САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 49

• 52 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
32948  БД над 60 евро.... Hug

Евка ... Heart Eyes

# 286
Благодаря, Кашарел   bouquet Явно на мен са пропуснали да пратят  Sad

# 287
И на мен Sad

# 288
...
Да сме по-конкретни, спестяват се 5,05Е, тъй като върху стойността на доставката не се начисляват 10% обработка. Wink

Иххх, добре Mr. Green

stefka_stef, радост24, мисля, че не е имало кодове, които намалят артикули със синия знак /поправете ме, ако съм изпуснала нещо/.

# 289
  • София
И на мен Sad
и аз чакам втория код от 10 евро вече 5 дни, но досега не са го пратили Praynig newsm78

# 290
Здравейте, нова съм във форума, и ви моля за съвет и помощ. Как да си намаля епилатор Philips?
Никой ли не може да ми каже някакъв код?

# 291
  • София
Здравейте, нова съм във форума, и ви моля за съвет и помощ. Как да си намаля епилатор Philips?

60356 -20 от 50 евро от колекция Е/З 2010.Подарък -Sac Glossy. До 29.08.2010
http://www.laredoute.fr/vente-epilateur-satinelle-hp6509.aspx?pr … e=2&pos=4_n_n

Не е лошо май да се чете първият пост.

# 292
  • Кюстендил

60356 -20 от 50 евро от колекция Е/З 2010.Подарък -Sac Glossy. До 29.08.2010
http://www.laredoute.fr/vente-epilateur-satinelle-hp6509.aspx?pr … e=2&pos=4_n_n

Не е лошо май да се чете първият пост.

С 50121 е по- изгодно(30/55) и  четете, все пак преди да си зададете въпроса

# 293
И на мен Sad
КОда е 41858. За всички е еднакъв. Пробвайте дали няма да се хване!

# 294
  • Испания
И на мен Sad
КОда е 41858. За всички е еднакъв. Пробвайте дали няма да се хване!
И аз получих само 5  евро,но този код ми се хвана  Peace благодарение на съфорумките   bouquetНе съм го ползвала де  Grinning

# 295
При мен вече не е активен кода за купичките- 40215.... Rolling Eyes

# 296
  • Пловдив
Някой знаели дали тези боти http://www.laredoute.fr/vente-low-boots-a-talon.aspx?productid=3 … mp;sizecode=00038          си отговарят на номера  ,нося 39 а е изчерпан и се чудя дали 38 или 40 да си поръчам

Заложи на 40- умалени са.

Някой поносил ли ги е известно време да пише дали "кожата" им се изтърква бързо, отпред особено?

# 297
  • Бургас
ТЕМАТА Е ЗА КОДОВЕ!!!

# 298
Да питам, за артикули само от аубанците, мога ли да използвам код с БД и някакъв подарък, няма значение какъв, стига ако се налага да добавям продукт, да е максимум до 2Е. Например за сакчето Софи сложих с ваша помощ калъвка за 1,12 евро. Питам, защото ако няма такъв вариант да не си блъскам главата да опитвам по 100 пъти. Видях, че на предната страница elifanta споделя за кода за сет коктейл, но продукта, който трябва да се добави, на стойност 1,5 евро, го няма наличен Sad
Подчертавам, че съм следила темата и съм опитала с няколко кода, но не се получава. Имам затруднение, затова търся вашата помощ.  Hug

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 01:50 от sh1k3ra

# 299
  • Пловдив
Да питам, за артикули само от аубанците, мога ли да използвам код с БД и някакъв подарък, няма значение какъв, стига ако се налага да добавям продукт, да е максимум до 2Е. Например за сакчето Софи сложих с ваша помощ калъвка за 1,12 евро. Питам, защото ако няма такъв вариант да не си блъскам главата да опитвам по 100 пъти. Видях, че на предната страница elifanta споделя за кода за сет коктейл, но продукта, който трябва да се добави, на стойност 1,5 евро, го няма наличен Sad
Подчертавам, че съм следила темата и съм опитала с няколко кода, но не се получава. Имам затруднение, затова търся вашата помощ.  Hug

47627 дава БД, но няма подарък...

Общи условия

Активация на акаунт