Наш сънародник беше убит на 04 юли от разбесняли се мангали

• 10 356
  • 138
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Какво значи това,е ти верно не мислиш като пишеш.
Той знаел какво ще последва-да бе,на него не му се е живеело повече и за това е отишъл да се разправя с тях....[/
b][/i]

Така излиза. Трябва да си олигофрен за да не знаеш на 25 години че ще те пребият в циганската махала ако се навреш с лошо.

Цитат
Колко кмета смени, преди да се преместиш? Или само по форумите и сайтовете се менка?

С овчедушна нация колко можеш да смениш? Та народа не вижда по-далеч от носа си и изобщо не мисли кой е истинския виновник за дереджето му. Аз сама срещу целокупна народна простотия ли да вървя? Laughing

Много неща искам да ти кажа, но ще ме баннат!
Живей си в измисления интернет свят - форуми, сайтове за запознанства...И си мисли, че не си овчедушна!

# 91
Извинявам се, но кварталът не си избира всеки сам. Сега да, но преди повече от 20 г. не е било така. През 70 те г. чичо ми е дочакал жилище от лихвоточки. Имало един единствен апартамент, за който трябвало да се преборят няколко семейства. Било борба в буквалния смисъл на думата, тоест стигнало се е и до физическа саморазправа между кандидатите. Никой не е гледал нито квартала, нито етажа, нито типа строителство, нито това кой живее до теб. Абсурдите на социализма...

Отдавна са отминали абсурдите на социализма. За да дойдат други по-големи абсурди, но това е друг въпрос. А жилището сега винаги можеш да смениш за друг квартал като не те устройва.

Цитат
Delusion явно съвсем не си наясно със ситуацията в България.
Именно за това се стига до саморазправа, защото институциите не си вършат работата.ю

И като не си вършат работата ще протестираме срещу циганите, а не срещу институциите които не си ги вършат. Joy Българска логика. Laughing Ако не са послушали един младеж да се махнат от там, може след протестите да се смилят и да се махнат. Joy

# 92
Темата е много тежка и сериозна, не знам що за човек е този, който украсява постовете си с усмивки и кискащи се човечета. Определено не такъв, който има реална представа за случката. За постовете на Delusion става дума.

# 93
Crazy Делюжън,кой лекар ти спря хапчетата? Да си скъса дипломата в миг!

# 94
То си е за смях бе... Напил се някакъв и тръгнал да се бие в циганската махала. И после..."ама що не се освещава в медиите аууу...толкова сериозен проблем!"

# 95
Е, чак пък винаги да можеш да смениш квартала...особено, ако си пенсионер, или човек с минимални доходи. Все пак ,за да отидеш в по-добър квартал и цената на имота, ще е по-висока очевидно. А и това съвсем не е решение. Не може и не трябва при всяка нередност да си сменяш квартала. По-скоро е нужно да се отстрани проблема...

# 96
  • София
Извинявам се, но кварталът не си избира всеки сам. Сега да, но преди повече от 20 г. не е било така. През 70 те г. чичо ми е дочакал жилище от лихвоточки. Имало един единствен апартамент, за който трябвало да се преборят няколко семейства. Било борба в буквалния смисъл на думата, тоест стигнало се е и до физическа саморазправа между кандидатите. Никой не е гледал нито квартала, нито етажа, нито типа строителство, нито това кой живее до теб. Абсурдите на социализма...

Отдавна са отминали абсурдите на социализма. За да дойдат други по-големи абсурди, но това е друг въпрос. А жилището сега винаги можеш да смениш за друг квартал като не те устройва.

Цитат
Delusion явно съвсем не си наясно със ситуацията в България.
Именно за това се стига до саморазправа, защото институциите не си вършат работата.ю

И като не си вършат работата ще протестираме срещу циганите, а не срещу институциите които не си ги вършат. Joy Българска логика. Laughing Ако не са послушали един младеж да се махнат от там, може след протестите да се смилят и да се махнат. Joy

Срещу коя точно институция да протестираме??? След като мангалите си живеят незаконно с десетилетия и никой нищо не прави??? Цялата държава е гнила и никой не си върши работата. За това и хората са се свили и са се овълчили, защото знаят че и да пуснат жалба и да се оплачат все тая.

# 97
Е, чак пък винаги да можеш да смениш квартала...особено, ако си пенсионер, или човек с минимални доходи. Все пак ,за да отидеш в по-добър квартал и цената на имота, ще е по-висока очевидно. А и това съвсем не е решение. Не може и не трябва при всяка нередност да си сменяш квартала. По-скоро е нужно да се отстрани проблема...

Хайде сега...Овча купел не е измежду най-евтините и евтин не значи задължително пълен с цигани.

Няма да казвам че това е решението, но е един приемлив вариант. За разлика от саморазправата.

# 98
То си е за смях бе... Напил се някакъв и тръгнал да се бие в циганската махала. И после..."ама що не се освещава в медиите аууу...толкова сериозен проблем!"

Стига стана, вече грубо.
Не може смъртта, на човек да бъде повод за смях и да не е сериозен проблем.

# 99
Цитат
Срещу коя точно институция да протестираме??? След като мангалите си живеят незаконно с десетилетия и никой нищо не прави??? Цялата държава е гнила и никой не си върши работата. За това и хората са се свили и са се овълчили, защото знаят че и да пуснат жалба и да се оплачат все тая.

"Свили и овълчили" обаче не значи че не агитират да се излиза на протести против циганите нали? Защо не агитират за протести против факта че някой не си върши работата, против общината която не прави нищо по въпроса и всяка институция заета с циганския проблем?

# 100
Delusion на теб колко пъти момичета ти отговориха,че Овча купел не е циганска махала...никога не е била.Това че група "роми" решили да се натанят някаде щото така им било кеф...ами не става и не всеки иска да си смени къщата с двор за панелка в Младост да речем.Или пък няма възможност...пук и интересно кой би си купил имот срещу циганско сметище с катунче.Поправете ме ако не съм права.
Щом някой се води гражданин на една страна има права,но има и задължения.Нямоало къде да живеят и те били хора....ами да ти кажа тези дето искат да живеят като хора отдавна са се отделили от тяхната "общност".
Преди няколко дена дадоха блокове строени за ромски семейства...всичко е рабито няма дограма около блока е сметище ...а манго си вкарал коня в апратамента.
И после що не сме толерантини...ами няма как да сме.
Найстина съжелявам за младото момче и за почерненото му семейство.

# 101

Стига стана, вече грубо.

Е няма да се извинявам че не плача горчиво за всеки напил се и сбил се, аре моля.. Нито ми е брат нито ми е сват. Нито ми е жал за разни побойници дето решили да оправят света с юмруци.

# 102

Стига стана, вече грубо.

Е няма да се извинявам че не плача горчиво за всеки напил се и сбил се, аре моля.. Нито ми е брат нито ми е сват. Нито ми е жал за разни побойници дето решили да оправят света с юмруци.
Мда,щото не е твойто дете.
Сефте ти е.Или си доста повърхностна,или си няква безчувствена-не знам,ама като не те интересува-по-добре не си изливай простотията тук,защото никой не е длъжен да чете осмиващи инфантилни постове.

# 103
Цитат
Сефте ти е.Или си доста повърхностна,или си няква безчувствена-не знам,ама като не те интересува-по-добре не си изливай простотията тук,защото никой не е длъжен да чете осмиващи инфантилни постове.

Ако съм възпитала дете-побойник, бих се срамувала да кажа че е мойто. Силно се съмнявам обаче мое дете някога да е способно на подобна глупост.
Защото съм повърхностна, безчувствена, проста и инфантилна. Явно такива добре си възпитават децата.

# 104
  • София
Цитат

Ако съм възпитала дете-побойник, бих се срамувала да кажа че е мойто. Силно се съмнявам обаче мое дете някога да е способно на подобна глупост.
Защото съм повърхностна, безчувствена, проста и инфантилна. Явно такива добре си възпитават децата.

Аз не разбрах чий го дириш в тази тема?

Общи условия

Активация на акаунт