Мечтатели-Kavak Yelleri-нов сериал по бтв

• 117 589
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро!
Много ми се иска да си сваля от някъде тази песен "Hele bir gel" за телефона. Някой може ли да ми помогне ?  Praynig
Като гледах клипчето с Ефе си пуснах и някакво друго в което Аслъ умира.Нима това е истина?  Shocked  newsm78  Cry

# 211
  • Варна
Добро утро а този сезон който дават сега по турската телевизия последен ли е  newsm78

# 212
Добро утро!
Много ми се иска да си сваля от някъде тази песен "Hele bir gel" за телефона. Някой може ли да ми помогне ?  Praynig
Като гледах клипчето с Ефе си пуснах и някакво друго в което Аслъ умира.Нима това е истина?  Shocked  newsm78  Cry
не аслъ не умира,беше и инжектирано някакво лекарство,и денис го намери и по него направиха противоотрова

# 213
добро утро,
в последния епизод на 4 сезон  аслъ получи съобщение  в което пише <чакам свадбата скъпа>
следтова аслъ и другия и приятел каазват на всички,че ефе е жив.
а в новото видео  ни показва,че ефе си е загугил паметта следователно не е възможно той да и е пратил sms

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 10:21 от danita958

# 214
Аз гледах клипче, в което Мине е в болницата и явно е в тежко състояние. Показаха и баба и, Аслъ, Денис, които плачеха, може би с Мине ще се случи нещо. Снимките със сватбата на Мине и Денис са сън на Мине или наистина се женят?

# 215
не е възможно той да и е пратил sms
Защо да не е възможно? Може да е решил да й пише, защото в крайна сметка има татуирано името й на гърдите си...Може да е попаднал на тел. номера й...и да е решил да й пише.  Rolling Eyes
zlatina _AT може наистина да е сън на Мине...Не бях се замислила. Тези,който са го гледали ще кажат.  Simple Smile нали? Mr. Green

# 216
не наистина се женеха,правеха си годеж но на свадбата нещо се обърка незнам и аз не го догледах

# 217
# 218
Бихте ли писали с бели букви за пеизодите напред..

# 219
  • Бургас
добро утро,
в последния епизод на 4 сезон  аслъ получи съобщение  в което пише <чакам свадбата скъпа>
следтова аслъ и другия и приятел каазват на всички,че ефе е жив.
а в новото видео  ни показва,че ефе си е загугил паметта следователно не е възможно той да и е пратил sms

може ли линк към този епизод

# 220
  • София
бб. Ама май пак Мине е виновна за любовта им и то както ми се струва напълно за лична изгода, да улови Дениз.

# 221
Мине е изключитена егоистка, която има само една цел и това е дениз. Със зъби и нокти драпа да го докопа.

# 222
Моля Ви момичета някой да каже кога долу-горе Аслъ и Ефе стават двойка.Много повече ми харесват те отколкото Аслъ и Дениз

# 223
Обичам това сериалче, чудно е. Леко, приятно, абе чудесно. Очаквам го с нетърпение и днес. Най-сладки са ми Аслъ и Дениз -  Heart Eyes Любов ли е за да я опишеш .... ? Особенно за тийнейджъри е много интересно. А искам да попитам нещо, което е аут от темата - помните ли как се казваше сериалът който даваха отново по БТВ през зимата? Беше свързан с едно огромно семейство, имаха магазин за баклави .... Благодаря предварително! Иначе Ефе е много приятно момче, но красотата на Дениз просто ме ..... разтопява.  newsm51 kiss lovekiss Приятно гледане мечтателки!

# 224
  • Варна
Обичам това сериалче, чудно е. Леко, приятно, абе чудесно. Очаквам го с нетърпение и днес. Най-сладки са ми Аслъ и Дениз -  Heart Eyes Любов ли е за да я опишеш .... ? Особенно за тийнейджъри е много интересно. А искам да попитам нещо, което е аут от темата - помните ли как се казваше сериалът който даваха отново по БТВ през зимата? Беше свързан с едно огромно семейство, имаха магазин за баклави .... Благодаря предварително! Иначе Ефе е много приятно момче, но красотата на Дениз просто ме ..... разтопява.  newsm51 kiss lovekiss Приятно гледане мечтателки!
Говориш за Брак с чужденец  Peace

Общи условия

Активация на акаунт