САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 49

• 51 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Монтана
40215 БД+подарък

# 121
здравейте.току що ми пуснаха 35165 -БД до колкото разбирам . ето офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=db8ab081daa29cbb76 дано не повтарям някой   Blush

# 122
  • Испания
   Не мога да докарам безплатна доставка с нито един код - махам и слагам артикули, калъфки, пробвах почти всичко и не става. Кода за кърпите ми хваща, но те не са налични. Моля пуснете някой код, който скоро ви се е хванал!  Hug

51179-току що  Peace

# 123
  • Wolwedans
   Не мога да докарам безплатна доставка с нито един код - махам и слагам артикули, калъфки, пробвах почти всичко и не става. Кода за кърпите ми хваща, но те не са налични. Моля пуснете някой код, който скоро ви се е хванал!  Hug
Днес следобяд пуснах с този: 47627
/само БД/

# 124
Вече има неща от новата колекция. Дали не е време да се появят 20/29 за нея?

# 125
  • В полето, под тепето.
Теси ако искаш да ползваш най рационално всички кодове си направи повече акаунти. Аз лично имам 6  Crazy
За да получиш код за рожден ден трябва да си попълниш рожденната дата.  Peace
Предпочитан артикул мисля че беше първия в кошницата ти! Но за това нека и други да се изкажат!

newsm51
А може ли всеки акаунт да има различен рожден ден? Grinning В  смисъл искат ли някакво доказателство newsm78

От дебнене и четене на текущата тема, нямам време да прочета за това, а и не се ориентирам къде. Embarassed

# 126
Значи имам проблем. Днес пуснах поръчка с код 59374, който дава ансамбъл червени куфари. Когато напиша кода ми изписва: TASSE ET SOUS TASSE GRIS + ROSE. На фактурата пише TASSE ET SOUS TASSE GRIS + ROSE + PRUNE, което с гугъл превеждам така: Чаша и купа в СИВ + слива + PINK. Понеже този код не дава БД да не би за 6 евро да получа някаква чаша с купа?! Моля ви кажете ми, че не е така, ще се побъркам. Кога ли е объркан ?!?!? #Cussing out

# 127
БД над 39Е
59919

# 128
  • Sofia
29556 - безплатна доставка за спално бельо доколкото разбирам.

# 129
Виждам, че и други хора са имали като моя проблем. Така и не разбрах 59374 последно куфари ли дава или чаши. Като дойдат със сигурност ще разбера де, ама да си побутна питането  Blush Да няма други прецакани като мен... (ако дава чашки де)

# 130
Какво е условието на код 61220,дава ми подарък без безплатна доставка.Къде бъркам?Извинявам се, че питам пак! Embarassed

# 131
  • София
Какво е условието на код 61220,дава ми подарък без безплатна доставка.Къде бъркам?Извинявам се, че питам пак! Embarassed

Имаш ли продукт от колекция Е/З 2010 ?

# 132
Имам два,но и двата са от албанците

# 133
П.П
Какво мога да сложа най-евтинко  Embarassed Embarassed Embarassed
Много благодаря предварително!

# 134
Днес пуснах поръчка с машината и с ами пратили 14 потвърдителни мейла дали ще имам машина Rolling Eyes поканих и съпруга ми и са ми пратили ваучер май за 5 евро или нещо бъркам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт