Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 28 824
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Вярче, няма проблем да си вземеш от щанда, момичето е много мило, само се представи, че си от Движението!

Ние го обсъждахме, но да припомня, че тези брошури не са за базара, а информативни за целите на Движението Peace

# 436
  • Пловдив
Ох, малко късно и но и от мен честито Бистре, да ресте здрав и силен малкия Самуил и само радост и щастие да ви носи оттук нататък.

# 437
Честито и от мен Бистре! Да ви  е жив и здрав малкия Самуил  Grinning

Момичета, изпратих в склада един куфар с дрехи за големи (предимно зимни) и няколко торби.
Има малки дрешки за момиче и играчка нова опакована. Има и някои неща които могат да свършат работа за базара. Прегледайте и преценете кое за къде.
Ани, има една бутилка и един стъклен съд които явно ще трябва да минат през твоите ръце мила за да стават за нещо  Laughing

Казвайте каква е програмата. Аз целодневно не мога да се ангажирам, но ще гледам да се включа с помощ за транспорт и нареждане  Peace

bouquet

# 438
Момичета, днес взех брошури от щанда на Майназина в МОЛ-а и ще раздавам в Тотал спорт.
Имате и много поздрави от Бистра, всичко е наред, възстановява се нормално и утре, живот и здраве, ще ги изписват. Heart Eyes

# 439
сурвачки допълноително прави едно от моите момичета
пекък вечер ще са в детския център в мола, ще има и няколко запазени и списък за кой
остатъкът пуснете в свободна употреба, но до тогава ще гледам всичко да е предварително пласирано, ако не - ще го пращам от познатите клиенти от мола, които така или иначе ще бъдат щателно осведомени

# 440
  • Пловдив
Къде и на кого да дам моите нещица утре?

# 441
  • пловдив
blekuta пускам ти телефон на ЛС

# 442
  • пловдив
Ето редакцията, очаквам още предложения

16.12 четвъртък - 17,30 - 20 ч   mom4i
                              17,30 - 20 ч   Вяра

17.12 петък         - 17,30 - 20 ч  Silvana i Eva
                               17,30 - 20 ч  _Пепи_

18.12 събота      -  10-15ч   mom4i
                           -  10-15ч  Вяра
                                            Silvana i Eva
                           -  10-14ч  violenza
                           -  14-......  ladyvers
                           -  12-......  diva nova

19.12 неделя       - 10- ......... antom - 2
                            - 10-......... mili.m
                            - 10- 15ч   violenza

Това е последния вариант на графика, който съм пуснала. Ако някой има да добавя или да корегира, да си признава  Peace

Днес с Вяра и Роси, натоварихме част от нещата за четвъртък. На място ще питат управителката дали от петък вечерта може да започне оформянето на масите за събота и ако - да, предлагам сбор в петък примерно в 15ч за да разпределим багажа за събота по колите. Така няма да се губи време в събота, а директно ще го закараме  Thinking

# 443
Всичко добре,но за неделя вечер нещо не виждам кандидатки Shocked Мили и Ани - многоточието до полунощ ли означава #Crazy
Аз също наваксвам и вече имам 10 лв в касичката.Имам и едно предложение,надявам се да се приеме.След базара - мога да вземе нещичко да си направя щандче в нашия магазин и каквото се продаде все е кяр Wink
Щото така докато им се хвалих какво красоти ще продаваме и потръгна търговийката Mr. Green

# 444
  • пловдив
Ами на третия етаж е топло, има храна, има кафенета с готини татковци.... значи многоточието ще да означава полунощ  Mr. Green  за сега се очертава с мен да е щерката, но въпреки всичко списъка е недостатъчен защото както много пъти писах, щандовете са два, но.... накрая ще местим и прехвърляме явно, като няма желаещи ....

# 445
  • Пловдив
Аз имам въпрос. В петък какво ще се прави? Ако успея и в неделя ще дойда.

# 446
  • Пловдив
Ани, ако няма желаещи за неделя, ще включим и моята щерка Mr. Green

Аз имам въпрос. В петък какво ще се прави? Ако успея и в неделя ще дойда.
Ще има една маса със стока и ще се продава  Peace

# 447
Момичета, желая успех на кампанията, МОЛ Пловдив ми е далече, нямам път нататък, но съм сигурна, че ще успеете, и аз като бивш участник ще съм мислено с вас.
 Hug

# 448
И от мен успех на тези всеотдайни майки:)Дано имам време да мина да си купя нещо поне:)

# 449
Имам оферта - пускам детето да гледа Рапунцел,а аз се включвам активно.Ще може ли да ми осребрите билетчето #Crazy #Cussing out
За неделята ще направя включване задължително дори и за час-два.Зависи на "помагачката" кога ще и доскучее.

Общи условия

Активация на акаунт