Влизам набързо да почерпя, че времето днес не е на моя страна

Кога мина една година!
Наистина имам чувството, че е миг!
Прегръщам всички ви, защото с вас си споделяхме най-прекрасните мигова в последната ми година!
Лени, да ви е живо и здраво порасналото момченце! Весел празник!
Пожелаваме му да стане батко и на една сестричка 

и да поздравя Lennyh с нейният рожденник. 

, че хич не ми стана ясно от къде, как и защо Йоан се разсополиви и донесе сополите у дома 
.
.
.
- то се очакваше де, като е все наврян в баща си.. ходихме да хомеопат сега - поне успях да замъкна и мъжа ми под предтекст, че водим детето, та да прегледат и него. Изписаха ни една торба с хапченца и ни пратиха да си ходим. Поне червени гърла и сополи няма, но пък има дрррррисък
, дано да не ме
хване и мене, че само това ми липсва на цялата картинка
- то се очакваше де, като е все наврян в баща си.. ходихме да хомеопат сега - поне успях да замъкна и мъжа ми под предтекст, че водим детето, та да прегледат и него. Изписаха ни една торба с хапченца и ни пратиха да си ходим. Поне червени гърла и сополи няма, но пък има дрррррисък
, дано да не ме
хване и мене, че само това ми липсва на цялата картинка 

Много, ама много мразя да искам пари от който и да е, но за съжаление ще ни се наложи за известно време. Хич, не обичам да съм зависима. А, на твоичкия ми идва да му подстрижа косата.
(аз сега пестя и ще се боядисвам сама
, че много харча - не съм си купила нищо не си спомням от кога, нито по кафетата вися, абе не ми се отваря устата) Свекито ти - без коментар.
Анди е на почти 1 година, никой не ме е сменил за 1 час, за да си почина. Сам самичка си я гледам и по-добре! На никой няма да се моля. 
Е, не беше голяма философия - 2 часа работа, но ........ да има кой да я свърши.
. Ходихме днес следобяд на стадиона при моя мъж, че да го видим, пък и Йоан да погледа малко как ритат батковците, а и да си поиграе. Постлахме на полянката 1 одялце и аз и Даниела се курдисахме на него. Йоан гледа, гледа мачовете, но по едно време дойде свекъра и се заиграха с една топчица под една дебела сянка, където става и течение. Викам си:"Хайде, Йоан се движи-нищо толкова няма да му стане". По едно време мръднах за 10 мин. до магазина и като се върнах се опулих ей така
-Йоан съблечен гол до кръста, потен, сополив и седнал точно на течението. Как се стърпях да не направя щур скандал, само аз си знам
. Тихо попитах детето кой го е съблякъл и то ми каза:"Дядо". През зъби изсъсках на моя да го облича на момента, че......
. Той го облече, станахме и си тръгнахме, че не бях на себе си от яд, а свекъра на всичкото отгре искаше и с вода да разхлажда детето 
Препоръчани теми