нас! Да ви е жива и здрава и много усмихната малката Калина! bouquet
Милааа, честит ти празник на поредния батко! Жив и здрав да ви е и поводи за радост да ви носи!  bouquet
Честито и на тези, коѝто пропуснах тези дни! Много здраве и късмет им желая! Hug
Аз ще ви чета утре, и ще се включа по-адекватно пак утре, че сега съм гроги!
Преди малко заспа и рожденичката! Whistling Heart Eyes smile3510
Лека нощ и приятни сънища! smile3524

# 548
  • София
Карелийка тази седмица в сряда се пада рождения ден на Мики  Party   Heart Eyes   и едва ли ще мога да дойда до Морската..но нищо де,има време  Peace
На рождения ден сигурно ще сме на плажа..дано не вали,за да не ни развали плановете  Praynig

# 549
  • София
Ей, за минута изпуснах деня, но ...

Честит Рожден ден на Калина!Да е все така лъчезарна и чаровна, да расте щастлива и усмихната!Джил , честит празник и на теб и цялото ви семейство!
Мила, честит пораснал малък батко!Да ти е жив и здрав!!!

Честито и на всички други, които са празнувли тези дни, нямам време да изчета назад.И аз започнах да се вълнувам за Рождения ден на Калинката, май крайно време ми беше Laughing

# 550
Джил, честита ти рожденничка! Нека Инето расте здрава, весела и  щастлива. Да я нацелуваш от нас! Heart Eyes

Карелийка,тя Петя само на снимките разрешава да има някой до нея ....я питай Тан. Тан иска да я гушне а тя категорична "Няма"  Mr. Green Иначе Викито помагаше за Катето  Peace но ако питаш Петя тя не се нуждае от помощ...тя би предложила  Laughing
Да, така беше. На няколко пъти исках да я гушна, но все получавах така категорично и твърдо "няма". Но не се отказвам аз. Двете с Катето бяха като принцеси. Много красиви. Майка им ги беше облякла в еднакви роклички и вървейки след Петя /мисля си, че е Петя/, обръща се, то било Катето. Много ми беше забавно. Но и двете са големи лудетини. Вървим си ние, обръщаме се, Петя я няма. Майка й тръгва да я търси. Катето пък щом усети, че Дидито я няма - такъв писък наддава, че докато не я види отново, не се успокояна. Незнам как се справя майка им.
Мила пък е супер готина, много ме накефи. Бръмбъроците за жалост не ги видях, но рожденникът Климент беше там. Малко срамежлив и на положение се държеше в началото, но то от толкова мощно женско присъствие как да е. Макар да си мисля, че тази срамежливост е била само привидна и за кратко, може би. Wink

# 551
Ооо, милички мои. Благодаря за прекрасните пожелания. Чак сега успявам да прегледам честитките, че дребната ми изпива силиците.

Преди всичко искам да поздравя Лени за порастналия малък Влади, Хриспа за първия рожден ден на малката ни астрална близначка. И, разбира се, малкия и големия батковци на Мила - да са ви винаги повод за гордост.

Ние вчера се прибрахме скорострелно от Бургас, защото Калина ми вдигна малка температурка. Явно и ние забърсахме някой морски вирус, защото и таткото се оплака. Така, че вчера и днес раздавам хапове. Наложи се да отложа партито на Ина за следващата седмица, за да не заразим някое друго детенце. Сложихме поне празнична украса и разполагам с огромна торта в хладилника. Laughing Mr. Green

# 552
  • USA
Честито рожденици на Лени, Хриспа, Мила, Jillian , да са ви живи и здрави!

Ох, ние пак имахме случка днес. Стейси след като се събуди започна да реве, ама се къса. Не дава да я пипна, изпъва се, където и както я сложа, така си стои. Направо се побърках40-50 мин. Извиках мъжа ми да се прибира от работа, извикахме бърза помощ (дойдоха за 2 мин.), прегледаха я и от там в спешното. Няма да повярвате какво й е било, но... колики #Crazy. И когато педиатърът ни каза и пообясни, наистина точно на такова прилича и тази вечер пак беше ужас и имаше газове. Каза, че няма връзка с храната, а нагълтан въздух. Също, че е нормално и на тази възраст. Само да похваля педиатъра, беше чернокож, но страшно добър като професионалист, чак му се възхитих, а за подхода му към Стейси бях очарована и естествено миличката го възнагради с една голяма усмивка Grinning. Теглиха я и се оказа не 8, 700, а 8 кг. Вкъщи я теглих и пак толкова, явно на другите не е бил верен.

Ние решихме да ходим за няколко дни на почивка след две седмици. Чакам ги с нетърпение Party.

Стейси иска само сама да яде и днес сама си се храни аз само й помагах, но така ми е и по-добре, нищо че яде близо час и колкото е изяла, толкова има и на земята Laughing. Три дни й готвя супи, като разделям водната част от другата и така. Хапне малко, после й дам да пийне от супата, само и само мир да има.

# 553
  • София
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА НА МИШЕ! ДА Е ЗДРАВА И ЛЪЧЕЗАРНА!

Леле Маймун направо ме разби с тези колики  Shocked #Crazy на тази възраст. Дано не се повтаря.

Брей май минаха горещниците и ще започва есента.

# 554
Добро утро !

Джил,а как е сега Инето?

Маймунче,детето на моя приятелка е на годинка и 25 дни.Преди седмица беше също така като Стейси.Вечерта рев до побъркване-нищо не момага...пръцка,подуто коремче.Обадиха се на 112 но от там им казахаче нямало смисъл да пращат лекар  #2gunfire.Обадиха се на личната си лекрака и жената им казала да дадат капки за колики каквито имат и да намажат коремчето с гелче за колики-веднага се успокоила малката.

Общи условия

Активация на акаунт