Наш сънародник беше убит на 04 юли от разбесняли се мангали

• 10 320
  • 138
  •   1
Отговори
# 135
  • In The Middle Of Nowhere
Който не е пострадал от цигани, или негови близки, или с очите си не е видял на какво са способни той не знае. И може да съм всичко друго, но не и расистка.

# 136
  • гр.София
 Sessilly,сериозно ли не знаеш?  От Индия идват основно.

# 137
Избрано от черната хроника показва:
...
# На 28 декември 1990 г. циганинът Емил Иванов от Видин...
...

Сега очакваме да напишете и толкова изчерпателна хроника на престъпленията, извършени от българи, както и от останалите български малцинства от 28 декември 1990 г. до днес.

Иначе сте просто расистка...

Информирах модератор.
Не е никак зле наред с черните хроники да се публикуват и влезлите в сила присъди срещу убийците  (особено ако става въпрос за умишлено убийство). Независимо дали са на българи, турци и цигани. ЗАщото те ще ни кажат повече, отколкото всички черни хроники на света.
В интерес на истината, любопитна съм, циганите към коя раса спадат. Защото не са африканската (демек негрите), не са и монголоидната раса (китайци, японци). Питам, защото не знам, а все се обвиняваме в расизъм когато стане дума за техни величества.
"Техни Величества" се делят на: Племена и Кланове.Когато стане съвкупление м/у циганин и бьлгарка,то чавето се нарича джуревче.Я,някой от "Тяхно Величество" да обясни по-подробно Mr. Green

# 138
  • Sofia
Гледам ви от началото на темата и тенденциозно пренебрегнах над 5 доклада за нея.
Имам предвид екстремистите и от двата лагера.
Исках хубаво да се разлистите за да няма после обвинения в цензура и мракобесие.
Ще ви оставя така, да си се гледате.

Общи условия

Активация на акаунт