Семейният приятел/ка-кой е той?

• 4 485
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
А бе, какви семейства имаш в обкръжението си!?  Shocked
Около мен подобни истории няма. Това да не е някаква локална мода? Simple Smile

# 16
Между другото да вметна, че се е случвало приятели на мъжа ми да ме свалят, но да ми станат любовници-никога

Колко ще устискаш? Laughing

# 17
Възхищавам се на моралните хора около вас! Блазе ви!

# 18
Това, че не са привлечени от приятелите си не ги прави морални. Пълно е с мъже и жени извън приятелския кръг  Laughing

# 19
Това, че не са привлечени от приятелите си не ги прави морални. Пълно е с мъже и жени извън приятелския кръг  Laughing
Права си,   bouquet, явно хората около мен са други-невиждани и нечувани от никого, копнеещи да докопат жената и мъжа от приятелския кръг newsm78

# 20
  • Бургас
 Stop Леле много изневери напоследък в тоя форум. Да беше пролет, не е. Август още не е дошъл. Пък гледай какви теми. Секс ТБ, секс семеен приятел. То не остана. Не ми се мисли Август какви ще ги мислим.
Не познавам нито такива семейства, нито такива семейни приятели.

# 21
  • Най-сетне у дома
Това, че не са привлечени от приятелите си не ги прави морални. Пълно е с мъже и жени извън приятелския кръг  Laughing
Права си,   bouquet, явно хората около мен са други-невиждани и нечувани от никого, копнеещи да докопат жената и мъжа от приятелския кръг newsm78

Аз пък не бих казала че това, за което разказва авторката, е изключение. През годините съм по попадала на няколко компании от приятелски двойки, основани на точно на това напрежение кой кога и до кого ще се докопа. Не е правило, разбира се, но не е и необичайно, даже психолозите си имат обяснение за този феномен - свалки в приятелска компания. Честно казано, след такива гледки, на човек завинаги може да му остане една лека параноя....  Embarassed Но не мисля, че неомъжените в компанията са препъни-камъка... не е от значение брачния статус в този тип приятелски... кадаиф  Laughing

# 22
Ей, радвам се, че поне един човек е чувал за това и не смята, че си измислям  bouquet Saule

# 23
Ммдам, ннавремето, когато бях по - малка, имаше такива набези към баща ми, от жени, които уж бяха приятелки на семейството. Заради една такава, си замина и моето добро приятелство с дъщеря й, на която ме беше срам да кажа каква е майка й. Но на оная и изясних ситуацията, както и на баща ми. Никоя незадоволена мърда нямаше как да се докопа после до моето семейство, по скоро до татко ми!Татко си отиде преди 4 години, обаче тази като ме види още ме гледа стреснато и минава на другия тротоар  Mr. Green А докато й изяснявах как ще я направя на свинско бон-филе, майка и татко ме гледаха втрещени  #Crazy #Crazy
А що се отнася до мен и половинката ми..Имало е намеци от страна на негови приятели, уж много добри  ooooh! По-скоро съм ги приемала като изпробване. Е, имаше и такива, които кротко си завиждат в ъгъла, но при всеки удобен случай не пропускат да обяснят на милото колко съм ужасна /ако бях тяхна сигурно нямаше да съм чак толкова зле  Mr. Green

# 24
  • Най-сетне у дома
Ей, радвам се, че поне един човек е чувал за това и не смята, че си измислям  bouquet Saule

Ами, бухльо  Simple Smile, казах вече - след някои от нещата, на които съм се нагледала в няколко (немалко) компании, вече ми е трудно да нямам втори дневен ред на оценка. Дотам съм се повредила, че като видя компания добре прекарващи мъже и жени, започвам да се чудя кой с кого спи, което е глупаво и жалко, но... Така се случи, че животът ме срещна с доста хора, които се чувстват привлечени от други хора, най вече в ситуации табу - съпрузи/съпруги на приятели, приятели, роднини на партньори и т.н. Повтарям се, но - психологията има много логично обяснение за този феномен... Чукам на дърво да не ми идват такива феномени на практика, че...

# 25
Нямам такива приятели, под "приятели" разбирам съвсем други отношения, а не просто "удобен партньор за секс". Случвало се е преди години някой да се залюби с друг някой от приятелския кръг (два случая поне се сещам), но се разделиха с предишните си партньори, и напуснаха компанията. Чак пък "кадаифи" ми се струва пресилено  Outta Joint
Не го изключвам, сигурно се случва, но зависи и от хората във въпросния "приятелски" кръг (кавичките не са случайни), едва ли може да се генерализира и чак пък да се говори за мода...

За мен лично подобни отношения са категорично неприемливи, за мъжа ми също мога да гарантирам, както и за най-близките ни семейни приятели  Peace

# 26
  • Най-сетне у дома
BirdsFlu, този тип ситуации съвсем не се свеждат до жизнерадостно, удобно партньорство за секс, напротив... идеята на цялото преживяване е да има проблеми, усложнения и инфарктни ситуации... помисли си колко много истории - книги, филми, и т.н., ползват за основа привличане, свързано с някакъв тип "предателство" (условно казано) - жена/мъж на най-добър приятел, преподавател, приятел на родител, дъщеря на приятел и т.н. Психолозите казват - емоционална недозрялост заради неразрешен едипов конфликт  Grinning

# 27
Психолозите казват - емоционална недозрялост заради неразрешен едипов конфликт  Grinning

А-ха, де! Но това, че е увековечено в литуратурата и други изкуства не го прави по-приемливо ... Радвам се, че съм се обградила с нормални хора, които са си разрешили психологичните драми когато му е било времето, и сега просто се наслаждават на живота, без да си го усложняват  Peace

# 28
Точно !Тези хора винаги се бориха да имат тръпка-когато тръпката им приключваше-те се разделяха и винаги съжаляваха за партньора, когото зарязваха!Много точно е казано:Проблем да има е супер яко!Колкото по-трудна беше връзката, толкова повече се бореха, но накрая всички се разделиха

# 29
Ние имаме такъв приятел,колега на мъжа ми.Богат,красив и ерген.Не съм спала с него,но за сметка на това,когато мъжът ми го няма,много ми помага.Страхотен мъж е,не му липсва и личен живот,даже доста пренатоварен личен живот има.Просто беше приятел на мъжа ми,постепенно стана и мой.

Общи условия

Активация на акаунт