Мечтатели-Kavak Yelleri-нов сериал по бтв

• 117 588
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Имам въпрос: Ефе и Аслъ ще се оженят ли във филма?  Rolling Eyes
Така ми се ще отговора да е "да".  Joy Много хубава двойка са. Heart Eyes
Доколкото разбрах точно когато са тръгвали да се женят Ефе катастрофира и умира  Sad Sad Sad Ама сега като е жив дано да има сватба  marriedТолкова са сладки  hug

Абе какви глупости говорите бе - Актьора който играе Ефе си е жив и здрав и не е катастрофирвал никъде и във филма няма катастрофи.В биографията му никъде не пише,че е катастрофирал и даже си снима филми.

Joy Joy Joy Той катастрофира в 84 епизод на сериала Мечтатели .Тогава всички го мислят за умрял но в 4 сезон се появява жив и здрав. Надявам се че съм го обяснила точно  Hug

Добре го обясни  Hug той наистина катастрофира във филма в 84 епизод и всички го мислят за умрял но той се крие защото срещу него може да бъде повдигнато обвинение за убийство и след като се доказва,че е невинен отново се появява  Wink Laughing в 4-ти сезон.Сега му снимат сериите на този сезон Hug
[/qu
Имам въпрос: Ефе и Аслъ ще се оженят ли във филма?  Rolling Eyes
Така ми се ще отговора да е "да".  Joy Много хубава двойка са. Heart Eyes
Доколкото разбрах точно когато са тръгвали да се женят Ефе катастрофира и умира  Sad Sad Sad Ама сега като е жив дано да има сватба  marriedТолкова са сладки  hug

Абе какви глупости говорите бе - Актьора който играе Ефе си е жив и здрав и не е катастрофирвал никъде и във филма няма катастрофи.В биографията му никъде не пише,че е катастрофирал и даже си снима филми.

Joy Joy Joy Той катастрофира в 84 епизод на сериала Мечтатели .Тогава всички го мислят за умрял но в 4 сезон се появява жив и здрав. Надявам се че съм го обяснила точно  Hug

Добре го обясни  Hug той наистина катастрофира във филма в 84 епизод и всички го мислят за умрял но той се крие защото срещу него може да бъде повдигнато обвинение за убийство и след като се доказва,че е невинен отново се появява  Wink Laughing в 4-ти сезон.Сега му снимат сериите на този сезон Hug
да ама той си е загубил паметта защото не си спомня нищо

# 601
  • Варна
Знаем че сега се снима  Grinning Миналия четвъртък да коментираме серията изписахме 10 страници hahaha Само и само да не изпуснем Ефе как се завръща  Heart Eyes

# 602
  • Варна
Последно Ефе памет има ли или не  newsm78

# 603
е да такае тази вечер пак ще го гледаме нали Simple Smile Laughing
аз мисля че няма памет

# 604
  • Варна
аз мисля че няма памет
Да внимавате със страниците  Laughing С Неразбрана се разбрахме аз да пусна следващата тема  newsm68
Тази вечер разбира се ще гледаме къде ще ходим  Mr. Green

# 605
  • София
аз мисля че няма памет
Да внимавате със страниците  Laughing С Неразбрана се разбрахме аз да пусна следващата тема  newsm68
Е, жалко, откога се надявах и аз да пусна новата тема. Явно тука с резервации стават нещата... hahaha hahaha hahaha Нищо, де, ще дебна за следващата. Shocked Joy Joy

# 606
  • София
аз мисля че няма памет
A ще пуснете ли пак линк и ако може някой, който разбира езика да превежда на две на три най-важното!  Praynig  Hug

# 607
  • Варна
аз мисля че няма памет
Да внимавате със страниците  Laughing С Неразбрана се разбрахме аз да пусна следващата тема  newsm68
Тази вечер разбира се ще гледаме къде ще ходим  Mr. Green
Е, жалко, откога се надявах и аз да пусна новата тема. Явно тука с резервации стават нещата... hahaha hahaha hahaha Нищо, де, ще дебна за следващата. Shocked Joy Joy
Joy Ми аз обикновено като почне реклама на нов сериал и пускам тема. Най вече за сериалите по нова. Така най лесно става без много да дебнеш  hahaha

# 608
Лелееее какво правите бе хора???  Thinking
Какво е това копиране на постинги.  Shocked Shocked Shocked
Можете просто да обяснявате като се обръщате към определения човек с ника му. Много изморително е да се четат едни и същи неща по 10000 пъти. Имайте милост в тая жега.  Laughing Mr. Green

# 609
Почва да видим какви ще ги сатвори г-н оригиналния и новото семейство Д и Б.

# 610
  • Варна
Тия двамата как ли ще се правят на женени  Laughing

# 611
ЕХ ТАЗИ МИНЕ СЕГА ПЪК ИСКА КЕРЕМ ЗА ГАДЖЕ много ме гразни това момиче

# 612
  • София
Горкият Ефе - неговата Су е навсякъде. hahaha hahaha hahaha

# 613
Съня на Ефе беше уникат

# 614
  • Варна