Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 28 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • пловдив
Ето редакцията, очаквам още предложения

16.12 четвъртък - 17,30 - 20 ч   mom4i
                              17,30 - 20 ч   Вяра

17.12 петък         - 17,30 - 20 ч  Silvana i Eva
                               17,30 - 20 ч  _Пепи_

18.12 събота      -  10-15ч   mom4i
                           -  10-15ч  Вяра
                                            Silvana i Eva
                           -  10-14ч  violenza
                           -  14-......  ladyvers
                           -  12-......  diva nova

19.12 неделя       - 10- ......... antom - 2
                            - 10-......... mili.m
                            - 10- 15ч   violenza

[/quote]

# 406
  • пловдив
Получих прекрасни картички от Ble6tu4ka   bouquet
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.21685007

В събота пристигнаха и декупираните бурканчета, бутилки и чинии от Genoveva   bouquet
/Вярче, пусни една снимчица моля  Praynig /

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 02:03 от antom

# 407
азах ви аз да си носите фотото,ама вие Не.Е,ми няма фото сега Mr. Green
Сутринта в ранни зори се засилих да ги свалям и блокира телефона.Но с повечко сила стана работата.Ей ви на сега фото :
http://viaraviki.snimka.bg/holidays/koledni-sladki.456079.21690507
Първите може да не ги гледате Laughing

И моля ви не ме тормозете повече с фотографски истории,че... #2gunfire Joy

# 408
  • Пловдив
Днес ми се обади майката на Наско, /детето с церебрална парализа/,вчера са били на преглед при д-р Янакиев, имат назначена операция за май месец на крачетата по здравна каса, доктора е препоръчал да се направи колкото се може по-скоро, т.е януари, за нея  обаче са необходими  960лв,
молбата на майката е ако може да помогнем и ние, защото сама ще й е трудно  Tired

Нека, който има възможност да се включи с някаква сума да пише !

ето и темата за Наско:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466950.0

# 409
# 410
  • Пловдив
Ох, Ани, чудна почерпка Peace, особено последното, ммммммммм. Честит имен ден и тук! Да си жива и здрава и все така енергична и добра!   bouquet

Утре Яна от Пазарджик ще донесе тениските. Около 14ч. ще е в района на гарата. Дадох телефона и на Доника, но и тя не е много сигурна дали ще е свободна, аз пък съм извън града по това време. За това ако има някой който е на линия да се обади.

# 411
  • Пловдив
Ох, Ани, чудна почерпка Peace, особено последното, ммммммммм. Честит имен ден и тук! Да си жива и здрава и все така енергична и добра!   bouquet

Утре Яна от Пазарджик ще донесе тениските. Около 14ч. ще е в района на гарата. Дадох телефона и на Доника, но и тя не е много сигурна дали ще е свободна, аз пък съм извън града по това време. За това ако има някой който е на линия да се обади.

Живея близо до гарата, а Яна мисля ми има телефона. Нека ми се обади ако няма друг, който да ги вземе  Wink

# 412
Момичета,една мила мама -да ама не    bouquet ми донесе красиви пръчки дрянови,почнах сурвакниците.Ако децата не изядат украсата,като приключа ще пиша.Имам и 6 празни яйца( киндер сюрприз) и 4-5 красиви коледни салфетки за декупаж.Ще ги експедирам с готовата продукция,надявам се уйкенда да успея Hug

# 413
  • Пловдив
Докога събирате нещата за базара?

# 414
  • пловдив
Докога събирате нещата за базара?
Добре е до 14 да са при нас, евентуално ако се налага пакетиране, както и надписване  Peace

Момичета в кой е ключа, евентуално да разтоваря още малко неща  newsm78

# 415
П.С. Оставам мераклия за 3-4 Виоленцини пръчки.   Embarassed ако има Simple Smile
До тук ще излязат 4 сурвакнички,остават ми 2 грацилни пръчкище се опитам и тях да ги докарам да приличат на нещо.

Hug

# 416
  • Пловдив
Момичета, тениските са при мен. Довечера ще ги пусна да се изперат, а утре ще ги изгладя. Ако се събирате тези дни, кажете кога, за да ги донеса.

# 417
  • пловдив
mom4i ,   Вяра  в колко часът ще ходите до склада да вземете неща за щанда в четвъртък  newsm78 ако решите да е в ранния следобед / примерно към 15ч, мога да дам едно рамо да натоварим/ масата ще е една, а покривало ще има ли, аз ще се постарая тези дни да ушия покривките и да ги донеса при товаренето

Никой нищо не предлага, та аз нали съм душевадка  Mr. Green  В събота базара ще стартира в 10ч, но има правене на маси, елхи, нареждане.... дайте предложения за начален час на събиране пред склада . Според мен 8 - 8,30ч трябва да се срещнем и да натоварим колите. Другия вариант е сбора да е в петък, нещата да са натоварени в готовност за следващия ден. Ако е така аз в петък мога да товаря до 16 .  Хайде дайте предложения, защото време не остана
За неделя трябва още един човек, както вече писах щандовете са два и на ден са нужни минимум 5 човека, за да има минимум по двама и третия да помага където са повече хора.

# 418
  • Пловдив
Пишете за четвъртък час и аз ще дойда да помогна за товаренето. За събота  в 8.30ч. също ще дойда да помогна да натоварим, но няма да мога да дойда за нареждането.

Момичета, тениските са при мен. Довечера ще ги пусна да се изперат, а утре ще ги изгладя. Ако се събирате тези дни, кажете кога, за да ги донеса.
Пепи, като пишат момичетата часа за срещата в четвъртък, най-добре тогава да ги донесеш. Благодаря ти, че днес се зае с тениските  bouquet

# 419
Момичета, искам да ви съобщя една прекрасна новина. Бебе Самуил на мама Bugaboo се роди днес, 10. 12. 2010 с манекенски мерки 50 см и 3450 гр, абсолютно съвършен. И двамата са добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт