Аз си купувам малки сокчета в стъклени шишенца и в тях., но ако има специални копнтейнерчета бих ги предпочела.
А майка ми каза, че на мен постоянно ми е говорила - Хайде да повием бебето, хайде да го нахраним, да го облечем.. постоянно ме е включвала в заниманията и казва, че не съм ревнувала... Твърди също, че не е направила така с брат ми спрямо сестра ни и той до ден днешен ревнува...
Майка ми ни е водила на нас с брат ми и сега много им се кефим. Дано и Павел го оцени след време.
Ще видим какво ще стане в крайна сметка...
). Яде повече от час сигурно, после пъшка, напъва се, голям зор. Много го мъчеше. Искаше да се изходи, ама не може. Аз май не съм споделяла, но от миналата неделя не беше акал. Досега си беше спокоен, не нервничеше, не се напъваше така. Но явно е стигнал до предела си. Вчера педиатъра ни изписа Лактулоза, и каза да изчакаме още ден-два и тогава да му дадем от сиропа. Но с това пъшкане цяла нощ, на сутринта още го купихме и му дадохме. Но не ни се чакаше да подейства, защото много плачеше, мъчеше се горкото. И прибегнахме до услугите на термометъра. Веднага се изходи, беше по-гъсто, запекъл се е и не може да го изкара самичък. Накрая изходи и по-редичко, вероятно остатъка от последните дни кърма. След това така се успокои, все едно друго човече. Цял ден си ядеше и спеше, абе друго дете. Около обед пак се изака и пак беше редичко. Та, maretu, и ние сме с по-редичко ако, даже последно преди да се запече също акаше рядко и педито каза да му давам Смекта. Дадох един ден, даже не успя да я изпие цялата доза. После вече спря да се изхожда и аз спрях да давам. Ако продължи с диарията, пак ще питам педиатъра, да продължа ли да давам смекта.
всичко се изпари. Като дойде това време и съм толкова изморена и изтощена. Снощи едвам се надигнах от дивана да изцедя малко кърма. И сега се чудя какво да я правя, де, ама това е друг въпрос.

защото много ме притесни. Сега имам чувството че има някакъв скок в растежа и иска повече да яде, а не смея заради повръщането да я оставя да се насуче, макар че това е най-правилното. Педиатрите са за режим през 3 часа и да яде около 15 минути, не мога да го постигна, опитвам, но не става.
Педиатрите искат бебетата да са като по учебник, но всяко бебе си е индивидуално. И ние, възрастните, огладняваме по различно време и ядем различни количества един от друг, нали?

Много хубаво събуждане!
Каката я кръстихме на 2г6м, е, орева мястото, въпреки че я подготвях 2 месеца преди това какво точно ще стане. И сега си мисля дали като е бебе не е по-добре - пак ще плаче, ама няма да е толкова силно.
А манастирчето е чудно, ние преди сме ходили там.
Не се знае дали няма да ти потрябва! Откъде намираш сили и да се цедиш, браво на теб! 
Питма я - добре, ама как да стане това? Той не иска да близне шише, камо ли да пие вода от него. И тя ми обяснява да ставам по нощите, да му стоплям малко водичката и да му я давам с лъжичка... И щял да се откаже след време!
Категорично казах, че аз искам да спя все пак през нощта, а с нейната схема трябва да не лягам цяла нощ, докато му целя устата с лъжичката.