121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 691
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Мерси за палцестискането, момичета, вече е без темп! Какво беше това чудо - темп един следобед до 3ам, 3 пъти е прокашляла, това е... сега ме тормози с обичайната си енергия  Heart Eyes

Разправям сутринта на ММ за откровенията форумски, ама вече се давя от смях на прахосмукачки, батерии, чанове и стигам до зайчия кантар! И той ме поглежда леко озадачено и вика: "Милоу, ти наистина си бременна... не се ли сещаш нашият кантар откъде го домъкна!?! А като ти измъкнах от багажа хокейните кънки и баскетболната топка!?!"
( Embarassed нали разбирате, ние таковата в Технополис и аз да взема да се кача на един секси стъклен немски кантар и като видях колко показа - либофф от пръв поглед. и го поамериканчих и него!)
Както и да е, и на него му се смях, защото той пък редовно пътува към Америка с изрезки от вестници, събирани от майка му цяла година, че да не скучае детето по полетите и вкъщи  Naughty да не споменавам сандвичите от луканка с плънка от хляб - винаги изхвърля по няколко кила преди да мине проверка  Mr. Green
Една датска екстравагантна ваза от оловен кристал ме караха да вадя на всеки скенер от тук до Сф, като преди това добиваха доста пепеляв вид...  чаршафи шити по поръчка беше пък армаганец от мама  Crazy

Бубе - магазина е в Убърн (170 Мейн Стр. май), замислен като ценова конкуренция на византийката (която пък реновира в отговор). Добър сървис с лек флиртаджийски привкус, даже се попрестараха и ме нарекоха "момиче"  Joy Joy Joy но... нямаше кори за баница, луканката на Иво, кисело мляко и не-знам-още-какво, а определено да бия 12 км за да "спестя" 1-2 долара вместо да ида до гъркинята зад ъгъла не ми излиза сметката. А, събираха подписи за алкохол лиценз и обещават маврудец направо с бъчвите  Grinning

Ирка - аз нали затова се хиля като ряпа - обсъждаме задълбочено опциите за ходене, като по-резонно е да обсъждаме възможностите за пързаляне или там някакъв уиндсърфинг, щото все пак са поели хората към уинд сити  Wink

Миз, където е текло - пак ще тече! Само да се пенсионираме!  Party
(и аз по тия чукари карах, еххххх, младост-лудост! по 50-60 км навъртах из София през уикенда)

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 21:04 от Agent Provocateur

# 541
Момичета, невероятни сте!  Joy hahaha Joy Joy Joy
Да се запиша и аз с икона в ръчния багаж, която на скенера излезе като нож.  ooooh! Съсипаха ни от проверки, на първо влизане в САЩ беше случката.  Crazy
Носихме си и ние 2 пътеки от комплект за спалня. Сега как ще си донесем третата част не мога да си представя  Joy Носихме сач в ръчния багаж т.к. наши приятели ни поръчаха.  Rolling Eyes Подправки категорично отказах да мъкна т.к. много мразя после всичко да мирише.  Twisted Evil Донесохме си и оливиера т.к. не подлива когато се ползва. Търсих тук но нищо не намерих. Тази която донесохме вече се счупи и сега ако си ходя пак ще мъкна.  ooooh! Ако знаете къде се продава такъв вид  newsm78 помагайте  Hug
Не мога да реша коя от вас печели първото място  Mr. Green Всички се представяте невероятно  Joy Joy Joy

# 542
Пикси, моя карсит е риърфейсинг и визирах него. Виж за бустър и за форуърд фейсинг няма инфо, а само се споменава да не позволяваш на детето да линва на вратата/ стъклото. Що за глупост? Моите енкърс са посредата.

Аз съм решила да се обадя на производителите и съответния  департмент да видя, какви ще ги мрънкат.

# 543
Къде да пратим? Отивам да се сваля... Laughing

Ами сега не знам къде е? Че потърсим и веднага пращам. Mr. Green

# 544
Пикси, ако имаш странични възглавници на задната седалка, карсийтът задължително се слага по средата, на максимално разстояние от тях. Доколкото знам от нашия курс за безопасност, опасността иначе е като да си сложиш карсийта на предната седалка. Няма значение къде са анкър-ите на задната седалка, използвай колана за закрепване по средата.

# 545
Ето това пише за моя модел:

The six standard airbags in the Santa Fe protect front-seat passengers from front and side impacts. Side-curtain airbags extend to the rearmost seats to protect those occupants as well. And the Occupant Classification System can detect the size of the front-seat passengers and adjust accordingly. In fact, they’re so smart that if no passenger is detected, the passenger-side airbag won’t inflate, reducing repair costs.
AIRBAGS : The Supplemental Restraint System (SRS) is designed to work with the three-point seatbelt system. The SRS deploys in certain frontal and/or side-impact conditions where significant injury is likely. The SRS is not a substitute for seatbelts, which should be worn at all times. Children under the age of 13 should be restrained securely in the rear seat. NEVER place a rear-facing child seat in the front seat of a vehicle that has a passenger side airbag.

Няма по години на автомобила, а те се променят. Ще се обадя и ще споделя!

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 21:37 от vanhorne

# 546
Да, но при мене бустър сийът  не е толкова стабилен на средата, колкото отстрани, и моят менюъл казва да се слага където са анкър пойнтс, поне на тази кола. Аз имам sedan в момента.

Ванхорн, благодаря!  Това е стандартния отговор за стандартните side curtain airbags (те са само за глава). Изследванията, които цитирах по-горе,  показват, че curtain airbags са  ОК, поне за бустър сийтс (за бебета не знам).

Има, обаче, различни rear side airbags.  На мене ми трябват надеждни данни и изследвания  за rear side torsо airbags. Те са допълнително към curtain bags.  Някъде чета, че са ОК дори за деца, а други казват не.  Затова търсех личен опит с тях.  Ох, ще тормозя и други хора.

# 547
Пикси не забравяй да споделиш моля те   bouquet

# 548
Пикси, можеш да провериш дали местната ви пожарна отговаря на такива въпроси. При нас те правят курсовете по карсийт безопасност.

# 549
  • Boston, MA
Пикси, ако имаш странични възглавници на задната седалка, карсийтът задължително се слага по средата, на максимално разстояние от тях. Доколкото знам от нашия курс за безопасност, опасността иначе е като да си сложиш карсийта на предната седалка. Няма значение къде са анкър-ите на задната седалка, използвай колана за закрепване по средата.

A aко трябва да сложиш два кар сийта?

# 550
 Затова търсех личен опит с тях.  

Обезателно кажи, ако намериш надеждно инфо, но се надявам да не намериш някой с "личен опит"!
(в сми въпреки, че колата ми е с 6 или не-знам-колко еърбега аз личен опит с тях нямам и се надявам да нямам! доверявам се на тестове и коефициенти за безопастност)

# 551
Солей, и нашия мед е по същия начин опаковам и пренаасян, домашно производство от свекъка
Аз миналата година специално си купих, делфинче, което е пълно с клечки за зъби, затискаш копчемцеето и само една излиза Laughing
Да ама , шефа /Плами/ като я набара ми направи къщата в клечки и замо вика more, more

# 552
Мед и аз май носих 1-2 пъти, ама откакто намерих хубав тук, не се и сещам. Даже не препоръчват ли против алергии, местен мед да се консумира, за да се свикне с полените?

Цоне, брадвичка сложи, моля те, т. нар. сатър. И време е да смениш името на цонна сатърова. Mr. Green

Аз не мога буустър сийт по средата да сложа, седалката е издута и не стои стабилно, затова сме я сложили от дясно и се надявам да нямам инциденти. Да кажа също, че във Франция видях hatchback кола с три детски седалки наредени отзад - 2 буустър сийт и 1 конвъртибъл. Майка им беше закачила един двд пейър на ластици за тавана за двете предни дръжки над седалките.
Можело и без миниван значи  Mr. Green

# 553
Biz,за можене- може,ако ти се наложи по-детайлно инфо-свирни,имаме спред шиит по темата Mr. Green

# 554
  • Чикаго / София
Още смях с вас, ей! Joy

Ева моя аватар някъде изчезна безследно от няколко дни. Ще сложа друг, ама сега нямам време да се занимавам. Иначе обичам да си имам аватар, не за друго, ама лесно си разпознавам писанията, че никове почти не чета - гледам картинки! Crazy

И ние като сме с две деца, нямаме опция да слагаме седалките по средата - от двете страни са.

Нор4и да не се обидиш сега - просто разбери, няма как да наемеш апартамент който да ти удовлетвори всички желания от първия път. Наемете някакъв по възможност с дървен под и по-нова дограма на прозорците, и да не мирише. От там насетне Божа работа. След няколко месеца ще го смените ако не ви харесва, а и ще знаеш тогава повечко неща за начина на търсене и мястото където искате да сте.

Общи условия

Активация на акаунт