Движение на българските майки -ВИДИН работна тема 25

• 32 861
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
БЛАГОДАРИМ Весинка !

# 76
Имате специални поздрави от Наско. Каза, ако ходя към Видин да ви ги предам. Безкрайно ви е благодарен, защото според него...заради вас той е в ЗЖ. Hug

Страхотно, чудесна новина  Hug

# 77
  • край Дунав
 Peace   групата! Току-що се връщам и не, че ми се връщаше де, ама.. Mr. Green

# 78
Peace   групата! Току-що се връщам и не, че ми се връщаше де, ама.. Mr. Green

и аз веднага те засякох на улицата с Орловия си поглед

Добре дошла, Диди !

тъкмо днес си говорехме с Мили да се видим утре на една срещичка утре !

А Ди къде си ?

Криска ще е тук в петък !

Ами аз отново се връщам  на поста на Веси , винаги трябва да се дава втори шанс на човек ,дано това е неговия -На Наско де ! Всеки заслужава !
Може пък  да се е поправил....

# 79
  • край Дунав
Ако решите да се видим да е по обяда, че после имам майстори, вечерта съм на генерална репетиция и петъка пътуваме към Копривщицаааааа!  newsm44

# 80
Диди, спри се, не ти ли е мъчно за Видин Mr. Green
А, добре дошла де  Hug

# 81
  • край Дунав
Ц! Не е!
Ренка и Миленка, оправихте ли договорчетата? При Светлето са-трябва да са пратени вече...

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 09:13 от skorpion

# 82
Ц! Не е!
Ренка и Миленка, оправихте ли договорчетата? При Светлето са-трябва да са пратени вече...

на Кари ,дадох инфо ,че нямаме промяна от миналата година в състава

# 83
Мили не влиза ,защото си е забравила паролата от дома , а в офиса  й е запаметена и влиза от офиса .Логиката е ,че щом я няма ,значи не ходи на работа в офиса . Е това са началниците.... Joy

# 84
Ето ме....нова регистрация си направих....с тези пароли ....ще си сложа повече руси кичури LaughingКакво става ...ще се забравим хей!?

# 85
  • край Дунав
 Joy  Ужас! Миленче, споко- не е от кичурите-боята е виновна!  Joy Joy Joy

# 86
  • Sofia - TelAviv
Ц! Не е!

на Кари ,дадох инфо ,че нямаме промяна от миналата година в състава

То имената са едно на ръка, ама ние и хартийки искаме  Mr. Green   bouquet

# 87
  • край Дунав
 bowuu  bowuu   bowuu  Мили момиченца- първата суперска новина е за Вас!-ВЗЕХМЕ МЕДАЛ НА СЪБОРА В КОПРИВЩИЦА!!!!!!!!!!!
Професор от журито целуна ръка на хореографката ни!!!!Сума народ японски и друг чужбински направи хиляди снимки на носиите ни!
Участвахме с детска танцова група, младежи, ние-жените и смесена група и обрахме сума овации!!!!!! Специално бяхме поканени да изтанцуваме днес по обяда цялата си пълна програма на закриването на събора и нема начин да не спомена, че една женица, която беше "леко низвергната" от групата ни използва служебното си влияние да набута състав от друго читалище да играят-това е направо голема клюкарница-само кажете къде да разправям  lalalala  Иначе му се вика Конфликт на интереси, щото нешо прави в общината...абе  lalalala
 Още нещичко-поканиха ни в Жеравна в края на месеца на фестивал , организиран от ансамбъл "Българе"---абе немаме равни! Това е! Naughty
Да не забравите да ме питате за волната програма после, че то е направо за тритомник   Grinning  мнооооооооооооооого волна беше
Миленка, видях се с майка ти. Дойде да ни поздрави и ни подкрепяше почти от първа линия, докато танцувахме! Благодари й, че ни пращаше положителната си енергия!

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 08:59 от skorpion

# 88
Ееее,това е Браво за вас и нас нали сме си от северозапада!Абе голям зор е било.....много се радвам за вас момичета от групата.....поздрави!!! Hug

# 89
  • край Дунав
Не е Ви срам! Забегнахте по сенките като зайци! Само аз се пържа-ту на работа, ту на репетиция! Егаси!!! Даже понякога стоя на сянке, де!  Mr. Green  Жеравна ни зове...стискайте палци, докято ние нижем цървулите /тази обувка била много удобне, бе/  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт