САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 49

• 51 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
добро утро, момичета
може и да не е съвсем по темата, но с код 57444 на втора стъпка ми начислява 17евро самолетна доставка и няма шанс да си избера нормална, както е показано на първа стъпка 5,96 евро
опитах какво ли не смяна на браузърите, влизане излизане от акаунта, не става и не става
друг сблъсквал ли се е с този проблем?

благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 676
  • София-Младост
добро утро, момичета
може и да не е съвсем по темата, но с код 57444 на втора стъпка ми начислява 17евро самолетна доставка и няма шанс да си избера нормална, както е показано на първа стъпка 5,96 евро
опитах какво ли не смяна на браузърите, влизане излизане от акаунта, не става и не става
друг сблъсквал ли се е с този проблем?

благодаря предварително за отговорите  bouquet
За втори път чета за тази самолетна доставка...да не си сложила в кошницата нещо, дето само по самолет го пращат знам ли... при мен не се появява такава екстра с този код.  newsm78

# 677
Пробвай с друг код или без код, само за да провериш дали отново ще ти се начислява такава такса. Пробвай и от друг акаунт. Ако все пак стои, дай линкове на нещата, които са ти в кошницата, за да видим къде е проблема, защото в този случай ще е в самите артикули.

# 678
  • София
Това със самолетната доставка се получава,когато кошницата е с новия интерфейс.
Всъщност,това е таксата за обработка-10% от ст-та на поръчката.

# 679
  • София
Това със самолетната доставка се получава,когато кошницата е с новия интерфейс.
Всъщност,това е таксата за обработка-10% от ст-та на поръчката.

Точно така. И аз тръгнах да питам в темата, но видях, че едно от момичетата беше писало, че при нея таксата е 10 евро, а при мен беше 22, та се сетих, че са именно тези 10%.

# 680
33995 http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=85e2d216d1ae812f07
БД над 29Е за детски обувки (предполагам)

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b062e93fc093d40630

65% намаление на D&G от 22 до 25ти юли в 7 часа за 25 минути (предполагам)

# 681
  • Варна
ужас само така пробвах ,с новия интерфейс начислява 10% което не е никак изгодно.Добре че вчера си пуснах поръчка Rolling Eyes

# 682
  • Пловдив
ужас само така пробвах ,с новия интерфейс начислява 10% което не е никак изгодно.Добре че вчера си пуснах поръчка Rolling Eyes
Ами то и преди си начисляваше 10 процента. Поне от известно време. Преди беше 7, преди това 5...Не е от визията.

# 683
  • Варна
даже не са 10 а повече процентите

# 684

Айде бе ... колко са според теб?

# 685
  • София

Айде бе ... колко са според теб?

Стори ми се, че сайтът смята 10% плюс стандартната доставка и я публикува с картинка на самолетче. Така се образува онази сума, коята стряска всички ни в новия изглед на сайта.

# 686
Значи...., стига паника. Фактурната стойност се формира от сумата на артикулите, 10% върху нея и отделно доставка EUR5,95. Няма нищо друго. Това, че са на общ ред не би трябвало да впечатлява толкова, смятайте си по-внимателно.
П.П. Май само аз не съм виждала този нов изглед...

# 687
  • Варна
,,,

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 15:58 от migla_

# 688
23892 25/75 E  нова колекция

# 689
Аз като не разбирам френски,че и през деня съм на работа и като напълня кошницата цъкам дето сваря за да пусна поръчката преди шефа да ме е видял  Joy И май наистина съм кликала върху оня бутон със самолета,ама цялата сметка си ми излиза нормално  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт