ЮНЧЕТА в ръце разнасяме и в "Родени 2010" се нанасяме

• 27 487
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
вода - не давам никаква
в къщи - само по боди, без чорапи и т.н.

# 376

Направо така го давам. Слагам го в лъжичка с малко от чайчето и му го давам в устичката. А от тоя Инфакол май пак се запекохме  Sad Какво да правя вече и аз не знам. Днес не е акал изобщо Sad
[/quote]
Има ли ефект за коликите индийското орехче? Нашите капки помагат за коликите, но запичат и незнам да ги давам ли или да ги спирам, мисля да продължа няколко дена, дано свикне с тях стомахчето и да си ака нормално, инъче си ака детето по 5, 6 пъти на ден, но бач пъшка, мърка, църка и неможе да спи дълго, най-много 30 мин. и се събужда от зор  Sad

# 377
Добър ден!

За обличането - вкъщи е само по боди потниче, само за през нощта слагам ританки, че много се отвива.

За водата - предлагам през няколко дни, но категорично я отказва. Направо му се гади от нея. А кака му пиеше по 1/2л на ден! В тази връзка, Киди,  наистина няма за какво да се тревожиш, различните деца имат различни нужди.  Peace

За ваксините - аз слагам само задължителните, защото няма кой да ми гледа децата до 1-ви клас, досега не сме имали реакции!  Praynig Но все пак съм за право на избор!  Peace Както избираме с какво да ги храним, как да ги обличаме, как да ги възпитаваме, така трябва да можем да взимаме решение и какво да вливат в телата им.  Peace

Браво на Рая, а Мама Мони - твоят юнак е направо за Гинес! Голям мъж ще стане!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:37 от Vache

# 378
  • Варна
вода - не давам никаква
в къщи - само по боди, без чорапи и т.н.
И аз така.  Peace
До вчера беше с чорапки, но днес махнах и тях. Добре му е на детето. От претопляне се опъпчва.
А за водата вече писах - предлагам, но отказва, както и чая и глюкозата - явно не са му любими. Лошо няма де.

# 379
Има ли ефект за коликите индийското орехче? Нашите капки помагат за коликите, но запичат и незнам да ги давам ли или да ги спирам, мисля да продължа няколко дена, дано свикне с тях стомахчето и да си ака нормално, инъче си ака детето по 5, 6 пъти на ден, но бач пъшка, мърка, църка и неможе да спи дълго, най-много 30 мин. и се събужда от зор  Sad

Ефект има,да. От вчера не съм давала Инфакол-а, караме я само на орехчето + чая от копър. Още не се е изходило човечето,но мама пак му приложи процедурата с термометъра. Личи си,че го мъчи,щото пъшка,скимти... Дано му поолекне,а ако с орехчето и чая сме добре- няма да му давам никакви капки.
Ние си имаме и гъбички в устичката. Докторката ми даде Фунгостатин. Давам му от вчера. Някоя мама има ли опит с това лекарство? Колко време е нужно да се изчистим от млечницата?

# 380
Здравейте!
За водата аз давам чай и глюкоза,изпива около 200мл. на ден!Не мисля че може в тая жега без вода! Peace

За обличането Само по бодинце с късо ракавче или без и с чорапки,но тях смятам тея дни да ги махам! Peace

# 381
Скоро не съм се включвала. Два дни бяхме по улиците, време да сготвя не ми остана. Днес си останахме у дома, хем да си пооправя къщата, хем малко почивка.
Вчера бяхме на консултация - за един месец сме качили 1.200кг и сме пораснали с 4см. Доволна съм от детето Simple Smile Но още бил жълтичък и отложиха ваксината. Пуснахме изследване на билирубина, много плака горкото като му вземаха кръв, то се падна една нескопосана лаборантка, измъчи ми детето, че и на мен ми беше много гадно.
По обсъжданите въпроси:
   -  Обличаме се с боди с късо ръкавче у дома и чорапки. Навън пак така.
   -  Колиграмите и на мен са ми мъка, нищо не ми става, едвам една рокля намерих, как ще се оправям не знам. Май ще трябва да си купя нещичко. Остават ми 9кг да сваля до предишното ми състояние.
   -  На гинеколог.преглед още не съм ходила след раждането. Може би ще е другата седмица. Респ. и секс не сме правили. С шевовете проблем нямах, дори и след раждането не ги усещах (виж, хемороидите ми бяха бая гаднички).
   -  Вода и аз не давам. До преди 2седмици давах глюкоза, но я спрях. Свекърва ми бая ми опява за тази водичка, но аз нещо се опъвам. Макар и да се позамислям понякога дали има нужда (вътрешния ми глас ми казва, че кърмата му е достатъчна, ама .... )

Аз пък имам следното питане към вас. Колко пъти на ден ядат бебетата ви? Моят син се храни на поискване, никога не го будя да яде, нямаме часове или нещо подобно. В началото ядеше на 2 - 2.5 часа. Но от известно време насам взе да издържа и по 3ч, че и по повече. Вчера имаше 6 хранения. Сега още спи, а последно яде от 10.30 до 10.50. Ще станат 4 часа след малко. И взех да се позамислям вече... Какво ще кажете вие?

# 382
dion, нашето момче се храни на 3 часа, сам се събужда и си иска, но се е случвало денем да спи и по 4 часа и да не огладнява, а снощи пък направи 8-часова пауза между храненията. Като е на поискване се получава така Simple Smile

# 383
Има ли ефект за коликите индийското орехче? Нашите капки помагат за коликите, но запичат и не знам да ги давам ли или да ги спирам, мисля да продължа няколко дена, дано свикне с тях стомахчето и да си ака нормално, иначе си ака детето по 5, 6 пъти на ден, но бач пъшка, мърка, църка и не може да спи дълго, най-много 30 мин. и се събужда от зор  Sad

Ефект има,да. От вчера не съм давала Инфакол-а, караме я само на орехчето + чая от копър. Още не се е изходило човечето,но мама пак му приложи процедурата с термометъра. Личи си,че го мъчи,щото пъшка,скимти... Дано му поолекне,а ако с орехчето и чая сме добре- няма да му давам никакви капки.
Ние си имаме и гъбички в устичката. Докторката ми даде Фунгостатин. Давам му от вчера. Някоя мама има ли опит с това лекарство? Колко време е нужно да се изчистим от млечницата?

И ние бяхме така, но вече с новите капки нещата си дойдоха на място. Казват се Биогайа и ги препоръчвам на всеки, съдържат пробиотици и бебчо ака по няколко пъти вече. От Инфакола се бяхме запекли яко и не беше акал три дни  Shocked.
Отчет за първата консултация - 1,200 кг и  + 5см  bowuu
Вода - предлагам, ама за сега не ни се услажда много, много.
Кг -  ooooh!
Дрехи вкъщи - само боди потник и босичък.
За гинеколог - смятам като минат един, два цикъла да ида и да поискам слагане на спирала, че вече ме е шубе ... Embarassed
За ваксините - твърдо "За", по ред причини, които не ми се изброяват

# 384
Здравейте и от нас!
Най-сетне се добрах до компа та да се разпиша и аз.
За килограмите - качих 16, в родилното оставих само 5, после свалих още 4 и останаха 7. но в нищо от старите си дрехи не мога да вляза, разкарвам си се с бременните дрехи още.
За обличането - вкъщи сме с боди с къс ръкав и чорапки... Като че ли със сина ми бях по смела в събличането  newsm78
Вода - давам, но никой не я пие, нито подсладена нито чиста. Плюе и прави отвратени физиономии. Не признава нищо друго освен мама, дори и залъгалката я плюе с отвращение, а аз я бутам обратно защото в противен случай гърдите ми се ползват за залъгалка.
Мама Мони май беше питала (извинявам се ако греша) как се оправят мамите с по 2 деца - ами аз никак не мога да се оправя - чакам таткото да си дойде от работа за да свърша някоя работа вкъщи иначе просто не мога. Сутрин приготвям закуска на баткото с беба на ръце, после обяда пак така и всичко друго остава за по-късно.
За био гаята - давам я всеки ден, но беба пълни памперса веднъж на 2-3 дена. Май на нас не ни действат като при останалите бебчета.
Ох имаше и още ама едно че забравих и второ, че стана много дълго..
Хайде лек ден и от мен!

# 385
здравейте и от нас да се отчетем от първата консултация наддали сме 1,300кг и 3 см Такаче вече купихме тройката памперс и сме само на кърма.Ваксината я приехме добре само дето на момента много плака като излезнахме от кабинета и заспа блаженно.
Вода - пием за сега почти по 100 мл на ден чай от копър на хип като в жегите си увеличава дозата.
За секса вече се престраших е малко ме боли,но отшумяват болката като се поотпусна а шевовете ми вече паднаха и раната почти е заздравяла на гинеколог мисля да ида като ми минат един два цикъла и тогава.Ами това е засега.Приятен ден и от нас.

# 386
Darry на нас в началото ни бяха изписали такова лекарство за гъбичките но честно казано ефект нямаше.

# 387
Здравейте и от мен,
жегите май взеха да ни мъчат. На бебка й е много топло и спи за кратко и й се появиха пъпчици от жегата, а сме с потниче и къси панталонки.
хайде отивам да пооправя докато бебка спи с татко си:))

# 388
При нас Дактарина спаси положението, само с 3,4 мазания  езика си стана нормален.

Пишете за секс- е, пробвахме и ние, ама хем съм без шевове отдолу, но адски ме болеше, вероятно имам някакво възпаление на входа на влагалището от тези превръзки, все още си имам течение и не мога да ги махна, та се отказах.
Вие с нистатин ли се мазахте за тези парения??? Иначе така не ги усещам, но при половия акт, не ме питайте, все едно съм девствена, така ме болеше. Embarassed

Аз днес довърших част от приготовленията за погачата, едни надписи правих, та голяма игра си спретнах. Труд и творчество!!!
Малката поне е добричка и днес си поспа добре, даже още дреме, а аз изгладих даже и успях навреме да обядвам Laughing

И аз съм с две девойки, но сега каката е при нашите и ми е добре, макар че много ми липсва. Доста ми помагаше детето, но пък самото готвене ми тежи тогава, слагане на обяд когато тя е гладна..то в същия момент и ббето реве и лудваш. За домакинската работа, доста назад остава, но в някой моменти се ядосвам, после пък си казвам, че това не е най- важното и така.
Трудно си е, особено когато не са на градина големите, или пък на училище..а добре че и не е ученичка, та тогава незнам кога и как щях да имам сили да уча и да и помагам.

Пъпките по дупето вече са минало, но по бузите си стоят.
От вчера я сложих и аз на къс ръкав и къс крачол и чорапки. През ноща и сложих гащеризонче за спане, но май и е топло и така.
И толкова ми е сладка с дрешките, че само я снимам Laughing

Малката ме вика вече...  до скоро

# 389
За Рая нямаше ваксина. Щяло от 15 септември да има. Хем е задължителна, хем я няма, поредното безумие. Сега търсим някакви изостанали по аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт