Семейният приятел/ка-кой е той?

• 4 474
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Понятието "семеен приятел" го няма при нас, всеки си има лични приятели, с които се вижда/ме.

# 31
"Ожени се за мен", Дж.Ъпдайк.Типичен  пример за  изневяра със семеен приятел/  семейна приятелка.Когато прочетох книгата на 19г. бях възмутена.по-късно като я прочетох я приех естествено, а още по-късно- вече съжалявах героите за това, което сами си причиняваха.

# 32
Понятието "семеен приятел" го няма при нас, всеки си има лични приятели, с които се вижда/ме.

+1 , изключвам кумовете. Те са такива - общи

# 33
  • Най-сетне у дома
"Ожени се за мен", Дж.Ъпдайк.Типичен  пример за  изневяра със семеен приятел/  семейна приятелка.Когато прочетох книгата на 19г. бях възмутена.по-късно като я прочетох я приех естествено, а още по-късно- вече съжалявах героите за това, което сами си причиняваха.

Много харесвам тази книга, и аз я прочетох в тийн възрастта си, не ме възмути, минах директно към съчувствието  Laughing
Сещам се за Уди Алън - повечето му филми са на такава тема...

# 34
не е като всяко семейство около нас да си има такъв приятел/ка/, но да - има такива случаи Peace
е, някои си остават само с мераците, други си ги реализират  Joy

# 35
  • Варна
Има такива около нас.
Скоро едни приятели се разведоха заради такава връзка с общ семеен приятел.

# 36
  • София
+1 , изключвам кумовете. Те са такива - общи

При нас дори и кумувете са така - негов съученик и моя приятелка, които нямат нищо общо помежду си.  Mr. Green

# 37
Оооооооо и по - тежки случаи познава историята :
Приятелски семейства, кумове и кумци и накрая новото семейство е кумицата и кума  Wink Венецуелски сериал, но щом са щастливи младите да се взимат.

# 38
Шанел направо ти завидях за семейния приятел Laughing

# 39
  • София
 Да, често се среща, особено при по - млади семейства, които още си доизживяват ергенския живот и правят ежедневни сбирки със семейните приятели.

# 40
Не съм забелязала подбно нещо...Поне не и в нашия приятелски кръг.Повечето ни приятели (май всички,всъщност) са обвързани,макар и без официален брак.

# 41
  • София
Имаме такъв семеен приятел. От мой стана общ. Не си го давам. Кой ще гледа децата по "семейните" сбирки?
Той е самотен електрон и около едно друго приятелско семейство с дете. Амам какво да прави, че е сам? Да не се вижда с приятелите си ли?

# 42
С бившата ми съпруга имахме подобен "семеен" приятел.
Много помагаше, купуваше шейнички на децата за подарък, като такси го е използвала нееднократно. Абе страшен приятел направо пич отвсякъде.
И както си ме нямаше за няколко месеца се обаждам да се чуя с нея и хоп изненада: семейния ни приятел ме е направил овен рогоносец.
Напусна ме заради него разбира се, но на следващата година и него заряза.
Та сега двамата сме по големи приятели от преди и се събираме честичко да обсъждаме и злословим по бившата.

# 43
Имаме такъв семеен приятел. От мой стана общ. Не си го давам. Кой ще гледа децата по "семейните" сбирки?
Той е самотен електрон и около едно друго приятелско семейство с дете. Амам какво да прави, че е сам? Да не се вижда с приятелите си ли?
Значи двете семейства си поделяте един слуга.

# 44
Шанел направо ти завидях за семейния приятел Laughing
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт