Мечтатели-Kavak Yelleri-нов сериал по бтв

• 117 590
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Леман ще се опита ли да вземе бебето на Джанан и какво ще стане с Джанан и Мурат

# 346
Леман ще се опита ли да вземе бебето на Джанан и какво ще стане с Джанан и Мурат
нама да и взима бебето просто джанан много се уплаши и пак се изложи лошо

# 347
  • гр. София
Лекарите се мотаха , вместо веднага да бяха извадили бебето Rolling Eyes
Тая Леман е такава змия, а Мурат е долен мръсник, браво на Денис как защити Дженан  Simple Smile

# 348
  • София
Според мен сега Леман още повече ще се озлоби срещу Джанан , а още повече към Аслъ. Сигурно няма да миряса, докато Дениз не се раздели с нея! Вещица ! Мъчно ми е за бебето, но тая си го заслужава.

# 349
  • гр. София
Някой знае ли Джанан дали ще роди момченце или момиченце и как ще се казва бебето Grinning

# 350
незнам как ще се казва,но със сигурност ще е момиченце и този мурат ще я признае за негово дете

# 351
  • София
Чакам с нетърпени да дойде четвъртък и тези , които гледат сериала по Канал Д, да споделят какво се случва!

# 352
  • София
Боже, тая Леман! По-гадна от нея в тоя сериал няма! И грозна, и проклета! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 353
Тая Леман е голяма змия.  Grinning
Вижте само как прокле Джанан и детенце и в същия момент бог отне нейното дете.
Бог е справедлив...Нека сега да страда. Това,че Джанан е имала връзка с мъжа й и има дете от него не и дава правото да я съди,че коя е тя да го прави.  Confused
Настръхнах чак,когато Дениз каза:"Не диша"...Горкото момче.Какво е принудено да преживее заради баща си.  Tired
Дениз отново не беше прав за Аслъ, разбра го и въпреки това не й се обади да й каже да не напуска работа...На него му е лесно,нали има кой да му дава пари. #Cussing out

# 354
да го оставяме вече тоз денис,и мама леман
видяхте ли ефе как се раздаваа неска тези погледи към мине направо тя спираше да си отваря остата много ме искефи страшен сладур е

# 355
  • Бургас
Явно Ефе вече се е появил и всички знаят дори и Гювен

http://www.vbox7.com/play:e9690e8c (това е профила ми във вибокс 7)

# 356
  • Варна
Да питам на кой епизод по турската номерация сме.

# 357
26

# 358
  • Варна
26
мерси  smile3525 smile3525 smile3525

# 359
Някой ще ми разкажели какво стана днес,че неуспях да го гледам.
 Blush

Общи условия

Активация на акаунт