Около мен подобни истории няма. Това да не е някаква локална мода?
, явно хората около мен са други-невиждани и нечувани от никого, копнеещи да докопат жената и мъжа от приятелския кръг
, явно хората около мен са други-невиждани и нечувани от никого, копнеещи да докопат жената и мъжа от приятелския кръг 

По-скоро съм ги приемала като изпробване. Е, имаше и такива, които кротко си завиждат в ъгъла, но при всеки удобен случай не пропускат да обяснят на милото колко съм ужасна /ако бях тяхна сигурно нямаше да съм чак толкова зле
Saule
, казах вече - след някои от нещата, на които съм се нагледала в няколко (немалко) компании, вече ми е трудно да нямам втори дневен ред на оценка. Дотам съм се повредила, че като видя компания добре прекарващи мъже и жени, започвам да се чудя кой с кого спи, което е глупаво и жалко, но... Така се случи, че животът ме срещна с доста хора, които се чувстват привлечени от други хора, най вече в ситуации табу - съпрузи/съпруги на приятели, приятели, роднини на партньори и т.н. Повтарям се, но - психологията има много логично обяснение за този феномен... Чукам на дърво да не ми идват такива феномени на практика, че...