Движение на българските майки -ВИДИН работна тема 25

• 32 861
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
Точно тези впечатления и аз щях да изкажа, работната ни обедна среща беше много хубава и приятна Hug и най- важното е, че всичко върви по план.

# 46
Hug и най- важното е, че всичко върви по план.
защото сме плановички  Hug

# 47
И тъй като тази седмица са ни на гости деца от ДДРЛГ Асеновград - за които се грижат звено Пловдив .Децата са участници във фестивала по изкуствата ,провеждащ се в нашия град .
 Диди ,напиши какво има днес ,загубих програмата . ooooh!

# 48
  • край Дунав
 ooooh!    Joy   Вече закусваха! След малко започват работилниците им! танцьолите са по цял ден, а художниците до обяда.В 18 часа вечерят и после от 20 часа има рок концерт в крепостта   superuu

# 49
  • край Дунав
Преди малко се видях с Наско от Ново село. Той вече не е в дома, както знаете и след срещата с представителите на Защитено жилище "Заедно" -Гурмазово е преценил, че има шанс да приеме офертата и да промени бъдещето си. Пожелаваме му успех от сърце и ще следим развитието на идеята! Очакваме включване от него в темата ни!

# 50
  • Пловдив
Момичета, искам да ви благодаря че се грижите за децата от Асеновград. На сто процента съм сигурна, че ще си прекарат добре Peace Искрено ви се възхищавам   bouquet  bouquet  bouquet

# 51
# 52
Значи е решил след разговора с Криси и Дамян !Ами дано е по -постоянен в решенията си до досега !

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 10:03 от lorys

# 53
  • пловдив
skorpion  Heart Eyes Hug благодаря за снимките!

Момичета искренно се възхищавам на това, което правите , да, храната и дрехите са важна част от живота на човек, но съдейки по себе си, не по малко важни са и онези дребни нещица - да са разходиш след красиво кътче на Родината, да изтанцуваш танц, да се насладиш на песен, да вземеш четка или химикал в ръка и да изразиш чувство, което в момента те вълнува.... все неща за които понякога ни е нужен само миг, но ни подаряват щастлива усмивка!
Знам че темата е работна, но не мога да се въздържа да не ви благодаря, за усмивките които в момента помагате да разцъфнат! Страхотни сте!  omm

# 54
  • край Дунав
 Heart Eyes

# 55
skorpion  Heart Eyes Hug благодаря за снимките!

Момичета искренно се възхищавам на това, което правите , да, храната и дрехите са важна част от живота на човек, но съдейки по себе си, не по малко важни са и онези дребни нещица - да са разходиш след красиво кътче на Родината, да изтанцуваш танц, да се насладиш на песен, да вземеш четка или химикал в ръка и да изразиш чувство, което в момента те вълнува.... все неща за които понякога ни е нужен само миг, но ни подаряват щастлива усмивка!
Знам че темата е работна, но не мога да се въздържа да не ви благодаря, за усмивките които в момента помагате да разцъфнат! Страхотни сте!  omm

Ани ,знаеш ли че  ти  си страхотен човек !

# 56
# 57
# 58
  • край Дунав
Днес, среша?  newsm78  или може другия вторник като имаме яснота по въпросът за проекта..
http://picasaweb.google.com/111030428144738490113/TheBridgeFestival2010#
Тези страхотни снимки са от Краси Елисеева   bouquet Тук е мястото да кажа, че съм изключителновпечатлена от нея и Силвия Ставрева, които за пореден път виждам да са "стожери" на общинските събития.  Hug

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 23:34 от skorpion

# 59
Днес, среша?  newsm78  или може другия вторник като имаме яснота по въпросът за проекта..
http://picasaweb.google.com/111030428144738490113/TheBridgeFestival2010#
Тези страхотни снимки са от Краси Елисеева   bouquet Тук е мястото да кажа, че съм изключителновпечатлена от нея и Силвия Ставрева, които за пореден път виждам да са "стожери" на общинските събития.  Hug

Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт