Юлски бебета-Тема 35

• 27 333
  • 737
  •   1
Отговори
# 510

Влизам набързо да почерпя, че времето днес не е на моя страна  Hug Hug Hug
Кога мина една година!
Наистина имам чувството, че е миг!
Прегръщам всички ви, защото с вас си споделяхме най-прекрасните мигова в последната ми година! Hug Hug Hug

# 511
 newsm59Лени, да ви е живо и здраво порасналото момченце! Весел празник!  newsm59 Пожелаваме му да стане батко и на една сестричка  Mr. Green
Миласара, честит рожден ден и на вашия батко!  newsm67

Да попитам, давали ли сте супите на Плазмон? Видях, че имало и такива и се чудя какво да вземам на Елин за почивката за ядене?

# 512
  • София
Лени, Честит рожден ден на Влади  bdbaloni
Честит рожден ден и на големия батко на Мила
Диди, аз давам от готовите на Хип и ги харесва. Даже вчера за първи път дадох млечна крем супа и наистина е доста вкусна.
Иначе и хванах цаката на Дария за яденето - яде само на мивката в банята, като си играе с шампоани и душ-гелове и хапва най-много по 100 гр. с апетит. После на сила трябва да и го бутам, но реших след час да и додавам и остатъка и така си изяжда всичко. Вярно, че си е голяма занимавка, но при такова злоядо дете няма начин Sad
Ние сме предимно на готова храна (не на млечна кухня, а на пюрета). Ако не заминавахме след месец щях да я запиша, но реших че за месец-два няма смисъл да взимам.

# 513
Честито на днешните рожденници- да са ви живи и здрави децата  Hug

Радина,аз на Катя давах на почивката готови пюрета предимно.Ако имаше нещо в менюто,което яде й поръчвах но рядко.

# 514
Честит рожден ден на Влади!!!

Мила, честит рожден ден и на баткото!

Тъй тъй, това за супите и мен живо ме интересува...

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 12:09 от Emily_

# 515
Сега аз първо да честитя на Мила със закъсенние за рожденият ден на бръмбарите и днес за порасналият и рожденник , много много да те радвам мишките ти малки и големи  Hug  и да поздравя Lennyh с нейният рожденник.  newsm59
 Също така ще почерпя за рожденият ден на моят татко да ми е жив и здрав

Аз тези дни не съм влизала защото бях доста спечена - ходих пак на лекар, за гърлото което вече 5-6 месеца не минава  той ме поуплаши, но се надявам да греши и всичко да е наред. Отделно мойто мъж от вчера се е тръшнал с една вискока температура, без други симптоми и го боли много главата, давах хексалгин и не спада та и за него съм се ошашкала, но спирам да мрънкам...

Весел празник на празнуващите днес  Hug

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 16:07 от SIRIUS-F

# 516
Честит рожден ден на Влади! Лени, да ви е жив и здрав, много игрив и щастлив!   bouquet

Миле, честит ти рожденик! Много здраве, любов и успехи му желая!   bouquet

Сириус, честит рожден ден на татко ти! Да ви е жив и здрав!   bouquet И бързо да гоните болестите!  Hug

Хайде, всички болни дечица да се оправят!  Hug

# 517
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ!!! Също така и на големия батко на Мила! Да са много щастливи и само радости да носят на мама и тати!!!
Сириус горе главата,ще мине,вирус е,много са гадни,през всички ни ще минат...
Сиси явно съм бляла някъде,но можеш ли да пуснеш рецептата за корнитата?Или линк към нея,може и към други интересни неща..  Wink
Чочи и вие да се оправяте!
Оф и тука голяма жега,поне да подухваше лек ветрец,ама и него го няма  sweating 

# 518
Чочи и вие да се оправяте!
Уф, дано  Praynig, че хич не ми стана ясно от къде, как и защо Йоан се разсополиви и донесе сополите у дома  Sad

А пък да се похваля-Даниела вече започна да се заседява на гърнето. Все още нищо не прави в него, но поне стои на него и вече не пищи истерично като а курдисам на гърнето  Simple Smile

# 519
Мила, честит ти пораснал голям батко, вече от всякъде ти е пълнолетно момчето Laughing.
Лени, честита първа годинка на Влади, да расте хубав и здрав като батковците и да си намери златната ябълка Laughing.
Миме, забравих да ти честитя навигацията. Наистина дава смотани маршрути понякога, но като незнаеш пътя кой ще разбере, че е смотан Joy.
Сиси, аз съм си нагласила мъжки глас, не е чак толова секси, но все пак мъж да слушам Joy.
Прашец, аз тиквичките за Андреа ги правя и ей така на пара, с картоф, малко морков и копър, понякога го миксирам и с други зеленчуци. Мислех си като въведа киселото мляко да ги запека на фурна и поляти отгоре да й дам.
Алекс, да беше казала по- рано, щяхме да се организираме да ти дойдем на крак където ще сте, до Пловдив и Самоков отидохме, та тука ли ще се спрем Laughing.
А, Кукумявче, мисли си за жега в центъра на София и ще преживееш липсата на вятър Party.
Мен тези дни ми е едно ядосано, само като си помисля, че вчера трябваше да сме на морето и много ме хваща яд. Мъжото се чуди как да ме ядосва, просто имам чувството, че ще го смеля, незнам как се сдържам. За днес едни приятели искаха да ходим извън София, но днес имах час за кола маска и фризьор. Вчера понеже ме вбеси за пореден път, тъкмо мислех да им откажа и се сетих, че така или иначе няма да можем да отидем, ядоса се, че съм проваляла деня (и той беше забравил за моите планове днес) и каза, че в такъв случай пари за фризьор ще видя през крив макарон. До вбеси ме ако е възможно и метнах Андреа на количката и тромбосвах до 20:30 по улиците. Хич не се успокоих, реших, че ще питам баща ми, той ми даде та днес си отидох на фризьор. Мислех, че ще си оправя настроението, оказа се, че докато ми е правила кичурите е покапало на няколко места и сега единствената ми блуза, която не ми е голяма или малка вече е само за домашно ползване. Единственото хубаво нещо е, че вчера се мерих и се оказа, че съм свалила още две кила и ми остават или 3 или 5 докато си върна тези преди да забременея, разбира се имам още много за сваляне, защото си бях напълняла и от преди това. Но много се зарадвах, че за почти година почти елиминирах тези 35- 6- 7 кила, които качих.
О и свекито се оказа, че ще си заминават на море с брат му все пак, намери ли си някакъв хотел и много се нервирах, явно и отпуската няма да се вясва за малко отмяна. Една година издържах, колко са още няколко години и това ще го преживеем.

# 520
При нас за капак и Стели цъфна   newsm50  Ill - то се очакваше де, като е все наврян в баща си.. ходихме да хомеопат сега - поне успях да замъкна и мъжа ми под предтекст, че водим детето, та да прегледат и него. Изписаха ни една торба с хапченца и ни пратиха да си ходим. Поне червени гърла и сополи няма, но пък има дрррррисък  smile3550 , дано да не ме af fingerscrossed хване и мене, че само това ми липсва на цялата картинка 

# 521
  • Canada
При нас за капак и Стели цъфна   newsm50  Ill - то се очакваше де, като е все наврян в баща си.. ходихме да хомеопат сега - поне успях да замъкна и мъжа ми под предтекст, че водим детето, та да прегледат и него. Изписаха ни една торба с хапченца и ни пратиха да си ходим. Поне червени гърла и сополи няма, но пък има дрррррисък  smile3550 , дано да не ме af fingerscrossed хване и мене, че само това ми липсва на цялата картинка 
Ами че то дрисъка мене по ме плаши, от зачервено гърло...(за децата имам предвид) Дано да оздравявате бързо! Че при летните вируси наистина човек много се скапва... Ама внимавай с малчо, че наистина са много коварни тези летни вируси с разстройство... Rolling Eyes

# 522
  • София
Здравейте мами,
Чесит рожден ден на рождениците и тук! Много здраве, щастие, късмет и любов им желая! Лени, Мила, Сириусс весел празник! Hug
Бързо да оздравяват малките ни дечица, стига вече с тази температура и разтройство! Сафо, Линет, Сириус и  Чочи, утре да се похвалите със здрави дечица!  Hug
Драга, чак аз се ядосах.  #2gunfire Много, ама много мразя да искам пари от който и да е, но за съжаление ще ни се наложи за известно време. Хич, не обичам да съм зависима. А, на твоичкия ми идва да му подстрижа косата.  #Cussing out (аз сега пестя и ще се боядисвам сама  #2gunfire, че много харча - не съм си купила нищо не си спомням от кога, нито по кафетата вися, абе не ми се отваря устата)  Свекито ти - без коментар.  Naughty Анди е на почти 1 година, никой не ме е сменил за 1 час, за да си почина. Сам самичка си я гледам и по-добре! На никой няма да се моля.
за малко да забравя, Драга, поздравления за невероятния успех със свалените килограми! Браво!!!!!!!! smile3501
Днес следобяда боядисвах коридора (за който чакам да се боядиса от 1 година) smile3512 Е, не беше голяма философия - 2 часа работа, но ........ да има кой да я свърши.
Извините ме за "кривия" пост.

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 21:17 от Cesari/ Olia

# 523
Драга,то онова във фейса в кръга на майтапа ама тук сериозно ти казвам- грабвай Андрея и идвайте в къщи.Имма място и място.И аз без това нямам с кого да ходя на плаж и моя ме нервира,че все си намира работа а сама с детето немога.То не ,че за друго ами трябва да мъкна чадър и багаж беша до плажа.

Вижте я моята Катеринка  Mr. Green

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 20:57 от Мама Диди

# 524
Оля, и аз утре искам децата ми да са здрави, ама май няма да стане  Sad. Ходихме днес следобяд на стадиона при моя мъж, че да го видим, пък и Йоан да погледа малко как ритат батковците, а и да си поиграе. Постлахме на полянката 1 одялце и аз и Даниела се курдисахме на него. Йоан гледа, гледа мачовете, но по едно време дойде свекъра и се заиграха с една топчица под една дебела сянка, където става и течение. Викам си:"Хайде, Йоан се движи-нищо толкова няма да му стане". По едно време мръднах за 10 мин. до магазина и като се върнах се опулих ей така  #Crazy-Йоан съблечен гол до кръста, потен, сополив и седнал точно на течението. Как се стърпях да не направя щур скандал, само аз си знам ooooh!. Тихо попитах детето кой го е съблякъл и то ми каза:"Дядо". През зъби изсъсках на моя да го облича на момента, че...... #Cussing out. Той го облече, станахме и си тръгнахме, че не бях на себе си от яд, а свекъра на всичкото отгре искаше и с вода да разхлажда детето  #Cussing out
По принцип Даниела е кекавата вкъщи, а Йоан малко по-трудно го свалят болестите-дано и сега да му се размине.......... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт