Мечтатели-Kavak Yelleri-нов сериал по бтв

• 117 590
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Тоя канал D български ли е? Rolling Eyes
Че аз не разбирам турски, ако е турски.  Laughing

не е български

# 286
а този въпрос просто ме уби.
Това е най-гледаната телевизия в Турция години наред вече. Отделно има и румънски KANAL D, също собственост на Doğan holding (под чиято шапка са 9-те телевизии в пакета на KANAL D, Euro D, Coçuk D, Dream Türk, Dizi D, Star TV, Euro Star, CNN Türk, отделно Radyo D, radyo Star FM, radyo CNN Türk и т.н. )

# 287
а този въпрос просто ме уби.
Това е най-гледаната телевизия в Турция години наред вече. Отделно има и румънски KANAL D, също собственост на Doğan holding (под чиято шапка са 9-те телевизии в пакета на KANAL D, Euro D, Coçuk D, Dream Türk, Dizi D, Star TV, Euro Star, CNN Türk, отделно Radyo D, radyo Star FM, radyo CNN Türk и т.н. )
Защо трябва да те убива???
В крайна сметка не гледам турски канали,защото не разбирам нищо! Не,че искам да разбирам турски,де. Живея в България,не в Турция,за да знам езика и телевизиите им.  Пффф  Thinking

# 288
ама не е нужно да разбираш и английски, за да знаеш, че CNN е американски канал или BBC английски. Но когато попиташ "това български канал ли е", тогава вече... хвърля отсрещната страна в тъч. НИкой не говори за разбирането на езика в случая, а за незнанието какви и кои са българските канали и че турски сериали у нас излъчват САМО бТВ, Нова и Диема фемили. Това също изключва тотално отговорът "да, български канал е". Тоест самият въпрос е просто... не излишен, ами направо... изумяващ, не знам, аз така го виждам поне

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 22:39 от diziler

# 289
Първо, едно е да познаваш CNN и BBC, и съвсем друго е да знаеш кой са турските канали.
Вярно, не е нужно да разбираш английски,за да ги знаеш,но е факт,че всеки втори знае езика.
Второ, това че не знам дали е български тоя канал D, не значи,че не познавам българските канали.
Трето, не следя по кой телевизии дават турски сериали и филми,защото не ме интересуват особено. Гледам този сериал,защото ми хареса, а не защото е турски. Напълно изключвам този факт.
Четвърто, спирам до тук,за да не спамя повече темата!!!

# 290
всички серии, съм си свалила от този сайт, препратки има на предните страници на темата.

# 291
Първо, едно е да познаваш CNN и BBC, и съвсем друго е да знаеш кой са турските канали.
Ами точно това исках да кажа, че не е нужно да знаем кои са СНН, ББС и турските канали, а кои са БЪЛГАРСКИТЕ КАНАЛИ, защото, като знаем, че турски сериали се излъчват само по БТВ и НОВА, значи е излишен въпросът "канал Д турски канал ли е"
(отделен въпрос, че има турски СНН и турско Евронюз. Това.. не  е важно в случая)

, не е нужно да разбираш английски,за да ги знаеш,но е факт,че всеки втори знае езика.
всеки втори къде? в България, в Европа, в света?
Ако говорим за България, за жалост, не си права. "Всеки втори" означава половината хора. В Холандия наистина е всеки втори, защото хората си го говорят, та и без да е официален, но тук не е така.
Вторият най-говорим език в България е турски език, говорен от почти 1 100 000 души в БГ (според изследвания на НСИ), което е 1/7 от населението (турците в България са почти 800 000). Това е нещо, което не зависи нито от мен, нито от теб, нито е "по желание на някого". Това е така точно по същата причина, поради която и албански е вторият най-говорим език в Македония, турски в Германия (заради 5-те милиона турци там), арабски във Франция, Белгия.. и т.н
Това са наистина дребнавости, аз не трябваше да реагирам, за да не навлизаме сега  в подробности. ЧЕ вярно... става "спам".
Браво за изречението "гледам го, не защото е турски". С това съм абсолютно съгласен. Защото много хора гледат или не гледат нещо, само заради неговата националност. Което е глупаво. Това са излишни предръсъдъци.
Както мога да гледам испанския "СМС", така мога да гледам и турския "Мечтатели", и мексиканския "Непокорните" , все сериали за колежани.
През 90-те много се кефих на колумбийския "Привилегированият клас" и на английския "Тъй-нареченият мой живот" (и двата излъчени по Нова ТВ, може би някои мами от вас си ги спомнят)

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 22:59 от diziler

# 292
  • Бургас
Искам да попитам дали серията,в която Ефе се завръща е излъчена по kanal D Thinking

# 293
Искам да попитам дали серията,в която Ефе се завръща е излъчена по kanal D Thinking
Peace
Този четвъртък ще я излъчват Wink

# 294
всеки Perşembe 20:15 или Четвъртък 20:15  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mersi Party Hug

# 295
  • В тъмната гора.
Ето преведени с клипчета трите основни саунда от сериалчето....

http://www.vbox7.com/play:38be4b0c - Beni al
http://www.vbox7.com/play:d6e42fb0 - Bir anda
http://www.vbox7.com/play:c016b7ab - Hele bir gel

# 296
вече съм обедена че ефе се връща,добавили са го гори и в фен сайта на сериали им в facebook ето вижте http://www.facebook.com/kanaldkavakyelleri?ref=search

# 297
  • Варна
Значи всеки четвъртък го дават по канал д. Значи на мястото на Забранена любов който свърши наскоро .

# 298
  • Бургас
те и тук са го добавили- http://www.kavakyelleri.tv/ (сайта на сериала)

# 299
да навсякъде го има вече мисля че са осъзнали грешката си

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 17:01 от danita958

Общи условия

Активация на акаунт