ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 669
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!

tsvelichkova, честита колияка със здраве да си я бутате!
 mariana_75, майлеее, аз сигуурно щях да умра от яд! Crazy

За мераклийките за шейхове - те нали знаете, че могат да имат по 3, 4 жени, та ще шерваме както се казва, а и бързо ще им оправдаем авоарите  Joy

# 646
  • София
Сега ги видях хотел Шипка и Акорд ,ами добре са и стаята е по 86 лв. Shocked Толкова евтино в София мислех ,че няма.Момичета тогава като ви питах да и препоръчате нещо,защо не казахте ,ще ви се карам ,никой тогава не ми писа! Naughty

Защото се подстригвам там и забравям че има и хотел Embarassed Joy
Дадох едно линкче http://www.hotelganesha-bg.com/BGReception01.htm зад Плиска е.

# 647
  • София
Сега ги видях хотел Шипка и Акорд ,ами добре са и стаята е по 86 лв. Shocked Толкова евтино в София мислех ,че няма.Момичета тогава като ви питах да и препоръчате нещо,защо не казахте ,ще ви се карам ,никой тогава не ми писа! Naughty
Ми ние не ползваме хотели, душко  Simple Smile Ако ме питаш за хотел, трябва да ровя в интернет за да се ориентирам. Същото предполагам си направила и ти. Но този Експо си е извън София направо... мнооого далече.
Цветиииииии, хайде сега давай рецептата за тортичката, щом я предлагаш за закуска. Предполагам, че цяла нощ не си спала за да ни я сервираш рано сутринта  Joy
tsveliqkova, и аз на твое място бих обикаляла и подскачала около новата количка. Тя е мнооого готина, браво!!!
Съни, ти ли се занимаваш с коли, миличка? Това е мъжка работа. Не ти ли стигат останалите домашни занимавки? То сигурно е от зор, предполагам че не е по желание, но... Гледай поне да не се ядосваш, а да се ядосва този, който не си е свършил работата. Успех!
Марианчеhahaha как сол бе душко? Ааа, това е кофти тръпка, хайде сега всичко отначало  Joy За твое успокоение мога да ти кажа, че аз пък съм пила кафе с лимонтозу  Joy

Сутиени започнах да си купувам от китайските по 5-6 лв. Докато е променлив размерът - така ще е. После пак ще нося по-скъпички. Бях 75Б, сега съм 80С, да видим като се налея с кърма (дай Боже повечко да има) докъде ще стигнем. Ама те сутиените за кърмачки са разтегливи, на тях разчитам  Mr. Green

Мацки, хайде сега разкажете ми за тези пелени за многократна употреба, че аз за пръв път чувам.
А по-нататък, като попрочета малко в нета, ще ви питам и за естествената бебешка хигиена (ЕБХ) - също ново за мен понятие.

# 648
Момичета, мерси за предложенията. Като се прибера следобед, ще разгледам всичко подробно.
Ами търсим си за една нощ, но да е чисто, комфортно и не пречи да е малко по-скъпо, но не прекалено, хаха.

В Царско село сме били, страхотна градина, но далече от център и молове, и честно казано -
не беше много чисто. Тока спря и нищо не направиха за нас, въпреки че бяхме с бебе.

Този Експо значи е ок, има намаления сега, ама до Горубляне, хммм.
Ще видя и другите ви предложения.

Пашик, сладкарницата е в Меден рудник и то селото, хехе.
Много непретенциозна, ама сестра ми яде там едни пасти...

# 649
  • София
Да не забравите за срещата в "ОШипка" довечера  Hug
Ще ви чакам на метростанция "Западен парк" между 17,45 ч. и 18 ч. Само че искам някак си да знам колко мами и кого чакаме, за да не изпуснем някого в горещината  Mr. Green

Снощи дълго говорих с една пенсионирана акушерка. Тя горещо ме посъветва да не си търся лекар за луди пари, а да се уговоря с акушерка. Така или иначе акушерките са тези, които се грижат за родилките и по време на раждането и след това, а лекарите присъстват на раждането (евентуално, ако не са в отпуск или в чужбина) и после си отиват.  Да ви кажа честно, мисля активно по въпроса, само че къде да я търся тази акушерка? В нета не съм срещала подобна информация, само лекари и цифри се четат там.

# 650
  • У дома
Мариянче, много кофти  със сладкиша, станало соленкиш. Mr. Green

Днес се чувствам супер зле, снощи не спах както трябва, ставах -найсе пъти до тоалетна, какво беше това чудо ooooh!, сутринта станах рано-рано, пак до тоалетна и повече не ми се лягаше и сега направо не мога да си държа главата изправена, нищо не ми се прави, даже и не ми се лежи.
Навън е ужасно, а имам да пазаря и да готвя.

Спешно ми трябва прилив на сили  Twisted Evil, коя "кръвчица" да изпия??? Joy
Откачам нещо, не ми обръщайте внимание, от жегите е.

Довечера срещичка, а. Да се начерпите и заради нас.

# 651
Привет и от мен!Аз след като вчера бях доста зле и дори повръщах, днес слава богу засега съм по-добре.Убеждавам се вече, че всичко е от горещините-нещо не ми понасят много добре.Но нали малко още ми остава.... bowuuИ после вкъщи! smile3521

# 652
  • sofia
tsvelichkova страхотна е количката искам и аз същата можеш ли да ми кажеш откъде я поръча и дали е с кош или с чувалче и колко приблизително струва.Ще съм ти много благодарна, че сме в голяма чуденка.
Никакви новини днес за бебоците,дано всичко е минало добре тази нощ и за тричките Praynig

# 653
Pozitive , p0liglot   да се оправяте, ей!

Arim, да ти кажа, че доста от лекарите си имат екип, т.е. като плащав на лекарят той си е подбрал хората, с които ще работи и се предполага, че са добри и акушерката и анестезиологът. Иначе е вярно, че лекарите седят отстрани и наблюдават и само ако нещо се закучи се намесват.

# 654
  • София
Някой знае ли бебките на Тони колко време биха стояли в кувиози и колко време в болницата? По колко ги държат в подобни случаи? И колко време майките на седмачета остават в болница?

Maris, и аз така си мислех, но акушерката твърди, че в повечето случаи акушерките не получават нищо (освен ако не е разработена схема на вътрешно разплащане) и затова не се грижат като хората за родилките.

# 655
  • София
За кувиоз незнам, обаче май ще ги държат докато станат 2-2,500кг, поне толкова държаха на една приятелка бебето преди около 2 години

# 656
  • Варна
По принцип ги държат да докато станат поне 2 кг, но по важното е преценяват по показателите на детето, дишане, хранене, наддаване. В случая, мисля че се очертава за съжаление поне месец и половина, два, но важното е да са добре. Тони предполагам ще я изпишат до седмица, 10тина дена и ще ходи само да ги вижда.

# 657
здравейте,

не съм ви чела. бях 5 дни в болница Sad

честито на димяни   bouquet

отивам на дивана, че ме боли д-то от инжекции, а и психически не съм добре. нещата при нас не вървят никак добре. утре ме викат и мен на показания

ле ден на всички

# 658
Здравейте!!!

Няма новини от Тони,защото до 13 ч е в Реанимация.После ще й звънна и най-вероятно следобед ще отидем на свиждане,стига да й е разрешено.
Когато има нещо ново,ще пиша.

Лек ден на всички Hug

# 659
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Страшна жега е навън.... Crazy
tsvelichkova, честита придобивка! Аз очаквам моята следваща седмица и вече нямам търпение... Flutter
mariana_75, случа се , споко  Mr. Green Поне сега може да се оправдаеш с малкия помощник...  Joy
Pozitive , p0liglot   , да се оправяте бързо!  Peace
veselina miteva , повечко почивка и ведри мисли....ние за какво сме тук  Mr. Green  Flutter

На мен днес нищо не ми се прави....,а трябва да сготвя Crossing Arms Напоследък не успявам да се наспивам добре през ноща от рутинните ходения до тоалетната.... ooooh! и цял ден се чувствам изморена...
Така, че отивам да се мобилизирам някакси да посвърша малко работа...

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт