Движение на българските майки - ПАЗАРДЖИК / работна тема/

• 57 060
  • 370
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Моми4ета,
първо да кажа, 4е много се радвам от ползотворната среща и се надявам ве4е комуникацията да е по-лесна.Благодарим ви за гостоприемството  Hug

Вижте от нещата, които донесохме какво ще свърши работа на децата , с които работите и ни кажете какво още ще ви трябва. Игра4ки имаме много и се сещам ,4е за близнаците можем да помагаме постоянно освен с игра4ки и с друго.Само ни информирайте и ще мислим .

bouquet

# 241
Днес предадохме на Лазарина дарените от Бъфи 2 пакета памперси Еви Бейби-4 и малко зимни дрешки за момче от друг дарител. Благодарности и поздрави от цялото семейство!  Peace

lavender, и на нас ни беше приятно и ползотворно да се срещнем и запознаем лично! До нови срещи!  Hug

# 242
Страхотни новини за Васил и Василена!  Heart Eyes Невероятни сте, момичета!
Ще се радвам да помогна пак.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 01:29 от fata ®

# 243
  • пловдив
Момичета в Пловдив се събраха много бебешки дрешки. Янче, ако скоро се чуваш с директорката на бебешкия питай дали искат и ще помислим как да ги транспортираме до вас  Hug

# 244
Аничка, ще питам, но последно дрехи не приемаха. Hug
Какви са ви дрешките, нещо за след годинка лятно?
Роси, Верчето ще ви дръжи в течение за близнаците и с каквото можете -ппомагайте.
ФатаHug

# 245
Антомче, спешно търсим дрешки за двегодишно момченце. Семейството е останало без дом преди две седмици - изгоряла е къщата им и имат спешна нужда от дрешки за детенцето. Писа, че имате дрехи , събрани за бебешкия. дАЛИ НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЕЛИ ЗА ДЕТЕ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ - ЗИМНИ ДА СА?
Ако някой още може да помогне с дрешки , ще бъде много полезен! Hug

# 246
  • пловдив
Утре ще отскоча до склада и ще пиша резултата  Peace

# 247
ВАЖНО! Утре организираме парти за дечицата от ДМСГД Пазарджик/ Бебешки дом/ . Ще имаме нужда от мами - аниматорки. Който може да дойде и да помогне - очакваме го в 10.15 пред бебешкия дом/ срещу полицейското училище/. Искрени благодарности на детски парти центъра Дисни, които безплатно ще посрещнат децата и ще ги забавляват.
Телефон за връзка, ако някой има желание да се повесели с децата -  0888332432 Мари

# 248
  • Пазарджик
Даскалица Кукундрелова Страхотно е това че ще правите парти утре , но за жалост аз съм на работа и няма как да отсъствам.Толкова ми се иска да мога да дойда но.... А дали организирате партита събота и неделя че да може и работещите да могат да се присъединят Hug

# 249
Трудно е да се организира събота и неделя, не защото на нас не  е удобно, а защото персоналът в дома повечето почива, администрацията - също.  От тяхна страна трябва да има и възпитатели, които да придружават децата.

# 250
  • Buffyworld

Яна, Мари , супер  новина !!!  Grinning Heart Eyes

И аз съм на работа . Приятно и весело изкарване на дечицата пожелавам. Този детски център е много хубав и много ще се забавляват  Hug
Пишете после как е минало  Hug

# 251
Днес, 26.10. най-накрая успяхме да направим детското парти за децата от ДМСГД - Пазарджик. Заведохме ги в детски клуб "Дисни", много се забавлявахме всички, децата бяха доволни, усмихнати и щастливи. Разходите бяха поети от дарители- собствениците на клуба бяха много гостоприемни и любезни, а почерпката беше от Ваня Цв. - дарител.
Надяваме се скоро да успеем да направим още едно парти преди да е дошъл съвсем вирусен период. Децата са прекрасни, още ме държи еуфорията Heart Eyes

# 252
  • Buffyworld
Браво, Мари и на всички момичета организаторки   Hug

Много се радвам , че това парти най- накрая се състоя и сте зарадвали децата .  Heart Eyes  bouquet

# 253
Тези партита винаги съм ги усещала като награда за всичко, което правим.
Много емоция, много чувства!
Благодаронсти и на Мари, която  пое организацията на  партито!  bouquet

# 254
  • Пазарджик
Браво момичета за чудесната организация на партито и за това че сте зарадвали децата.Надявам се и аз да мога да се включа следващия път  Hug

Общи условия

Активация на акаунт