Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 28 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Добре дошъл да ни е бебе Самуил Hug Да е жив и здрав, да радва бати, мама и тати!  bouquet

# 421
ей ви го петия човек за неделя, ама взе че роди!
Жив и здрав да ни е Самуил, да хубав, чаровен, оправен и страхотен като батко си Виктор!
Бистре, браво, герой си!

# 422
EEEEEEEEEEEEE, Бистре, да ти е живо и здраво малкото момченце!
Поздрави от Пазарджик и много прегръдки и за двете ти момчета.

# 423
  • Пловдив
Честита рожба Бистре, много да ви радва малкия Самуил  Grinning
С пожелания да расте  здраво и щастливо дете Hug

П.С. Оставам мераклия за 3-4 Виоленцини пръчки.   Embarassed ако има Simple Smile

Май няма да има  Mr. Green, но ако успея да намеря все пак в понеделник ще ти звънна Hug

# 424
А има ли възможност да се занесе в петък багажа и по-скоро кога можем да влезем в Мола - да се подреждаме???
Ключа е в мен.Другата седмица може би понеделник или вторник най-късно ще ходя до склада да нося ябълки,така че ако на някой му се иска да го съчетае да казва.
По принцип по удобно ще ми е за вторник,че Милен ще е свободен.
За четвъртъка - също.Ще се разберем с Роси и може във вторник да си вземем каквото ни хареса Wink,та да не се разкарваме излишно.
Все пак очаквам и други предложения!
ПП.Бистрето като си изпие всичките обезболяващи ще ни подкрепи за базара Mr. Green.
Чухме се по телефона и горката едва говореше.Тия дни и е било доста напрегнато.Но важното ,че всичко е наред!!!

# 425
  • пловдив
 stork-boy Ехааа, групата се увеличи с още един член  Wink Бистре да сте живи и здрави и двамата!
Да ви носи много радост и щастливи мигове! Желая му жизнерадостно детство и мечтано бъдеще!

ВяраВики в понеделник съм на фотосесия  smile3509 ще се пробвам да си подновя личната карта, но ако решите да ходите във вторник, ще дойда хем да донеса покривките, хем да помогна в преразпределението на кашоните. Идеята в петък да се започне реденето за събота не е лоша. Поне ако масите може да се наредят и "опаковат" заедно с елхата, ще е от голяма помощ за съботата. Може би в четвъртък като отидете да питате управителката  newsm78

# 426
  • Пловдив
За петък вечерта и аз ще мога да помогна за транспорт и нареждане Peace

# 427
Честит Самуилчо и от мен  Hug Бъдете здрави и щастливи  Hug  bouquet

На кого да занеса готовите неща,че у дома няма място,а на терасата суха силно? Пуснете ми телефон на лични,евентуално днес-утре да пратя мъжа ми с колата   bouquet

# 428
  • пловдив

На кого да занеса готовите неща,че у дома няма място,а на терасата суха силно? Пуснете ми телефон на лични,евентуално днес-утре да пратя мъжа ми с колата   bouquet

Днес след 17ч мога да мина да ги взема, пускам ти телефон на ЛС  Peace

# 429
  • Пловдив
Момичета, току що се връщам от Мола, брошурите са станали много хубави, благодарности на Мол Пловдив и най-вече на управителката му  за оказаната ни подкрепа smile3501
Две момичета ще раздават днес и утре от брошурите, има много хора, дано и другата седмица е така Wink

# 430
  • Пловдив
Момичета, току що се връщам от Мола, брошурите са станали много хубави, благодарности на Мол Пловдив и най-вече на управителката му  за оказаната ни подкрепа smile3501
Две момичета ще раздават днес и утре от брошурите, има много хора, дано и другата седмица е така Wink
Страхотна новина Hug А ние от къде можем да си вземем от брошурите да раздаваме?

# 431
  • Пловдив

Страхотна новина Hug А ние от къде можем да си вземем от брошурите да раздаваме?

Брошурите са в Мола на първия етаж, срещу детския Бенетон има щанд на Майназин, в мен има около 100бр също, мога да взема още, ако ви е по-удобно от мен да ги вземете Peace

# 432
Честити Бистре! Много да те радва и да расте голям и силен мъж. babydust7

# 433
А ще ни дадат ли ей така да си вземем или трябва да се обърнем към някой специално.Аз в понеделник вечер съм в района на Мола.

# 434
А ще ни дадат ли ей така да си вземем или трябва да се обърнем към някой специално.Аз в понеделник вечер съм в района на Мола.

казваш аз съм от ДБМ, трябва да взема брошури и ще ти дадат
това е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт