Отговори
# 570
Добро утро,дано днес е хубав ден,с хубави новини Hug
NKI Честит Рожден Ден bdbaloniсамо здраве за теб и близките ти желая от все сърце baloni

# 571
RYBI дано скоро малкото ви съкровище е в прегръдките ви!
NKI Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, и много щастлива майка! newsm59  ura  costumed034 newsm59
Tommelise  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Хубав ден на всички!

# 572
  • София
NKI, ЧРД!!! Много усмивки и щастие, и най-хубавия подарък ще дойде много скоро!

Момичета, някой беше питал за дрешки за по-дребни бебета.

Видях такива миниатюрни дрешки за ръст 44 см, 0 месеца в Бейби Мола, но са на Чико и цените им са по-височки. Ако някой се интересува все пак, да знае, че и тук има такива.

# 573
Димяни, ЧЕСТИТО и от мен!!!
Дано  всичко е наред с теб и малките ви момиченца.
Да са живи и здрави, да растат весели и безгрижни!  Hug

RYBI,  много се радвам за вас и за добрите вести!
Дано скоро малкия Божидар се гушка с мама и тати вкъщи!  Hug

NKL, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet
Мале 21 години - кога беше това време  newsm78

За малко да забравя - Даниелка - БРАВО за изпита!!!
Рали, на теб продължавам да стискам палци, макар че съм сигурна,
 че си се справила отлично - за пореден път!

Хубав и прохладен ден на всички!
 Hug

# 574
Здравейте и от мен днес,

Благодаря на всички за приветствията. Със сигурност ще се чувствам добре сред вас, като отдушник  и информатор сте ми. Винаги има на какво да се засмея, да поплача, да се зарадвам, да науча.
Желая на всички повече позитивни мисли и здрави бъдещи бебета.
NKL, Честит Рожден Ден!!! Вече не си спомням кога бях на 21...толкова са хубави тези години.

Желая ви хубав и лек ден на всички.
 Hug

# 575
newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy - Дани , сама ли си честитиш?

Малеееее, много жега на вън, аз трябва да ходя да взема количката ,обаче колата ми е на ремонт и май няма да стане на време  Sad  трябва да чакам чак до понеделник. Аз да ви се похваля - най-накрая купих някои неща за бебка - 2 малки шишета ,най- много ми харесаха на NUK, четка и гребенче, четка за шишета, ножичка, термометър за вода, памперси за болницата и мокри кърпички,а на мама купих гащи  Mr. Green - много смешни ,за болницата. избрах количката- даже се води ,че съм я купила ( амин  Mr. Green - след 8 месеца избиране) и сега ми останаха само дрешките, ама то няма аз да ги купувам така или иначе. И сега седя и се чудя дали не съм изпуснала нещо  newsm78 newsm78 newsm78 - гледам уж списъци,ама там има и мноого излишни неща според мен.

NKI, Честит Рожден Ден, бъди много обичана, амбициозна, но постигай с лекота всяка поставена цел, на финала ти пожелавам едно прекрасно бебче и леко раждане   bouquet  bouquet  bouquet

Мами, коя от вас се казва ИРИНА ГЕОРГИЕВА ?

# 576
  • Варна
NKL, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
   Tada     newsm67
  Gift   ura

# 577

Gala9,
Даниелка /Септемврийки2010/ не си честити сама,
аз я поздравявам September 2010  Simple Smile

# 578
  • Пловдив
Бях на вилата на нашите с две колежки от университета - по женски Laughing Изкарахме си страхотно, днес, ако остане време ще кача и снимки във фейса Simple Smile
В сряда, живот и здраве, след училището, заминавам пак, но този път с френдката с 5 месечната бебка и мъжете Mr. Green Ако ги пуснат в отпуска де, че и двамата са военнослужещи и... Сложна е работата, особено в момента Rolling Eyes ooooh!
За предложенията за заглавия - точно онзи ден си мислих, обаче и 3те идейки в момента не ми идват newsm78 . Ако се сетя по-късно - ще се включа Simple Smile

Честито на всички, имали и имащи поводи за празнуване Hug   bouquet  Hug

За движенията - и моят корем подскача като полудял Simple Smile Снощи цяла вече скъпия се радваше - решил е, че бебо се радва, че сме си вкъщи и затова подскача така hahaha как да му развалям удоволствието на човека и да му кажа, че е така от доста време Joy hahaha

TanitaDanaia, относно перипетиите с болничния и аз минах по този път, с разликата, че другата гинеколожка ми го продължи... Е, имаше естествено някакви перипетии, но за мен лично са бели кахъри, 'щото си знам по принцип какъв съм карък hahaha Най-смешното е, че точно преди да почукам на кабинета, викам  на милото: "Имам странното чувство, че докторката ми я няма..." Параноичка съм била, бла бла бла... След 2 минути ме гледа с едни ей такива очи Shocked и ми вика: "Дупе, казвай кои са числата за тотото!" Laughing Laughing Laughing

За сега Ви оставям с пожелания за прохладен и усмихнат ден Grinning ще си пусна и последният сезон на "Grey's Anatomy" ...

# 579

Gala9,
Даниелка /Септемврийки2010/ не си честити сама,
аз я поздравявам September 2010  Simple Smile

извинявай, с тоя септември съвсем ме ошешавихте

smile3532 smile3532 smile3532 smile3533 rotfImao rotfImbo rotfImao

# 580
  • Пловдив
...Ей, сега се сетих... Мисля, че Люлячето беше питала за кошчетата за памперси - аз мисля да взимам такова. Терасата ни е остъклена и превърната в кухненски бокс и не ми се иска да се носи миризма из апартамента, та затова реших, че ще вземем специално кошче. В сряда ще проучвам въпроса с цените как са, но ми казаха, освен цената на кошчето, да гледам и тази на консумативите (обикновеено пликчетата за по-евтините кошове са по-скъпички newsm78)...

# 581
Галя, коя количка избра  крайна сметка  Grinning?
И сега седя и се чудя дали не съм изпуснала нещо  newsm78 newsm78 newsm78 - гледам уж списъци,ама там има и мноого излишни неща според мен.

май такъмите за къпане си пропуснала  newsm78

# 582
  • София
TanitaDanaia ,

и аз съм на ЖК при д-р Клисурски, за сега съм доволна, човека си гледа съвестно работата, пуска си ми всички изследвания които си ми се полагат по ЗК, кръвни, цито на мазка и т.н. , а и докато чаках говорих с негова пациентка, която беше вече родила и ми каза само хубави неща за него.Аз принципно се следя и при доц.Николов при него смятам и да раждам пак в МД....тъй че споко и успех....
П.С Само за информация д-р Клисурски излиза в отпуск от 01.08, но ще го замества някой... Laughing

Сега да се включа с поздравленията браво на Danielkka, за успешно издържаният изпит... Mr. Green   bouquet
Tommelise, стискъм палци днес да има резултати..... Praynig Mr. Green
Едно голямо ЧЕСТИТО на мама Дамяни Hug Hug  bouquet, бързо възстановяване , а бебките да натдават бързо, че да си се приберат във вкъщи.....
NKL, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!    bouquet
 Ей, мамо RYBI  браво на малкият юнак, че така добре се справя ...само така.... Peace

# 583
Галя, коя количка избра  крайна сметка  Grinning?
И сега седя и се чудя дали не съм изпуснала нещо  newsm78 newsm78 newsm78 - гледам уж списъци,ама там има и мноого излишни неща според мен.

май такъмите за къпане си пропуснала  newsm78

Всъщност си много права  Rolling Eyes

значи остава корито и деда знам - гъба ползва ли се или се търка с ръце ,че да е по-нежно?

# 584
Мами, коя от вас се казва ИРИНА ГЕОРГИЕВА ?
Гале, моя милост се подвизава под това име.

NKI, честит рожден ден! Много усмивки, много любов да те заобикаля и нека ти и всички, близки на сърцето ти бъдете здрави и щастливи!

Имам чувството, че нощес моят момък се завъртя, тъпото е, че ако съм права, се е завъртял седалищно... За сега сигурното е, че си е преместил крайниците в дясно, така както до сега бяха в ляво... чакам го да се разбуйства повече, та да разбера къде му е главата (евентуално)

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 12:56 от Щица

Общи условия

Активация на акаунт