Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 941
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Silvia_ , благодаря за инфото  Hug.
И ние мислехме да заминаваме утре, но отложихме заради лошите прогнози за времето  Rolling Eyes.

# 181

В този хотел Ариана само нощувките ще ми излязат над 500 лв  #Crazy.

Elle,не си видяла правилно.Цената за 7 ноцувки за 2 възрастни с едно дете до 13 г е 630 лв с включена закуска и вечеря.

По-назад в темата писах за този хотел и за Китен.Ние се завърнахме оттам миналата събота.

# 182
Ние бяхме тук- http://www.bayviewvillas.bg/index.html много сме доволни. 490лв- 7 нощувки- възможност за спане за 5 човека. Ние бяхме 4мас възрастни и 2 деца на 3 и половина. Пада се по 17.50лв на човек. Много чистичко, с всякакви удобства.

# 183
На първи заминаваме за Созопол последно. Мацките са много доволни, защото излиза по 12 на човек за чисто нова къща за гости в Стария град. И аз съм доволна -  що Бейлис ще полеем за разликата в цената..  Laughing

Шегата настрана, радостна съм, че всичко свърши. От 3 дни се оптвахме да букнем нещо в Слънчев бряг и околността, но не стига, че нямаха ток и бе невъзможно, ами и концерт имало някакъв си на  Какао Бийч на 6 и 7 и всичко било пълно. Много важно, да живее любимия, стар Созопол.  Heart Eyes

После отивам директно в Царево на осми и ще пиша и за там. Весело море на всички!

# 184
Ние бяхме тук- http://www.bayviewvillas.bg/index.html много сме доволни. 490лв- 7 нощувки- възможност за спане за 5 човека. Ние бяхме 4мас възрастни и 2 деца на 3 и половина. Пада се по 17.50лв на човек. Много чистичко, с всякакви удобства.
Веси ,дай малко повече инфо за тези вили.Много ми харесаха-точно това,което търсех. Близо ли са до плажа,може ли сами да си приготвяме храна и всичко ,което може да ми кажеш?

# 185
Веси ,дай малко повече инфо за тези вили.Много ми харесаха-точно това,което търсех. Близо ли са до плажа,може ли сами да си приготвяме храна и всичко ,което може да ми кажеш?

Доколкото знам това е с. Кошарите и е на 4км от Слънцев бряг, няма плаж около вилите май, а трябва да се ходи или в Слънчев бряг или Несебър най-близо на плаж.
За готвене става, но нека Веси се включи да даде повече инфо.

# 186
Така е. На 3км е от Слънчев бряг. На нас лично много ни хареса, защото децата могат спокойно да си тичат около къщите. Можеш да си приготвяш всякаква храна. Ние си взехме всичко необходимо от Пловдив като продукти. Има си печка, тигани, тенджери, прибори, напълно обзаведена кухня. Тостер, кафемашина. Но ако нямате кола и искате да ходите на плаж, а не да се къпите в басейните не става. Ние по принцип винаги си обикаляме, така че разтоянието от 3км не ни притесни. Ходихме на плаж и на Влас и на Несебър. На Несебър плажа е идеален. При дълбочина 3 метра, се вижда пясъка, все едно си на 1 метър. Много бистра вода. Дори веднъж ходихме на Иракли на плаж.
Към всяка вила си има малко басейнче, отделно има 2 големи. Единия голям е с джакузи и 2 басейна за деца. Преди обяд ходихме на морето а следобед на басейните. В слънчев бряг се намира винаги място за паркиране, не е както ни плашеха, че нямало. Това е, ако те интересува нещо по-конкретно- питай:)

# 187

Аз резервирах в Кранево,след дълго ровене в нета и звънене по агенции се оказа ,че съм позакъсняла и офертите на по-разумни цени вече са изчерпани Tired.Хотелът се казва Ведрен -45 лв.АI.Малко съм резервирана към Кранево и въобще северното черноморие,тъй като винаги сме почивали на юг,но ще видим newsm17.А относно Амфора,на колега на моя съпруг познати са били там и не са останали доволни,но подробности незнам.
[/quote]

Само да споделя впечатления от Кранево и хотел Ведрен.Определено не го препоръчвам.Пътят до хотела е неасфалтиран и прашен.Въпросният басейн на хотела се намира едва ли не на самия този път.Относно паркинга,който хотела има за гостите си там на място се оказа,че всеки спира където намери.Самия хотел отвътре по-скоро прилича на почивна станция.Стаята,която бяхме резервирали беше двойна стандартна.Влизайки в нея сигурно беше 50 градуса,климатик няма,дограмата стара и съпругът ми едва успя да отвори вратата на терасата,в стаята нямаше дори малко бюро или тоалетка,гардероба беше пробит......ужас!Не съм и сънувала,че може да ни се случи нещо подобно и аз бременна в 6 мес. CryИмах чувството,че се задушавам в тая стая Cry В крайна сметка палнахме колата и на Албена.Имахме голям късмет,успяхме да се настаним в хотел Ком и изкарахме една страхотна почивка,макар доста по-скъпичка..

# 188
Да дам отзиви от почивката!

Бяхме в с.Черноморец
http://hotelveselinabg.wordpress.com/

Плажа е страхотен ,няма много хора и нашето бебче спеше без проблем.На няколко км е Созопол и Дюни.А следобяд плувах самичка в басейна.Гостоприемни хотелиери..Цените в селото са ниски.Е това е не ни се се тръгваше. Wink

# 189
zdravei  az ne moga da pisha v tazi chast ot foruma za tova pisha na teb. ako precenish, ce informaciqta mi bi  mogla da  e cenna za nqkoi mojesh da q publikuvash  vchera se vyrnah ot dulgo puteshestvie.pyrvo pristignahme v Ravda. Nastanihme se v kushta,hotelski tip na okolo 10min ot plaja za 10lv.Razpolagahme s dve stai-spalnq i neshto kato hol-kuhnq,wc,golqma terasa,tv. Koito obache kaje neshto hubavo za plaja v Ravda...... izkluchitelno malyk,strashno prenaselen, da se govori za svobodna zona tam , e prosto smeshno. Chadurite i shezlongite ot po 6lv sa zaeli celiq plaj i vsichki sa bukvalno edin vyrhu drug.Otkazah me se ot tozi plaj i pytuvahme ma sledvashtiq den do Aheloi- pulna tragediq:D plaj-dve pedi + vodni zmii ot namirashtata se nablizo reka. i na Ravda, i na Aheloi e ujasno mrusno! Otskochihme i do Nesebyr, kydeto platenata zona stavashe vse po-golqma....plajovete sa susipani. Probvahme plajovete po okolnite kumpingi, no tendenciqta v tozi region e mnogo hora, maluk plaj,vodorasli .....V kraina smetka si hvanahme pytq i pristignahme v Obzor, kydeto si letuvahme i minalata godina. Za spane i to na 2min ot plaja otnovo 10lv sys vsichki udobstva. Vqrno tuk zavedeniqta sa po-skupi, no koito dyrji na hubav plaj- bi bil mnogo dovolen.
Ravnosmetka : ako  dyrjite na golqm hubav i chist plaj - sys sigurnost nqma da go namerite na Ravda. Az bqh potresena....
Да публикувам това мнение ме помоли една много мила мама!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера се върнахме от Обзор.Как може някой да твърди ,че там има добър плаж-та той е ужасен :дълбок и мръсен,определено неподходящ за деца.Не бих се върнала там даже и да съм без деца, а с тях е немислимо

# 190
  • София
Здравейте!Ние вчера се върнахме от Несебър.Бяме в частен хотел Тодорови!Много сме доволни,платихме за 8 нощувки 160лв.,като се пада по 10лв. на човек,Дейвид безплатно на редовно легло!Къщата е много добре подържана,почистваше се всеки ден стаите и кърпите се сменяха на 2-3 дни с спалното бельо!Хазяйката-много мила и любезна жена.Плажа е на около 300м. от къщата.А самата къща на пъпа на Несебър-новия град!През 2 къщи от нея е главната ул.,магазини,ресторантчета.Да кажа за цените в Несебър-в супермаркетите са същите като в софия,даже имат и Penny Market.В ресторантите-за сравнение с пил.супа 1.50лв. до 2 лв.-това е масовата стойност в повечето заведения.Плажа в Несебър е платен,но има и свободна част.Шазлонг и чадър по 7лв. на парче в платената част.Ние ходехме на плаж в Равда-там и взимахме обяда си предимно в едно заведение което е на блок маса с готвени ястия.Пилешката каварма с която мъжа ми се нахранваше пре спокойно е 4лв.Кебапче,кюфте е по 1лв.Абе в общи линии за сметката-10-15лв. давахме на ядене т.е. 30лв. за обяд и вечеря-това с биричките,водите,безалкохолните-всичко!Хубава храна!Закусвахме в стаята т.к. аз от софия бях взела саламче,сирене,кашкавалче,маслинки,лютеничка,топено сиренце,кафе.Така само хляба си купувахме от там,но догодина нищо няма да нося от София-ще си взема тези неща и от маркетите в Несебър на същите цени!Пътя в двете посоки и с постоянното ходене Несебър-Равда-Сл.бряг ни излезна 100лв.(на газ).Има обаче и др. разходчета.На плажа задължително Дейвид си купуваше царевичка,аз сладоледче,а мъжа ми биричка-там отиваха 10лв.Много често обаче носех сандвичи за обяд ,така спестявахме от финансите.И беше по удобно т.к. изкарвахме от 8-9 до към 15-16 часа на плажа!Водата минералната е 1лв. за литър и половина!Ние носехме от вкъщи,но често купувахме от там студена.В стаята има хубав хладилник на Либхер,ТВ,климатик няма,но не ни й трябваше т.к. са с такова изложение,че не печеше слънце през деня.И още нещо за къщата и стаите намира се на глуха ул.,хем на крачка от търговската част хем не се чува шум от вън с такова разположение.Абе тотала за 8 нощувки и 9 дни е :100лв. гориво,160лв. спане по 40лв. на ден=650лв.Тръгнахме с толкова и похарчихме толкова,като не сме се лишавали кой знае колко.Но някой беше казал,че на морето не се яде-има нещо такова-предимно се пие...ама вода  GrinningСега ще кача снимки и ще ви покажа стаите! Много хубави,новичко,чистичко и приятно!На мен ми хареса и догодина пак там!Ако не се пробваме на Ултра Ол Инклузив някъде Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 15:52 от ronkis

# 191
  • The point of no return
ronkis     bouquet Очаквах да се включиш Grinning Много благодаря, че сподели как е минала вашата почивка! Хотелчето изглежда супер, ние може направо там да отидем другия месец!

Би ли потвърдила дали това е точният адрес на хотела - това ми излиза с чичко Гугъл   ooooh!
ул. Преслав
8230 Несебър
0554 45643

# 192
  • София
ronkis много хубаво хотелче  Peace
Да кажа и за нашата почивка...
Тръгнахме за Обзор без предварителна резервация.Незнам дали заради времето(което беше дъждовно) или сме очаквали нещо повече,но нещо не ни хареса там.Попитахме на едно място само за квартира,направихме няколко кръгчета през градчето да разгледаме и решихме да отидем в Поморие.Намерихме си стая в стария град на крачки от плажа и на добра цена и изкарахме чудесно  Grinning .Има много заведения,магазини за хранителни стоки и забавления за децата.Не ходим за пръв път на Поморие и оределено пак бихме го посетили.

# 193
  • София
Brio,точно това е адреса ,а номера на къщата е 3,тел. е същия,има и мобилен който е 0898420720 ,Елена се казва хазяйката!Ул. е малко трудна за намиране,но е на лесно място.Като влезнете в Несебър,карате все направо и завивате в дясно по ул. преди пощата (новата,защото старата е в Стария град май), мисля,че се падаше 1-вата или втората пряка в дясно на нея ул.Преслав.Ако завиете по главната т.е. преди нея улицата няма как да влезнете в Преслав и изобщо няма да я видите защото от нея погледнато няма улица.За това ще завиете по следващата в дясно.Щом видите на ъгъла в дясно баничарница голяма,значи на следващата свивате в дясно и Преслав е първата или втората!Ние 1 час я търсихме ул. Whistling

# 194
ronkis много хубаво хотелче  Peace
Да кажа и за нашата почивка...
Тръгнахме за Обзор без предварителна резервация.Незнам дали заради времето(което беше дъждовно) или сме очаквали нещо повече,но нещо не ни хареса там.Попитахме на едно място само за квартира,направихме няколко кръгчета през градчето да разгледаме и решихме да отидем в Поморие.Намерихме си стая в стария град на крачки от плажа и на добра цена и изкарахме чудесно  Grinning .Има много заведения,магазини за хранителни стоки и забавления за децата.Не ходим за пръв път на Поморие и оределено пак бихме го посетили.
А на какви цени нощувахте? С какви условия в квартирата?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт