Юлски бебета-Тема 35

• 27 325
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Лени, честит първи рожден ден на Влади!! Hug Да расте здрав и щастлив!

Мила, пожелавам попътен вятър на голямото ти момче във всички начинания и емоции.. и винаги да се връща при теб! Hug Сигурно те питат дали ти е брат, или гадже! Simple Smile

Всички болни дечица да оздравяват!

# 526
Добро утро!

# 527
Добро утро и от мен.

Стискайте палци днес в Бургас да не вали,че сме си уговорили срещичка с Тан и Мила   Laughing

Честито на днешните рожденници- да радват мама и тати

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 09:42 от Мама Диди

# 528
  • София
Добро утро мамита!
Влизам да честитя на рожденниците.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА НА ДЖИЛИЯН, НА НИКОЛЕТА НА ХРИСПА И НА АЛЕКСАНДЪР НА ДЕДЕ! ДА СА ЗДРАВИ, ОБИЧЛИВИ И ИГРИВИ!

# 529
ДЖИЛ, айде честита ти рожденничка! Да ти носи мнооого щастие![

Хриспа, честито и на твоята Николета!

Честито и на Александър на Деде!

Вкъщи пък аз стягам кесиите за парите, ако оставя на моя просто след 2 дни ще профукаме космически суми. Вчера най-после си взех нов телефон, като се изпокарахме, защото той искаше да взема двойно по-скъп, а аз не щях, че за морето нищо нямаше да остане. Ама тоя бил по-хубав, ами аз много добре знам кое е по-хубаво, много мразя да ме третират като няква дето хич не вдява от техника... А за боядисването - честно казано не виждам нищо лошо да се боядиса човек в домашни условия Embarassed

# 530
Да не забравяме и малкия батко на Мила- да е жив и здрав и много послушен  Hug

Джил,Инето да расте хубава и здрава госпожица  Hug

# 531
Джил, честит празник и тук!!  bouquet Да расте здрава и щастлива Инето и все така прекрасна и очарователна!!  Hug

Хриспа, да е жива и здрава Николета и много радост да ви носи! Весел празник!

Мила, да е жив и здрав и малкия голям сладур!! Много приключения му пожелавам!

# 532
Днес да поздравя сладката Ина на Джил, честита първа годинка на нея и на Николета на Хриспа, да са ви живи и здрави девойките, да са обградени винаги с любов и щастие Hug  cook. Поздрави за младежа на Деде.
Мила, честито и на теб, за пореден ден Laughing. Да ти е жив и здрав малкият батко и нека празненствата във вашето семейство да не спират през цялата година, не само юли месец  bouquet.
Оля, да разбирам те и аз много мразя да съм зависима от някой.
Диди, ако продължава да ме дразни говедото и аз сериозно си мисля да се ориентирам към морето, малко да поседи без нас за два три дни не, че ще измисли нещо, но поне ние да видим морето, уж докато мисли Laughing.
Ем, честит телефон, на теб по- хубавият е искал да вземе, на мен биха ми избрали най- смотания, за да останат пари за него Laughing.
Много болнички деца пак, стискам палци да минава всичко бързо, айде стига вече.
Ох, за да успея да напиша това си жертвах част от косата и малко попляскване. Андреа ми се изправила на гърба и ме скубе и се забавлява да ми дърпа презрамките на сутиена и потника, дърпа и пуска, изключително се забавлява как плющи и как аз охкам Laughing.

# 533
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНЕТО НА ДЖИЛ!!!! Джил,да ти е много здравичка и много да ви радва с щуротиите си!Приятно изкарване!!
Честит празник и на Хриспа и на Деде,макар,че нея не съм я виждала от мнооооого отдавна,да са ви живи и здрави сладурите!!!
И не на последно място Честит рожден ден на малкия батко на Мила!! Счупиха се от празници тези хора  Joy  Дано да е така и занапред!

Юлско бебе Жори също ме тероризира,сега виждам,че е набарал една кутия с цигари,даже е набарал и една цигара и я разфасова  Shocked  Sick
Варненки,ще си останем ние май само с говоренето за срещата,аз като реша,че ще ходя до Морската и ще ви уведомя  Peace .Днес ще отида до "Неделя" да поръчам торта за рождения ден,дано да стане до 28-и.В голяма чуденка съм къде да сме,не искам в типичното заведение,защото малчо няма да седи кротък в количката,а да се гърбя с него наоколо докато той ходи,не искам.Иска ми се да сме някъде,където мога да го пусна да си щъка,но едва ли ще ми се отвори парашута..

# 534
Честит рождне ден на Калина и Николета!!!
Да растат усмихнати момичета, обградени с обич и много щастливи усмивки!

Джилко, Хриспа - Честит празник и да ви носят много радост порасналите слънчица!  bouquet  bouquet  bouquet

# 535
Привети и от мене милички !
Не ви прочетох докрай но нямам време -знаете как е  Laughing
Честит рожден ден на две сладки дами - Калина и Николета ! Да са много усмихнати , здрави и щастливи дечица !
Честито и на онези дечица , които съм пропуснала от 21-ви насам  Hug
Искам да ви е похваля , че от три дни си имам един сладък ходещ мъж  Grinning Голяма емоция беше - сестра му толкова гушки и целувки му даде , че не само че щеше да го задуши от обич , ами щеше и да го прекатури на пода  Rolling Eyes
Мерси за съпричаността за неяденето на Влад ...знам че има такива дни , знам че трябва да стискам зъби ама и аз съм човек и ми иде в повече понякога  Confused
Сиси дадох къпини смело и безотговорно -нищо му няма , а сега иде ред на касиса , ама го чакам да узрее  Simple Smile
Ей , щях да пропусна - Честит рожден ден и на малкия голям батко на Мила ! Весело и безгрижно детство му пожелавам !
Драга хилих се аз на твой гръб как Андреа те тероризира , ама спокойно не си сама ,Когато преобувам Владко след баня започва да посяга да ме скубе и сам си вика едно проточено -Неееееее и после като успее все пак да ме хване за косата вика -ауууууууууу Laughing
Хайде да ви оставям и да си правя кафе ,че ще заспя върху клавиатурата

# 536
Ние се върнахме сега от срещата с Тан и Мила.Мила дойде за малко,че нали си има рожденници и днес им е плажното парти.Беше с баткото-голям срамежлив сладур  Laughing

Петя пощуря и по обяд измисах свеки да я прибере да спи,че не се издържаше.Накрая мъкнах количката с Катя,две бебешки играчки-колички,една буталка,багаж и Петя в ръцете ми.  Mr. Green Добре,че беше мъжа на Тан,че малко да помогне  Mr. Green Монито е много послушно дете-чак накрая поиска да излиза от количката.Катя и Петя ми спряха тока-едната на дясно другата на ляво ...по едно време ги загубих  Mr. GreenА голямата щерка на Тан ми повагаше с отглеждането на Катя   Laughing
Снимки по-късно Тан като и ги прати ще пусна във фейса.

Драга,аз съм напълно сериозна и поканата важи за постоянно  Hug

# 537
Влизам само да честитя рождените дни на Николета на Hrispa76, Калина на Jillian и мармотчето на milasara да са ви живи, здрави, усмихнати и мнооого щастливи дечицата  Hug  bdbaloni

И една почерпчица за рожденият ден на любимата ми леля

# 538
Честит рожден ден на Инето!   bouquet  Джил, нека прекрасната ти дъщеричка расте здрава, чаровна, умна и целеустремена! Нека сбъдва мечтите си и преборва трудностите с лекота! Весел празник, мацко!  Hug

Честит рожден ден на Ники на Хриспа!   bouquet Желая й много здраве, да забрави алергията, да бъде игрива и щастлива! Хриси, наздраве!  Hug

Честит празник и на останалите рожденици!   bouquet

Вили, честити ходещи крачета на Влади!  Hug

Мишо вече втори ден е добре - няма Т и е весел  Grinning

# 539

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  НА ИНЕТО !!!
ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА, ИГРИВА И щАСТЛИВА ДА ПОРАСНЕ !!!

Честито и на всички пораснали юлчета, които съм пропуснала да поздравя, да бъдат здравички !!!

Общи условия

Активация на акаунт