Слънчице, аз няма да мога да ти помогна, може би си искала да напишеш Else, а не elzas.
Майчета да ви питам - спинкат ли бебоците ви през деня? Вики спи с 300 зора и то за по малко. Много трудно заспива. Кисели се, мрънка, плаче. И още нещо, което повече ме притеснява - потят ли се крачетата и ръчичките (дланите) на мъниците? На Вики доста често са влажни и мокри, дори понякога са студени, но пак са влажни. Когато й обувам понякога чорапчета и те се овлажняват. Питах докторката като ходихме миналата седмица на консултация и тя каза, че било някака вегетативна реакция, което нищо не ми говори и не ме успокои в никакъв случай.
Относно хапването на храна различна от АМ - аз давам сутрин по малко каша, от тази която се води първата каша на бебето на ХИПП и АМ, на обед и следобед АМ, а вечер в АМ слагам по 2 бишкоти на ПЛАСМОН. Давах два пъти пюре от морков на Гербер и два пъти пюре от домашно приготвен картоф,но за сега мисля да задържа с даваето на пюрета, защото е доста топло и тя има тук таме пъпчици, предполагам от топлото и не ми се иска да й давам пюрета. Ако се получи нещо, няма да разбера от какво е. За сега мисля да задържа.

наистина съм объркала, имах предвид Else
Надявам се бързо да отмине и да не се влошават нещата.Секрета иденично го видях и изкарах , но предпочетохме да се застраховаме с доки.Каза да и взема Стеримар .
Ще намерят начин за няколко часа все пак , нали? 
Честито на свеки за РД
на бебе Любо
нали знаеш, че скъпите парфюми са в малки шишенца.Аз с моите 155 см. така си и останах , но голямата ми дъщеря Габи почти ме застигна , а е само на 11г.
ще ви стискам палчета да ви минава и да няма повече проблеми с костите.

Док каза да заместим още едно хранене с каша и от утре почваме и безглутенова каша. Също така ми каза да почна да стържа на много ситно (или пасирам ама не чак на пюре) плодове и зеленчуци (домат и морков) и да давам по 40 мл сутрин и 40 следобед. Стана ми странно че ми каза че мога да я слагам да сяда чак когато пропълзи или към 8 месец. Разбира се обясни ми защо е така....за гръбнака и там за хрущяли и тн. и с това обяснение съм напълно съгласна, но аз все си мислех че от по-рано може да се седи. Даде ми идеи как да стимулирам обръщане и постепенно и пълзенето та сега с това ще се захващаме. В края на месеца сме за кръв и урина. Е не знам таз урина как ще я съберем ама да видим - почвам от сега да тренирам
няма пълно легнало положение. Аз свивката съм я напълнила с едни работи и така направихме пълно легнало
и т.н.